VN Mađarske 1-3.8.2025.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
Kaže Lando da je krug u Q2 1.14.8xx odvožen s "pola gasa" da je imao još mjesta da spusti na 1.14.5xx, na rabljenim gumama je vozio 1.15 u Q2 Leclerc na novima 1.15.4xx, oba McL vozača iznenađena kako se staza usporila u zadnjoj kvalifikacijskoj rundi

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Bravo carli, kad je trebalo, dao je. sa niskih i klimavih pozicija u q1 u2 do pp.
nego, ham... ovo je tezak dan za njega i neke od nas. cak se bodovno "dobro" drzi ali ovako neke stvari su njah.. mislim da je moguce da ode u penziju nakon sezone jer ocito nema vise sta traziti protiv top vozaca u top ekipama koje mogu platiti i drugog (ili prvog!) vozaca masno i imati kapitalca.
alonso... zao mi je, u nekoliko navrata sam pomislio da moze jos malo bolje, onaj zuzi sektor.. ah..
mozda moze sutra...
nadamo se
nego, ham... ovo je tezak dan za njega i neke od nas. cak se bodovno "dobro" drzi ali ovako neke stvari su njah.. mislim da je moguce da ode u penziju nakon sezone jer ocito nema vise sta traziti protiv top vozaca u top ekipama koje mogu platiti i drugog (ili prvog!) vozaca masno i imati kapitalca.
alonso... zao mi je, u nekoliko navrata sam pomislio da moze jos malo bolje, onaj zuzi sektor.. ah..
mozda moze sutra...
nadamo se