Od 6. do 9. mjesta najbolji vikend sve četvorici vozača. Obzirom na kvalifikacije mislim da je Hulk najbolji danas bio, odlično prebijanje sa zadnjeg mjesta u bodove

Ništa on nije naučio, više mu je momčad donijela ovu pobjedu sa prvim boxom.Vettel-Ferrari je napisao/la:Bravo za Norrisa, konačno brz i staložen vikend. Zadao mu je Piastri dosta muke u nekoliko krugova, što nisam očekivao danas, ali je Norris odlično odradio jedinu pravu priliku i sačuvao vodstvo. Rekao bih da je naučio nešto iz prijašnje sezone![]()
Od 6. do 9. mjesta najbolji vikend sve četvorici vozača. Obzirom na kvalifikacije mislim da je Hulk najbolji danas bio, odlično prebijanje sa zadnjeg mjesta u bodove
Možda konačno da se složimo da taj RBR i nije pretjerano dobar auto i da je Max jednostavno na nivou iznad?Krstas je napisao/la:Dobar vam je ovaj Cunoda. Bas kida u RB...Wow
Đe su sada svi oni silni navijači Cunode. Nije priča o kvalitetu bolida no o onima koji su ga dizali i govorili sto nije promovisan i ranije u RB. Nesto se necuju u posljednjih 5,6 trkaGrah0 je napisao/la: 29.06.2025., 16:53Možda konačno da se složimo da taj RBR i nije pretjerano dobar auto i da je Max jednostavno na nivou iznad?Krstas je napisao/la:Dobar vam je ovaj Cunoda. Bas kida u RB...Wow
Ma hajmo realno nit su njih dvojica za top ekipu, nit je taj Red Bullov bolid normalan, Max ga godinama vozi pa se snalazi i izvlači, ali ovih nekoliko vozača što se izredalo u tom drugom sjedištu jednostavno ga ne mogu dokučit. Sam Helmut Marko je izjavio da je vožnja njihovog bolida kao hodanje po užetu, malo fali da izgubiš bolid.Krstas je napisao/la: 29.06.2025., 16:57Đe su sada svi oni silni navijači Cunode. Nije priča o kvalitetu bolida no o onima koji su ga dizali i govorili sto nije promovisan i ranije u RB. Nesto se necuju u posljednjih 5,6 trkaGrah0 je napisao/la: 29.06.2025., 16:53Možda konačno da se složimo da taj RBR i nije pretjerano dobar auto i da je Max jednostavno na nivou iznad?Krstas je napisao/la:Dobar vam je ovaj Cunoda. Bas kida u RB...Wow
Oscar je se sam shebo sto je trazio 4 sekunde sa razlikom u gumama umjesto odmah u box krug poslije Landa, ekipa mu je dala izboraFrantic je napisao/la: 29.06.2025., 17:14 Kao da su u ekipi odlučili da sa onim prvim boxom "riješe" trku.
U kojem su mu krugu dali izbor?LH44 je napisao/la:Oscar je se sam shebo sto je trazio 4 sekunde sa razlikom u gumama umjesto odmah u box krug poslije Landa, ekipa mu je dala izboraFrantic je napisao/la: 29.06.2025., 17:14 Kao da su u ekipi odlučili da sa onim prvim boxom "riješe" trku.
PasuljZERO ne bi rekao nešto pozitivno za Landa ni da mu bubreg donira.Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.06.2025., 16:56 @Grah0 Pa ekipa mu je definitivno pomogla od prvog boksa, ali je Norris odradio u kvalifikacijama i prvom sprintu sve što je trebao. Da ekipa favorizira ovakav poredak, rekao bih da da. Ali bliske borbe nije nedostajalo, barem zasad dok je Piastri u umjerenoj prednosti.
Liama sam zaboravio pohvalitiFrantic je napisao/la: 29.06.2025., 17:14 Ipak Gabriel nije pretekao svog menadžera![]()
Mclaren F1
Ferrari F1.5
Ostatak F2, F3, F4
Barem ovu trku je tako izgledalo
Mislim da bi se i Max uklopio u F2, tamo negdje ispred/iza/oko Žorža
Hulk kao Beganović jutros, sa začelja do bodova....![]()
Sauberi odlični danas
Za navijače Mclarena odlična trka.
Kao i za navijače Landa.
Nešto malo manje odlična za navijače Oscara.
Za nas ostale (barem za mene), nekako mlako, osim malo na početku, nije bilo većih uzbuđenja između papaya dvojca.
Kao da su u ekipi odlučili da sa onim prvim boxom "riješe" trku.
Krug dva nakon sta je Lando usao su ga pitali , on je rekao da hoce 4 sek zaostatka + delta.Grah0 je napisao/la: 29.06.2025., 17:25U kojem su mu krugu dali izbor?LH44 je napisao/la:Oscar je se sam shebo sto je trazio 4 sekunde sa razlikom u gumama umjesto odmah u box krug poslije Landa, ekipa mu je dala izboraFrantic je napisao/la: 29.06.2025., 17:14 Kao da su u ekipi odlučili da sa onim prvim boxom "riješe" trku.
Štaaa ? Otkad je Nico Rosberg u toj kategoriji "bijednih i jadnih titula " ???????????pigmalion je napisao/la: 29.06.2025., 17:55 Ako Lando Norris ove godine osvoji naslov, to će biti bijednije i jadnije od Damona Hilla i Nice Rosberga.
Britanski *******!!!!
![]()
![]()