VN Nizozemske 29-31.8.2025.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Zanimljiva utrka al staza je uzas, preuska je.

Ipak, bilo je sudara, izlijetanja i dnf-a pa nije bila dosafna za gledati.

Leclerca posralo svaki put nakon promjene guma a vjerojatno bi dogurao do postolja.

Hadjar odlican. Nije se dao preteci, cuvao poziciju i na kraju nagradjen postoljem. super je odradio vikend!!

steta za norrisa.. koliko god mi je bezveze ovo ipak nije nacin... bio je dobar cijelu utrku i steta, ode 18-19 bodova ibsad zaostaje 30+ bodova..

daleko je kraj ali sada mora voziti savrseno do kraja. Nesto slicno kao 2021 i zadnjih 4-5 utrka kako je ham odvozio.

Ajde lando ima malo vise vremena ali svaki put kada zavrsi iza piastria sanse ce mu drasticno padati. Sada ce se vidjeti je li u glavi uopce materijal za prvaka. a ni Pia se ne smije opustiti. Ima finu prednost ali mora biti oprezan i smiren i kako se kaze, mora sam birati svoje bitke.

Hamilton, sto reci, bas velika greska...

Kimi i Lec po meni klasican trkaci incident...

Sainzov incident nisam jos vidio...

Veselimo se monzi nakon ovog sranja od staze

Poslano sa mog 22101320G koristeći Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: sve powered by honda
Dupli podij, aaaaaaaa!
Zz. omladini izz zzandvoorta.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 31.08.2025., 16:16 Pa jebote Čarli, reci debilima na pit wallu "Neću po soft, ne moramo pokrivati malog debila".....
Kvotam ovo zbog konteksta, bukvalno neznam koja je gora situacija. Alonsova ili Leklerova. Alonso danas imao Vettel 2020 specijal gde je bio muk od inženjera pored, bukvalno stalno govorio situacije na stazi i onda Nando prekinuo TR i razgalamio se "a šta ćemo sa strategijom? Gde smo mi!?"a prvi SC popratio sa "ARGHHHH" jer je već obavio pitstop...

S druge strane Lekler dobija tu neke ofrlje startegije i on kao "dobar vojnik" sve uredno odsluži samo što uvek izvuče deblji kraj.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Leclerca posralo svaki put nakon promjene guma a vjerojatno bi dogurao do postolja.
?? :misli:
Kimi i Lec po meni klasican trkaci incident...
Daj ba @zelote
Da malac može biti 200% kriv, bio bi 200% kriv.
Ovako samo može biti 100% kriv.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Kontakt:
Šta su glavešine odlučile za Russell - Leclerc? Njušim smeće od odluke neko.
"What a little star." May 26, 2012.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Alen13ASC je napisao/la: 31.08.2025., 19:28
Frantic je napisao/la: 31.08.2025., 16:16 Pa jebote Čarli, reci debilima na pit wallu "Neću po soft, ne moramo pokrivati malog debila".....
Kvotam ovo zbog konteksta, bukvalno neznam koja je gora situacija. Alonsova ili Leklerova. Alonso danas imao Vettel 2020 specijal gde je bio muk od inženjera pored, bukvalno stalno govorio situacije na stazi i onda Nando prekinuo TR i razgalamio se "a šta ćemo sa strategijom? Gde smo mi!?"a prvi SC popratio sa "ARGHHHH" jer je već obavio pitstop...

S druge strane Lekler dobija tu neke ofrlje startegije i on kao "dobar vojnik" sve uredno odsluži samo što uvek izvuče deblji kraj.
Alonso je danas prozivio reprizu Imole…Kada Bearman (koji je startao iz boksa) i timski kolega (koji je startao 19.) zavrse ispred tebe na vikend koji je trebao biti jedan od posljednjih obecavajucih ove sezone onda znas da nesto zaista nije valjalo. Nevjerojatna kolicina nesrece koju taj covjek ima. Svaki SC protiv njega, svaka pozicija na stazi DRS vlakic, svaki vozac ispred njega kao da u zivotu nije obisao nekoga (Antonelli i pogotovo Tsunoda koji nije bio u stanju preteci Haas na 30 krugova starim hard gumama). Pri tome tim totalno izgubljen. Ovaj inzenjer kojeg je naslijedio od Strolla je najveci downgrade sezone za Alonsa. Strategija po obicaju promasena i sastavljana u posljednji momenat iako bez Hamiltonovog razbijanja mozda i ne bi ispalo toliko lose.

Nije stvar jedne utrke vec sto se situacija ponavlja iz utrke u utrku. Cak i da iduce sezone naprave dobar bolid pa oni se nisu u stanju strateski izboriti s Haasom, a kamoli Mercedesom ili nekim drugim top timom. Sve u svemu totalno razocarenje od tima. Britanski novinari trljaju ruke jer ce do kraja sezone imati materijala za pisanje o Alonsovom navodnom padu i o tome kako mu je vrijeme za mirovinu.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
MSC je napisao/la: 31.08.2025., 19:45 Šta su glavešine odlučile za Russell - Leclerc? Njušim smeće od odluke neko.
Čekaju da Russell završi PowerPoint prezentaciju :rofl:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
I evo odluka by FIA:

ANT - tokom utrke ali avaj, 10s + 2 kaznena poena
HAM - 5 mjesta kazne za Moncu + 2 kaznena poena
RUS i LEC - nema kazne
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Hamdo prestrogo
Za Čarlija sam očekivao neku kaznu (mada ni Žorž nije nevinašce), ali s obzirom na Andreinu kaznu, Ok mi je da nema kazne.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 1 mj
Mislio sam da ce mi bit i drago ako se nekad ovo dogodi Norrisu ali nije nikako.. Drago mi je jedino zbog Browna, Norrisa mi je i zao..

Obzirom na biciklisticku stazu, dosta se na kraju i dogodilo..

Hadjar svaka cast momku..

Leclerc nije moga Hadjara ali je zato na Russella odmah na glavu isa :kokice:
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡