Ma zaboravljate današnji bodovni sistem.. 25-18 je velika razlika .. i Lando da zareda 4 pobjede što može.. to je 28 bodova skinuto u 4 vikenda i egal su opet..a vjerujem da će se Mercedes i Maxinator uvijek znati umješati između još...
Nemojte upisivati titulu Oscaru, nismo ni blizu još ... pa doć će i Oscarovih 5 minuta.
Svi govore kako je on "cool" i sve, ma čekajmo...
VN Kanade 13-15.6.2025.
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Tako smo i prošle godine samo kalkulirali kako Lando i nije daleko od Maxa, samo da počne nizati pobjede. A to nikako da dočekamo. Jučer je konačno bio agresivan, lijepo napao Piastrija u hairpinu, pa sve usrao.
Ja ne vidim kako Norris može osvojiti naslov
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
A jučer je bio nepotrebno agresivan baš zbog kritika, ne sa ovog foruma nego općenito..jenson je napisao/la: 16.06.2025., 14:52 Tako smo i prošle godine samo kalkulirali kako Lando i nije daleko od Maxa, samo da počne nizati pobjede. A to nikako da dočekamo. Jučer je konačno bio agresivan, lijepo napao Piastrija u hairpinu, pa sve usrao.
Bolje da bude agresivan kad budu startali 1-2 iduću utrku i tu poklopi prolaz Oscaru i ćao.. 7 bodova skine..a ne jučer 2 boda lovi .. baš nepotrebno ..ali kažem.. pod pritiskom je zbog kritika
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Pod pritiskom se poznaju junaci.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Agresivnost nije bila problem jucer.. Problem je sto je isa di ne moze, to nije agresivnost, to je nesto drugo..BatteryVolttas je napisao/la: 16.06.2025., 14:54A jučer je bio nepotrebno agresivan baš zbog kritika, ne sa ovog foruma nego općenito..jenson je napisao/la: 16.06.2025., 14:52 Tako smo i prošle godine samo kalkulirali kako Lando i nije daleko od Maxa, samo da počne nizati pobjede. A to nikako da dočekamo. Jučer je konačno bio agresivan, lijepo napao Piastrija u hairpinu, pa sve usrao.
Bolje da bude agresivan kad budu startali 1-2 iduću utrku i tu poklopi prolaz Oscaru i ćao.. 7 bodova skine..a ne jučer 2 boda lovi .. baš nepotrebno ..ali kažem.. pod pritiskom je zbog kritika
Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Lando je dobio i 5 sekundi kazne za kontakt s Oscarom. Na prvu sam mislio da je to neka zajebancija.
https://racingnews365.com/f1-stewards-h ... -collision
https://racingnews365.com/f1-stewards-h ... -collision
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
Je Landova krivica,ali 5 seconds is a joke ...