F1 Vijesti
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
znao sam da neće bit publike u barci, ali sad i bez pravog prijenosa. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Najgore od svega mi je licimjere da to prikažu kao nešto u vezi sa tradicijom
Osobno mi live prijenos testiranja ne znači mnogo, nije mi neki gušt to gledati. Čitanje glavnih dešavanja i praćenje live timinga mi je čar predsezonskih testiranja. Ukinuti live timing, a prije ga je bilo na toj stazi je baš podlo, pogotovo što pokušavaju to prikazati u drugačijem svjetlu. Ne vidim smisla da se uopće i obavještava onda o tome.

Osobno mi live prijenos testiranja ne znači mnogo, nije mi neki gušt to gledati. Čitanje glavnih dešavanja i praćenje live timinga mi je čar predsezonskih testiranja. Ukinuti live timing, a prije ga je bilo na toj stazi je baš podlo, pogotovo što pokušavaju to prikazati u drugačijem svjetlu. Ne vidim smisla da se uopće i obavještava onda o tome.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ono stavi live timing i kameru u prvom zavoju i ja sretan ali ne ocito je kupljena eksluziva.

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Najzalosnije je sto je FIA stavila ovakvog covjeka da bude direktor utrke. On nema bog zna kakvo iskustvo da bi dobio ovako složen posao!
Na njegovu stolicu treba staviti ex F1 vozače, neko sa pedigreom, da ima autoritet i znanje, koji neće dozvoliti da mu se u eter javljaju Mujo i Haso i da ga remete u donošenju odluka.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Žalosno je sto fia slusa luju i mecku

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ako može, zadnji puta ikada sprint race u F1.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Još jedna novina za ovu godinu. Mjenjači se više neće koristiti kao do sada, ono da izdrži 6 utrka, ili da ga možeš zamijeniti besplatno kad odustaneš. Nego će imati mislim 4 mjenjača za čitavu sezonu, kao komponente motora. Poslije toga slijede kazne...
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Zašto bi neko kontrolirao? Isto kao i za motor, imaš izbora ili stari ili kazna.jenson je napisao/la:Kako će kontrolirat situacije kad netko ne svojom greškom strada u sudaru i mora mijenjati mjenjač? Već je bilo problema s motorima zbog toga, a mjenjač se puno lakše strga u sudaru.
U svakom slučaju, za mene je ovo bolje rješenje.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk