VN Kanade 13-15.6.2025.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 1 god 8 mj
Navija za: Fisichellu
Ma zaboravljate današnji bodovni sistem.. 25-18 je velika razlika .. i Lando da zareda 4 pobjede što može.. to je 28 bodova skinuto u 4 vikenda i egal su opet..a vjerujem da će se Mercedes i Maxinator uvijek znati umješati između još...
Nemojte upisivati titulu Oscaru, nismo ni blizu još ... pa doć će i Oscarovih 5 minuta.
Svi govore kako je on "cool" i sve, ma čekajmo...

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Tako smo i prošle godine samo kalkulirali kako Lando i nije daleko od Maxa, samo da počne nizati pobjede. A to nikako da dočekamo. Jučer je konačno bio agresivan, lijepo napao Piastrija u hairpinu, pa sve usrao.
Ja ne vidim kako Norris može osvojiti naslov

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
jenson je napisao/la: 16.06.2025., 14:52 Tako smo i prošle godine samo kalkulirali kako Lando i nije daleko od Maxa, samo da počne nizati pobjede. A to nikako da dočekamo. Jučer je konačno bio agresivan, lijepo napao Piastrija u hairpinu, pa sve usrao.
A jučer je bio nepotrebno agresivan baš zbog kritika, ne sa ovog foruma nego općenito..
Bolje da bude agresivan kad budu startali 1-2 iduću utrku i tu poklopi prolaz Oscaru i ćao.. 7 bodova skine..a ne jučer 2 boda lovi .. baš nepotrebno ..ali kažem.. pod pritiskom je zbog kritika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Pod pritiskom se poznaju junaci.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Navija za: Max Verstappen
Zasto Lando nije dobio poene na licenci za jucerasnji sudar? Mislim da ovo ni mati njegova ne moze objasnit

Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
BatteryVolttas je napisao/la: 16.06.2025., 14:54
jenson je napisao/la: 16.06.2025., 14:52 Tako smo i prošle godine samo kalkulirali kako Lando i nije daleko od Maxa, samo da počne nizati pobjede. A to nikako da dočekamo. Jučer je konačno bio agresivan, lijepo napao Piastrija u hairpinu, pa sve usrao.
A jučer je bio nepotrebno agresivan baš zbog kritika, ne sa ovog foruma nego općenito..
Bolje da bude agresivan kad budu startali 1-2 iduću utrku i tu poklopi prolaz Oscaru i ćao.. 7 bodova skine..a ne jučer 2 boda lovi .. baš nepotrebno ..ali kažem.. pod pritiskom je zbog kritika
Agresivnost nije bila problem jucer.. Problem je sto je isa di ne moze, to nije agresivnost, to je nesto drugo..
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Lando je dobio i 5 sekundi kazne za kontakt s Oscarom. Na prvu sam mislio da je to neka zajebancija.
https://racingnews365.com/f1-stewards-h ... -collision
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
Je Landova krivica,ali 5 seconds is a joke ... :koska:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡