Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 7 mj
Navija za: Fisichellu
Neku večer pogledao "Late night with the devil " i malo je reć da sam ostao šokiran xD
To je Stephen King preporučio i rekao da je i njega taj film dobro protresao xD

BatteryVolttas
Karting
Karting
Sinoć gledao "Brubaker" , solidan zatvorski klasik sa Robertom Redfordom :lolz:

BatteryVolttas
Karting
Karting
Večeras imate na RTL-u Shawshank redemption..bolje to pogledat nego utrku ujutro..pitanje dal će bit uopće utrke sa ovim POD NAVODNICIMA odličnim Pirelli shit gumama

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Već duži period "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" je bila na čekanju.
Završio protekli vikend i jučer prvu sezonu.
Vidim da se dosta likova žali (kako obična publika, tako i stvarni akteri) na iskrivljeno/pogrešno prikazane činjenice, meni je serija više nego solidna.
Ne znam da li u svoj toj dramatizaciji malo poganija i prljavija, ali nemam ništa protiv...
Likovi koji glume Magica, Jabbara i Birda prilično liče na stvarne.
Dosta dobar glumački kadar.
John C. Reilly kao Jerry Buss (prikazan kao lik pun poroka) i Jason Clarke kao Jerry West (prikazan kao temperamentan, nervozan i brbljav lik) oduševili.

Meni dvije najjače scene iz prve sezone, vezane za prvo gostovanje Magica kod Birda u Boston Gardenu.
West o spaljivanju grada Bostona :rofl:

FUCK Boston i Jerryev srednji prst :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

BatteryVolttas
Karting
Karting
Ja gledao sinoć Charlie Chaplin - Modern Times, film iz 1936 ...
Naravno,odlično je bilo i drago mi je da sam odgledao konačno i taj film.

BatteryVolttas
Karting
Karting
Sinoć pogledao "A real pain" da vidim za što je to Culkin dobio Oscara za najbolju sporednu ulogu...
Odron od filma,teški smor i smeće.
Uloga je glupa i besmislena.
Totalno glup film koji je režirao Eissenberg kojem je bolje da se ubuduće ostavi toga jer mu ne ide..
A real pain.. baš je bilo painfull to watch.. smeće film

BatteryVolttas
Karting
Karting
Sinoć po drugi puta gledao "Ljudožder vegetarijanac", hrvatski film ..
Odličan film,ali neke scene su baš "too much" za gledati..ali odličan odličan film .
Redatelj Branko Schmidt. glavna uloga Rene Bitorajac
Imdb 7,2/10

Frantic
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 18.03.2025., 11:11 Već duži period "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" je bila na čekanju.
Završio protekli vikend i jučer prvu sezonu.
Vidim da se dosta likova žali (kako obična publika, tako i stvarni akteri) na iskrivljeno/pogrešno prikazane činjenice, meni je serija više nego solidna.
Ne znam da li u svoj toj dramatizaciji malo poganija i prljavija, ali nemam ništa protiv...
Likovi koji glume Magica, Jabbara i Birda prilično liče na stvarne.
Dosta dobar glumački kadar.
John C. Reilly kao Jerry Buss (prikazan kao lik pun poroka) i Jason Clarke kao Jerry West (prikazan kao temperamentan, nervozan i brbljav lik) oduševili.

Meni dvije najjače scene iz prve sezone, vezane za prvo gostovanje Magica kod Birda u Boston Gardenu.
West o spaljivanju grada Bostona :rofl:

FUCK Boston i Jerryev srednji prst :klanjam:
Kakav loš završetak serije. :facepalm:
Mislim, shvatam da je otkazana (tad su bili oni štrajkovi autora, pa kritike stvarnih Lakersa na događaje,....) ali je nevjerovatno da se serija sa nazivom kakav već ima, završi na kraju sezone 1984.
A te sezone su napokon dočekali nakon 15 godina ponovno finale sa Keltima i izgubili ga.
Tek naredne godine, nakon što su izgubili 8 finala od Celticsa i nakon što su doživjeli "Memorial Day Massacre" u prvoj tekmi u Boston Gardenu (148-114 za Kelte, ali je bilo skoro +30 već na poluvremenu), uspjeli su dobiti finale, i to, što je posebno bolno bilo za Kelte, u 6. tekmi u Bostonu. Pa onda su ih još jednom dobili 1987. godine, takođe sa 4-2, ali ovaj put je slavlje bilo u Forumu.
Sve ovo je samo napisano u tekstu prije end creditsa zadnje epizode.
Tako da, ono, bezveze kraj i totalno nedorečena (nezavršena) serija.
Mislim da su autori imali na umu da kraj bude sa sezonom 1991. (zadnje Magicovo finale), a zadnje scene da budu one kada Magic (jesen 1991.) saznaje da ima HIV virus (uostalom, to je ujedno i prva scena prve epizode, nakon koje se vraćamo u ljeto 1979. kada je Buss kupio Lakerse).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 10 mj
Ovo treba pogledat. Totalno sam smetnuo sa uma
Tnx @Frantic
Fino Alla Fine

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Pogledao sam prvu sezonu, jako mi se svidjela, ali kad sam vidio da se druga sezona završila tako neplanirano, nekako nisam imao volje gledati uopće. Izbor glumaca je stvarno odličan, svi liče na originalne košarkaše

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma vrijedi pogledat @jensone
Bez obzira na moje (ili neke druge) spoilere
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
BatteryVolttas je napisao/la:Sinoć po drugi puta gledao "Ljudožder vegetarijanac", hrvatski film ..
Odličan film,ali neke scene su baš "too much" za gledati..ali odličan odličan film .
Redatelj Branko Schmidt. glavna uloga Rene Bitorajac
Imdb 7,2/10
po tvojoj preporuci pogledao ga i je, dobar je film slikaslika

Inace mi je Rene top glumac ianje vise svi filmovi u kojima glumi su mi dobri i ovdje je bas dobro odglumio ulogu.

Zanima me sada roman, potrazit cu sutra na netu dal ima.

BatteryVolttas
Karting
Karting
Zelot..eto,drago mi je da ti se film svidio..
Rene je stvarno,odličan,slažem se..
Nisam čitao roman,moram priznati..ja sam samo filmoljubac.. nemam vremena baš za čitanje..eventualno neku Agatku Christie jednom u 3 mjeseca..

BatteryVolttas
Karting
Karting
Coffy, film iz 1973 sa odličnom i senzualnom, Pam Grier...
Ona je san dječačkih snova,čak i sad u mojim ne više dječačkim danima.. strašna ženska je bila svojevremeno..
Ovo je film više "C" produkcije a opet je vrlo dobar i kvalitetan..
Coffy je medicinska sestra koja se želi osvetiti mafiji jer je njena mlađa sestra nastradala drogirajući se...
Možda ne toliko poznat film,ali Quentin Tarantino je zbog ovog filma angažirao Pam Grier u svom trećem filmu #JACKIE BROWN gdje je koristio soundtrack iz ovog filma :)
Redatelj Jack Hill....

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
@frantic slažem se za seriju. Meni je bila jedna od boljih i zabavniji na max-u u zadnjih godinu dana. Šteta za kratkovidnost glavonja u wb-u. Kombinacija komedije, drame, sportkih akcija i inovativnog snimanja su bili zabavni.
slika

BatteryVolttas
Karting
Karting
Pogledao sinoć sa suprugom španjolski film iz 2007, TIMECRIMES...
to je jedan od onih "mindfuck" filmova koje ne želite gledati baš svaki dan ali čuvate ga za..eto.. dan kad želite gledati takav film..
I da.. film nije razočarao... iako moram reći da mi se ipak većinom gadi dok ga gledam,film je svrsishodan i opravdao je očekivanja .
7,1/10 Imdb..
7 mu i ja dam jer ... nije mi logičan do kraja i nije mi se svidio,ali zainteresirao me do kraja da ga odgledam i na koncu sam ipak zadovoljan odgledanim :)

BatteryVolttas
Karting
Karting
Nastavljam sa preporukama filmova koji spadaju u "mindfuck"...
Stir of echoes je film iz 1999 sa Kevin Baconom koji glumi oca dječaka koji od prve minute filma priča s nekim koga njegovi roditelji ne vide.
Dakle, dečko ima neku sposobnost razgovarati sa nekim " s onog svijeta".
Nakon nekog vremena i otac Tom počne imati halucinacije i priviđanja..
Vrlo solidan psihološki triler.. ne bih ga nazvao hororom jer to nije iako ima pas scary situacija...
Vrlo vrlo pristojan film koji te nagradi kad odgledaš do kraja..
Ja to tako volim nazvati,nagradi te film jer nakon odgledanog budeš zadovoljan .
Imdb 6,9/10
Moja je ocjena ajmo reć 7/10.. ne zaslužuje više jer treba malo i strpljenja da bi se film odgledao do kraja..
Nije baš ono da te drži ,ali na kraju,kažem..Nagradi te :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ne volim nešto američke "imperijalističke" filmove na temu nekog događaja (stvarnog ili izmišljenog) o Kuvajtu, Iraku, Afganistanu, Libiji, Somaliji i sl., ali https://m.imdb.com/title/tt31434639/ mi je odličan.
Prilično realan, bez proseravanja, nepotrebnih "superhero" momenata....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

BatteryVolttas
Karting
Karting
Warfare, director Alex Garland.. ne znam kako mi je to promaknulo, no teško da ću to gledat pored svih čuda iz prošlog stoljeća koje moram pogledati...
Inače,Garland mi je stvarno solidan redatelj,njegova Ex Machina mi je bila top top ,pa Anihillation mi se isto vrlo svidio...Men je bio okej, sa Jessey Buckley, odlična glumica...
Ovo možda jednom pogledam...
Pogledaj i Guy Ritchie's Covenant , isto realističan dosta film na ovu sličnu temu
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡