VN Belgije 25-27.7.2025.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 1 god 9 mj
Navija za: Fisichellu
Frantic je napisao/la: 26.07.2025., 16:28 A šta će ti i Max ako nema čestit bolid da vozi.
Sasvim je dovoljan i Leclerc (i više nego) ako mu daju alat kakav je Mclaren dao Landu i Oscaru.
here we go again

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 4 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Tsunoda napokon u Q3! :cheer:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Frantic je napisao/la: 26.07.2025., 16:17 A sprint je pola sata.
Ako već gledaš u snimci, malo FF i skratiš to na 15-20min.
Ništa strašno.
Pola sata previše ako se mene pita :zubo: I uz preskakanje sam požalio.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Love Parade
Leclerc :mrgreen: good job. :aww:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
George sa 2 ljubičasta sektora tek P5 !??'
Evo opet ono kako su ljudi nakon FP1 počeli pričat..Piastri beast mode bla bla bla bla blaaaa ..evo vam na.. Norris pole position

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la: 26.07.2025., 16:07
Frantic je napisao/la: 26.07.2025., 10:25 Ovdje i nije baš neka sreća biti na PPu :chill: :mrgreen:
Mogao bi Max (ako start i La Source prođu kako treba), uz one postavke na bolidu, gdje je RB izuzetno jak u prvom sektoru, biti na kraju Kemmela na čelu (a što bi i volio da se desi) pa neka ga Mclareni malo ganjaju.
Imaš li kakve brojke za loto? :lolz:

Drago mi je da je Hulk dobio što je tražio s naguravanjem (ništa konkretno protiv njega, više protiv tog naguravanja generalno), isto kao i ja kad sam išao gledati cijeli sprint u snimci...
Ako hoćeš nešto u smislu brojeva za loto....
Hmmm, Max je stavio više krila, pa s obzirom na očekivanu kišu, očekujem i pobjedu Maxa.
Ukoliko ne bude kiša poput 2021. (a ipak bude kiša) sve ispod Maxove pobjede će biti iznenađenje.
U tom slučaju opet ću smatrati da je Max više razočarao od Charlesa. :chill: :shush:

Vizavi prizivanja Maxa i prozivanja Leclerca
Naravno da je Leclerc i više nego dovoljan za titulu sa ovakvim Mclarenom, tj. bolidom poput ovakvog kakav je Mclaren.
K vragu, za titulu je dovoljan i trenutni Hamilton (naravno, pod uslovom da mu kolega nije Leclerc, ili Russell, za Maxa da ne govorimo).

BTW, bravo Charles (again, of course) :chill:
Opet, neki maximum sutra je 4. mjesto.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic je napisao/la: 26.07.2025., 16:28 @Ferrari
A šta će ti i Max ako nema čestit bolid da vozi? :neznam:
Sasvim je dovoljan i Leclerc (i više nego) ako mu daju alat kakav je Mclaren dao Landu i Oscaru.
Nije dovoljan Leclerc.

Vrlo jednostavno. Jedino je Max that "tip" i to je to. Ima čovjek one 2-4 desetinke koje drugi nemaju i kad je teško i kad nije.

Baš ZATO što nemamo nikad "taj" dominantni bolid, očito nam treba netko tko može iz govna izvući nešto. To je Max. Suludo je ne dovesti njega, a igrati se marketinga s ovom ekipom. Nema zezancije.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Aston Martin najveća laž F1, Alonso i Newey tu samo zbog masnih par i OK atmosfere u momčadi.

Čestitke Norrisu na P1, baš me interesuje hoće li biti te kiše. Ili će biti kao izdanje 2008 ili 2010.
slika

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
dobro kaže onaj avalon.. kad Lando uzme pole, tišina..kao.. podrazumijeva se... a da je Oscar uzeo.. bilo bi 6 stranica više hvalospjeva na forumu kako je LJUT i u "BEAST MODE-u " nakon (NEPRAVEDNE ) kazne ( kad je kočio malo i testirao kočnice ovima iza ,ali nea veze,on je "novi" ajsmen ) ...
Takve stvari me dovode do toga da počnem navijat za dečka u bolidu broj 4 ...
Da se razumijemo i Lando i Oscar su 2 vrlo dobra vozača koji nisu bolji od Bortolleta,ali eto, tu su gdje jesu, no živcira me rangiranje likova koji Oscara trpaju u par levela više od Landa... obojica imaju svojih "off vikenda" tako da... a svakako se veselim neizvjesnosti tijekom zadnjih 12 utrka ...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ja ne znam, jel' ja pišem na yiddishu ili na esperantu možda.....

Leclerc (i još nekoliko njih) je sasvim dovoljan ako mu se da u ruke bolid kakav je ovogodišnji Mclaren, Red Bull iz duge polovine 2022 ili čitave 2023, Benz iz 2019. ili 2020., itd....
Dakle, ne pričam o situaciji da Ferrari ima li-la bolid sa nekom drugom ekipom.
Pričam o tome da Ferrari NAPOKON napravi najbolji bolid.
U tom slučaju ti ne treba Max.

U slučaju li-la bolida, ko ti garantuje da to "nešto dodatno" što Max izvuče iz rukava neće sjebati neki stručnjak sa pit-walla. Ili neko u završnoj kontroli na nekom dijelu bolida od 5 Eur.....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 26.07.2025., 17:35 Ja ne znam, jel' ja pišem na yiddishu ili na esperantu možda.....

Leclerc (i još nekoliko njih) je sasvim dovoljan ako mu se da u ruke bolid kakav je ovogodišnji Mclaren, Red Bull iz duge polovine 2022 ili čitave 2023, Benz iz 2019. ili 2020., itd....

U slučaju li-la bolida, ko ti garantuje da to "nešto dodatno" što Max izvuče iz rukava neće sjebati neki stručnjak sa pit-walla. Ili neko u završnoj kontroli na nekom dijelu bolida od 5 Eur.....
Da ali ako Red Bull ima isti ili 2 desetinke sporiji bolid u kojem sjedi Max, onda Leclerc nije dovoljan.
"What a little star." May 26, 2012.

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
MSC je napisao/la: 26.07.2025., 17:36
Frantic je napisao/la: 26.07.2025., 17:35 Ja ne znam, jel' ja pišem na yiddishu ili na esperantu možda.....

Da ali ako Red Bull ima isti ili 2 desetinke sporiji bolid u kojem sjedi Max, onda Leclerc nije dovoljan.
Opa, dakle ipak nije Leclerc dovoljan,da zaključimo :koska:

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
Navodno je Fernando Alonso izjavio na team radio " the car feels good,much slower than before " ali nije bilo u prijenosu :v :bonk:
Šalim se,ali.. Aston Martin ni u najgorim danima,a bilo je loših dana nije bio na P19 i P20... ne razumijem da su baš ovako "dead last"

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:

Ovo je već prežvakana tema ali Leclerc koji gura "kante" u nemoguće i Lekler sa pristojnim bolidom pod pritiskom su babe i žabe. Ja čak nisam siguran šta bi se desilo kad bi Leclerc bio biraj imesto Piastria ili Norrisa.

Hehe, ja mračio sa AM ali ko zna kakve setape su imali sa potpuno novim prednjim i zadnjim krilom :?
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Izgleda da ja ipak pišem yiddish ili esperanto :neznam:

@Msc i Battery :facepalm:

De, ljubi vas drug Frantic, pokušajte pročitati sa razumijevanjem moj komentar koji ste citirali sa posebnim naglaskom na slijedeći dio
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic je napisao/la: 26.07.2025., 20:20 Izgleda da ja ipak pišem yiddish ili esperanto :neznam:

@Msc i Battery :facepalm:

De, ljubi vas drug Frantic, pokušajte pročitati sa razumijevanjem moj komentar koji ste citirali sa posebnim naglaskom na slijedeći dio
Moja je poanta da je Ferrari ekipa takva kakva je i da isporuči bolide...takvi kakvi jesu. Dobri, ali ne dovoljno dobri da budu dominantni ili bljesnu tu i tamo. Ali u prosjeku nama u zadnjih 15-ak godina UVIJEK netko pomrsi račune i bude ispred nas na ovi ili oni način, jel tako? Tako je.

Znači meni je tu sve jasno. Nemam ja problem s Leclercom, ali Max je Max. Neka budu u istom bolidu što se mene tiče, meni je to super. Nema smisla držati ovakvog Hamiltona u Ferrariju, Leclerc je tu od 2019. i NE VIDIM kako će on to magično promijeniti. Ja se jedino mogu pouzdati u ultra brzog psihopata poput Maxa koji će te jednostavno forsirati da se gura jače, bolje i brže + on će donijeti ono što ima.

Prime MAX, meni je suludo da se ne ide po njega. Novac nije problem, marketing isto.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Start F3 utrke - pada ko iz kabla - staza skroz mokra - više bolida se izvrtilo tijekom Safet Startnog kruga - Crvena Zastava :prcnjau:
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Uhhh.... nakon restarta ponovo jedno izvrtanje i ponovo Crvena Zastava - i na kraju ukinuta Utrka :chill:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Danas bi mogla biti patnja.... :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Frantic je napisao/la: 27.07.2025., 10:04 Danas bi mogla biti patnja.... :chill:
Da.
A prazna mi kuca. Vrijeme odlicno, kisa, rashladilo sve i onda corak.
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡