VN Austrije 27-29.6.2025.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
A možda je nešto za trku poštimao...kladim se da će mirno odvesti do P2, sigurno i bez velikog rizika...ako se ukaže prilika za više, uzet 

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Spomiju se neke istrage McLarena i Ferrarija, o čemu je riječ?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Lewis za ometanje Max a Lando za ometanje Leclerca ali vjerujem da nema nista od toga.renato2107 je napisao/la: 28.06.2025., 22:51 Spomiju se neke istrage McLarena i Ferrarija, o čemu je riječ?
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pole nakon 25 godina i jos u velikom stilu.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Lando danas treba dobro startati i nadati se da će Čarli dobro startati, (ali ne predobro, da ga Čarli ne bi pretekao, pa da se ne nađe u mixu/gužvi sa Oscarom odmah u prva 4 zavoja - može tu biti svašta, s obzirom na Landovu glavu i "nesnalaženje" u tim situacijama).
Kada (ako) odmagli Čarliju, biće mu svejedno ako ovoga i Oscar pređe.
Mislim da Oscar radi limitaciju štete danas sa 2. pozicijom na kraju trke, a vidjećemo da li će mu se pružiti prilika za nešto više.
Kada (ako) odmagli Čarliju, biće mu svejedno ako ovoga i Oscar pređe.
Mislim da Oscar radi limitaciju štete danas sa 2. pozicijom na kraju trke, a vidjećemo da li će mu se pružiti prilika za nešto više.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lando je svakako pod pritiskom. U zadnje vrijeme dobro starta. Cemo da vidimo danas.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Sainz se šprda sa ostatkom grida
Cimanje, zezanje, ovo, ono, dsz,....
@tomz
Izgleda da mu je ostala ručna podignuta čitavo vrijeme dok je vozio ovaj krug.....

Cimanje, zezanje, ovo, ono, dsz,....
@tomz
Izgleda da mu je ostala ručna podignuta čitavo vrijeme dok je vozio ovaj krug.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Ne kuzim ovo truljenje na gridu ako ti je bolid nesposoban startat. Ako se ne pokreneš dok zadnji bolid prođe prvi sektor onda fino odmah ga odvuć u box. Ovo je čisto gubljenje vremena.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
tomz
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
Bome hahaFrantic je napisao/la: 29.06.2025., 15:03
@tomz
Izgleda da mu je ostala ručna podignuta čitavo vrijeme dok je vozio ovaj krug.....![]()
monkeyseat je napisao/la: 29.06.2025., 15:09 Ne kuzim ovo truljenje na gridu ako ti je bolid nesposoban startat. Ako se ne pokreneš dok zadnji bolid prođe prvi sektor onda fino odmah ga odvuć u box. Ovo je čisto gubljenje vremena.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: KMag, Seb
Torgeru se brk smije
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
kako je ovaj Darjan loooooš komentator na SK.. on još uvijek nije shvatio da je Kimi odalamio Maxa. .kakav panj od komentatora
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
Kakav je tek ovaj Darjanov sukomentator... kaže "Ovdje ni Antonelli nije uopće kriv"
hahaha pa šta ja plačam ovo
hahaha pa šta ja plačam ovo
- Frantic
- Formula 1
Oscar odličan
Upravo ono što Lando nije volio vidjeti
Čarlija čak ne možeš ni kriviti, Lando je zatvaranjem Čarlija praktično omogućio Oscaru da prođe naprijed
Timski igrač ovaj Lando
Andrea kamikaza, u stilu Groznog onomad
Upravo ono što Lando nije volio vidjeti
Čarlija čak ne možeš ni kriviti, Lando je zatvaranjem Čarlija praktično omogućio Oscaru da prođe naprijed
Timski igrač ovaj Lando

Andrea kamikaza, u stilu Groznog onomad
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”