Imaš vrlo "neobičan" ukus, ako je tako.....Ibarac00 je napisao/la: 15.07.2021., 16:48 Hmm, pa lijepši mi je nos bio 2014 nego ovo. Caterhemov nos za ovo je diva.
F1 Vijesti
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Kako se kaze, o ukusima se ne raspravlja.
Al dobro malo sam pretjerao, Al i dalje mi je estetski užasan.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ja još nisam siguran koje je konačno rješenje za ove nove bolide. Predstavili su ovdje tri različita bolida. Na jednome je krilo malo ispred nosa. Na druga dva ide preko nosa. Na prednjem krilu ipak 4 elementa. To je barem isto na svim predstavljenim verzijama. Ali sva 3 imaju različito ovo što se prije zvalo beam wing, ispod zadnjeg krila, iznad auspuha.
Kažu da DRS ostaje, ali ga ja na ovim bolidima ne vidim. Ne znam kako će ga i izvesti na ovako dizajniranom zadnjem krilu.
Meni je bolid ok. Nadam se da će donijeti željeni efekat. I nadam se da će se i dalje moći staviti sidepod usisnik iznad crash strukture. I da će se i još dosta ostalih dijelova bolida moći drugačije izvesti od ovoga, ili će svi biti vrlo slični.
Što se tiče povećanja težine, novi točkovi će biti 14 kg teži. A ostalo povećanje težine će doći kroz strože testove sigurnosti. Bolidi će morati izdržati veće sile na novim crash testovima. Tako da će morati izraditi malo tvrđe crash strukture.
Kažu da DRS ostaje, ali ga ja na ovim bolidima ne vidim. Ne znam kako će ga i izvesti na ovako dizajniranom zadnjem krilu.
Meni je bolid ok. Nadam se da će donijeti željeni efekat. I nadam se da će se i dalje moći staviti sidepod usisnik iznad crash strukture. I da će se i još dosta ostalih dijelova bolida moći drugačije izvesti od ovoga, ili će svi biti vrlo slični.
Što se tiče povećanja težine, novi točkovi će biti 14 kg teži. A ostalo povećanje težine će doći kroz strože testove sigurnosti. Bolidi će morati izdržati veće sile na novim crash testovima. Tako da će morati izraditi malo tvrđe crash strukture.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Samo nek se ne vracaju oni visoki nosevi iz 2012 i ja zadovoljan 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Točno nema DRS-a trenutno, ni FIA ne zna kako bi to trebalo izgledati kao i štelanje nagiba zadnjeg krila. Zato će biti zanimljivo kad budu prva predstavljanja da vidimo rješenja konstruktora. Prednje krilo nagib isto se ne može štelati.Pastor je napisao/la: 16.07.2021., 08:07

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
Ferrari Confirms 4WD Hybrid for Prototype-Based LMH Car
https://sportscar365.com/lemans/wec/fer ... t-of-regs/
Nakon ovoga, možda pogon na sva 4 kotača vidimo i u f1.
Peugeot, Toyota i Ferrari će koristiti 4WD u LeMans hybrid klasi.
https://sportscar365.com/lemans/wec/fer ... t-of-regs/
Nakon ovoga, možda pogon na sva 4 kotača vidimo i u f1.
Peugeot, Toyota i Ferrari će koristiti 4WD u LeMans hybrid klasi.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
rencken s racefansa o transferu fia-nog adama bakera u audi:
An absolutely solid source reveals Adam Baker, the FIA’s safety director whose resignation from the governing body was confirmed during the FIA conference I attended in Monaco after the Austrian GP double header, is heading to Audi to direct motorsport strategies for the Volkswagen Group’s subsidiary.
Baker’s departure is said to carry the FIA’s approval for all the right reasons, so clearly something major is brewing at Audi. My source says Baker’s primary task is to devise a strategy for Audi’s F1 entry, probably as engine supplier, suggesting the Four Rings board is at the very least seriously considering F1 – even if it comes to naught, which is a possibility. Will Audi acquire the (ex-Honda) Red Bull Powertrains project, I wonder?
An absolutely solid source reveals Adam Baker, the FIA’s safety director whose resignation from the governing body was confirmed during the FIA conference I attended in Monaco after the Austrian GP double header, is heading to Audi to direct motorsport strategies for the Volkswagen Group’s subsidiary.
Baker’s departure is said to carry the FIA’s approval for all the right reasons, so clearly something major is brewing at Audi. My source says Baker’s primary task is to devise a strategy for Audi’s F1 entry, probably as engine supplier, suggesting the Four Rings board is at the very least seriously considering F1 – even if it comes to naught, which is a possibility. Will Audi acquire the (ex-Honda) Red Bull Powertrains project, I wonder?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.planetf1.com/news/jv-lance- ... edes-idea/
I onda vele da je JV normalan.

- pigmalion
- Formula 1
Pa čuj,..... ima tu neke logike.Dani je napisao/la: 04.08.2021., 01:44 https://www.planetf1.com/news/jv-lance- ... edes-idea/
Valtteri bi pomogao razvoju Aston Martina s obzirom na njegovo iskustvo.
A Lance ne bi smetao Lewisu. I on ima dovoljno iskustva da sluša i prihvaća Wolffove želje i ideje.
I da, za tvoju informaciju; ako ne podnosiš Jacques Villeneuva i njegovu jezičinu, to ne znači da je JV nenormalan, lud ili nešto slično. JV je drugačiji, ali je posve OK.
.....biti po svome,.....

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ne voli JV Strolla. On kaze da mu se ne gleda formula gdje ce gledati najbolje vozace medju bogatom djecom. To onda kaze nije prvenstvo svijeta nego prvenstvo Strollova i Latifija 

- pigmalion
- Formula 1
Da, i to je izjavio......._bataziv_0809 je napisao/la: 05.08.2021., 18:37 Ne voli JV Strolla. On kaze da mu se ne gleda formula gdje ce gledati najbolje vozace medju bogatom djecom. To onda kaze nije prvenstvo svijeta nego prvenstvo Strollova i Latifija![]()

Legenda.

.....biti po svome,.....

- blown diffuser
- Formula 1
Renault not on board with four-cylinder engine idea
http://www.f1reader.com/news/renault-no ... dea-285939
Vidjet ćemo tko će deblji kraj izvući, da nebi bilo spala knjiga na 3slova ( Ferrari, Mercedes i Renault)
http://www.f1reader.com/news/renault-no ... dea-285939
Vidjet ćemo tko će deblji kraj izvući, da nebi bilo spala knjiga na 3slova ( Ferrari, Mercedes i Renault)

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije. To su gluposti. To je novi motor, koji je zapečaćen, ali određeni dijelovi su ostavljeni u rezervi tj. ne moraš ih odmah na početku sezone uvesti, već samo "prijaviti"nelinjo je napisao/la: 10.08.2021., 11:15 "Ferrari svo vrijeme vozi sa pogonskom jedinicom iz 2020. godine."![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari