Slomio NewYork Boston za 3:1. Tatum sam sebe slomio pred kraj tekme, dve i pol do kraja. Odmah nakon izlaska Tatuma Brunson je metno tricu za 116:104 i najvece vodstvo domacina.
Vukovi odlicnom trecom crtvrtinom izgleda slomise Warriorse, trenutno plus 20 i 5 min do kraja
Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Mavsi "dobili" draft lutriju sa samo 1,8% šansi, tako da će sa prvim pickom birati Cooper Flagga (99,9%, jer nakon Dončića, ne znaš šta možeš očekivati od Harrisona
). Ostaje i mogućnost da momak ne bude htio potpisati za Mavse, onda bi ga trebali razmijeniti. Bilo je takvih slučajeva, najpoznatiji u NBA je Steve Francis, koji nije htio u tadašnje Vancouver Grizzliese, pa je napravljen, do tada, najveći trade, koji je uključio čak 11 igrača i pickiva, da bi gospodin (propo k'o kauč, sa 27-28 godina) završio u Houstonu. Pored toga Eli Manning i John Elway su odbili potpisati sa ekipama koje su ih draftovale, ali su barem ostavili trag u NHLu, jer su donijeli NHL titule ekipama u koje su razmijenjeni.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
Roko Ukić je u subotu u prijenosu na ARENASPORT1 ponovio preko 15 puta da je Boston predobar , da NY jednostavno nema kako više pobjediti Bostona..
Maltene je upisao 4-2 za Boston...
Ne mogu vjerovat da je toliko ocrnio Knickse da ja noćas nisam im dao ni 1 % šanse i reko sam sam sebi,ma neću gledat, Roko je upisao Celticse već 4-2 i nema smisla gubit noć ..
Aliii BRUNSOOOOON.. jel taj dečko normalan .. da je toliko dobar ???
Maltene je upisao 4-2 za Boston...
Ne mogu vjerovat da je toliko ocrnio Knickse da ja noćas nisam im dao ni 1 % šanse i reko sam sam sebi,ma neću gledat, Roko je upisao Celticse već 4-2 i nema smisla gubit noć ..
Aliii BRUNSOOOOON.. jel taj dečko normalan .. da je toliko dobar ???
- Frantic
- Formula 1
NFL je u pitanju ne NHLFrantic je napisao/la: 13.05.2025., 07:42 Mavsi "dobili" draft lutriju sa samo 1,8% šansi, tako da će sa prvim pickom birati Cooper Flagga (99,9%, jer nakon Dončića, ne znaš šta možeš očekivati od Harrisona). Ostaje i mogućnost da momak ne bude htio potpisati za Mavse, onda bi ga trebali razmijeniti. Bilo je takvih slučajeva, najpoznatiji u NBA je Steve Francis, koji nije htio u tadašnje Vancouver Grizzliese, pa je napravljen, do tada, najveći trade, koji je uključio čak 11 igrača i pickiva, da bi gospodin (propo k'o kauč, sa 27-28 godina) završio u Houstonu. Pored toga Eli Manning i John Elway su odbili potpisati sa ekipama koje su ih draftovale, ali su barem ostavili trag u NHLu, jer su donijeli NHL titule ekipama u koje su razmijenjeni.

`Oće to kad se ne razbudiš kako treba....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
OKC me iznenadio s obzirom da je ovo druga uzastopno gdje dobijaju u ovim neizvjesnim završnicama i okreću rezultat, u čemu bi trebalo da je Denver, zbog PO iskustva, ipak bolji. Lou Dort, kao ispodprosječan šuter iza luka, sa 3 uzastopne trojke vratio OKC u igru sredinom zadnjeg perioda, dok ovi iz Denvera tada nisu mogli pogoditi okean sa broda.
Pacersi opet u finalu istoka. Cavsi ovaj put kompletni, ali pitanje je koliko su ovi, što su imali povrede bili fit za pružiti maksimum. Mitchell je npr. uvalio 35 ali uz užasan šut, Garlanda nigdje čitavu seriju, ili je povrijeđen i ne igra,a kada igra, kao da ne igra.
Pacersi opet u finalu istoka. Cavsi ovaj put kompletni, ali pitanje je koliko su ovi, što su imali povrede bili fit za pružiti maksimum. Mitchell je npr. uvalio 35 ali uz užasan šut, Garlanda nigdje čitavu seriju, ili je povrijeđen i ne igra,a kada igra, kao da ne igra.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mitchell je ima 21 pokusaj iz slobodnjaka, dosta definitivno upitnih. Do sad je bilo ok sudjenje, pustalo se dosta vise kontakta nego do sad.
Da, ono sto si spomenuo u tekmi kad su razbili Pacerse u trecoj tekmi jer im je bila must win, koliko su pozureni ti povratnici i koliko ih je u biti kostala ta pobjeda jer ih je Indiana izbrisala u sljedecoj. Ocito se nisu oppravili.
Mislim da su Denver slomile one dvije vezane trice u kratkom razmaku nakon one pirueta trice Jokica negdje minutu i pol do kraja.
Dvije napete tekme su slomili u zavrsnici nakon sto sam pohvalio Denver kako su ratnicki raspolozeni za napete zavrsnice.
Da, ono sto si spomenuo u tekmi kad su razbili Pacerse u trecoj tekmi jer im je bila must win, koliko su pozureni ti povratnici i koliko ih je u biti kostala ta pobjeda jer ih je Indiana izbrisala u sljedecoj. Ocito se nisu oppravili.
Mislim da su Denver slomile one dvije vezane trice u kratkom razmaku nakon one pirueta trice Jokica negdje minutu i pol do kraja.
Dvije napete tekme su slomili u zavrsnici nakon sto sam pohvalio Denver kako su ratnicki raspolozeni za napete zavrsnice.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Tatum na kraju out vjerojatno sljedecu sezonu.. Zanimljiva situacija Bostona za dalje.. Bas me zanima sta ce odradit.. Mislim da Porzingis ide ca.. Mozda jos nestko dok se ceka povratak Tatuma..
NYK mora iskoristit ovu domacu tekmu za prolaz u finale, ta sedma ako krene sut Boston, ode to u nepovrat...
Sad bas zavrsio sa tekmom.. Napeto skroz.. Sedma je onako, uvijek lutrija (ono, shocker).. Pravi veliki test za OKC, sedma pred svojom publikom, koliko je prednost toliko je i problem..
NYK mora iskoristit ovu domacu tekmu za prolaz u finale, ta sedma ako krene sut Boston, ode to u nepovrat...
Sad bas zavrsio sa tekmom.. Napeto skroz.. Sedma je onako, uvijek lutrija (ono, shocker).. Pravi veliki test za OKC, sedma pred svojom publikom, koliko je prednost toliko je i problem..

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Boston će se pored Prizgonje, morati riješiti i npr. Holidaya ili Pritcharda, teko nešto, da bi bili ispod drugog aprona.
S tim što imaju problem, jer je Prizgonja staklen, a evo, nedavno ga je spopao taj neki čudni virus, koji navodno spopada ljude u omjeru "1:ne znam koliko".
NYK, naravno, mora dobiti narednu kući. Sedma je sedma, igra se u Bostonu, a uvjerili smo se da i bez Tatuma, Kelti mogu izvući ponudu.
Što se tiče duela OKC - Denver, s jedne strane mladići iz OKCa imaju prednost jer su mladići, imaju širu rotaciju, igraju kod kuće. S druge strane, kao što rekoh iznad, sedma je sedma, sve je moguće, u Denveru su iskusnjare koje imaju dosta odigranih (i dobijenih) ovakvih "must-win" tekmi, veći pritisak je definitivno na OKCu.
Povrh toga, Williams (Jalen, onaj niži
) je, izuzev jedne tekme, relativno loš u seriji (sinoć je bio krš), tako da on mora podići nivo svoje igre. I generalno, OKC se ne smije dovoditi u sitaciju da ih Lou Dort izvlači sa tricama.
Denver je sinoć odigrao pametno, Jokića se rasteretilo u korist Murraja i Brauna (zajedno su imali 77p / 33s / 20as) i kao da im to bolje fercera nego u onim tekmama kad se Jokić forsira i sam odradi 40/15/10, ali ostali zakažu. Još Murray, klasika, odigrao bolestan. Ostaje da se vidi šta je sa Gordonom, ima 3 dana odmora, a prije nego se "uhvatio za koljeno", bio je loš na terenu.
S tim što imaju problem, jer je Prizgonja staklen, a evo, nedavno ga je spopao taj neki čudni virus, koji navodno spopada ljude u omjeru "1:ne znam koliko".
NYK, naravno, mora dobiti narednu kući. Sedma je sedma, igra se u Bostonu, a uvjerili smo se da i bez Tatuma, Kelti mogu izvući ponudu.
Što se tiče duela OKC - Denver, s jedne strane mladići iz OKCa imaju prednost jer su mladići, imaju širu rotaciju, igraju kod kuće. S druge strane, kao što rekoh iznad, sedma je sedma, sve je moguće, u Denveru su iskusnjare koje imaju dosta odigranih (i dobijenih) ovakvih "must-win" tekmi, veći pritisak je definitivno na OKCu.
Povrh toga, Williams (Jalen, onaj niži

Denver je sinoć odigrao pametno, Jokića se rasteretilo u korist Murraja i Brauna (zajedno su imali 77p / 33s / 20as) i kao da im to bolje fercera nego u onim tekmama kad se Jokić forsira i sam odradi 40/15/10, ali ostali zakažu. Još Murray, klasika, odigrao bolestan. Ostaje da se vidi šta je sa Gordonom, ima 3 dana odmora, a prije nego se "uhvatio za koljeno", bio je loš na terenu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Well, nada sam se i oprezno ocekiva pobjedu Knicksa ali bas da ce bit i 40 razlike, nisam. Nekakvo ciglarenje u prvoj cetvrtini, samo sam ceka kad ce krenut sut Bostona ali je obrana Knicksa stisla u drugoj, napad posta ucinkovitiji a Boston osta na istoj razini.
Drago mi sto ispade Boston, naravno!
Nije mi drago jer je Indiana u puno vecim problemima s Knicksima nego sa Bostonom bez Tatuma.
Dan pauze, sutra raniji termin za sedmu na zapadu. Tesko da moze bolje.
Drago mi sto ispade Boston, naravno!
Nije mi drago jer je Indiana u puno vecim problemima s Knicksima nego sa Bostonom bez Tatuma.
Dan pauze, sutra raniji termin za sedmu na zapadu. Tesko da moze bolje.
Fino Alla Fine
- BatteryVolttas
- Karting
Roko Ukić : Boston ovo ima 4-2
Ne vidim kako New york može pobjedit ijednu utakmicu u ovoj seriji
New York ne može napadački ništa Bostonu
New York je slučajno poveo 2-0 i sad će Boston svaku iduću pobjedit ovako 30 plus razlike
Roko,svaka čast na karijeri,ali gluposti pričaš ..
Idemo Knicksi
Ne vidim kako New york može pobjedit ijednu utakmicu u ovoj seriji
New York ne može napadački ništa Bostonu
New York je slučajno poveo 2-0 i sad će Boston svaku iduću pobjedit ovako 30 plus razlike

Roko,svaka čast na karijeri,ali gluposti pričaš ..
Idemo Knicksi
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Realno, ovo je choke Bostona. Sto napadacki, sto obrambeno.
Kapa dolje Knicksima sta su odrzali tempo i agresiju kroz seriju.
Tko god da pobjedi, ne moze ti bit zao kada gube Celticsi i Lakersi
Kapa dolje Knicksima sta su odrzali tempo i agresiju kroz seriju.
Tko god da pobjedi, ne moze ti bit zao kada gube Celticsi i Lakersi

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Ne mogu se vaditi na Tatuma.
Dobili su ih 3 tekme u kojima je Tatum igrao.
U 2 kompletno, u trećoj do 2:45 do kraja (bilo je u tom momentu +9 za NY).
I to u sve 3 tekme Kelti su imali i prosipali veliko vodstvo.
Sad da se lagano proprate preostale serije

Dobili su ih 3 tekme u kojima je Tatum igrao.
U 2 kompletno, u trećoj do 2:45 do kraja (bilo je u tom momentu +9 za NY).
I to u sve 3 tekme Kelti su imali i prosipali veliko vodstvo.
Sad da se lagano proprate preostale serije

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Fkors da ne mogu.
To je isto kad se zalis na umor a rotiras 6,5 igraca.
Ovo je bio chokerizam.
Opet, ni najmanje ne umanjujem odlicnu seriju Knicksa, nisu Kelti pali sami, netko ih je natjera.
Kako rece Brown, don't let us get one pred trecu tekmu
To je isto kad se zalis na umor a rotiras 6,5 igraca.
Ovo je bio chokerizam.
Opet, ni najmanje ne umanjujem odlicnu seriju Knicksa, nisu Kelti pali sami, netko ih je natjera.
Kako rece Brown, don't let us get one pred trecu tekmu
Fino Alla Fine
- BatteryVolttas
- Karting
A kako je Thibs rekao, sve moramo zaslužiti,nitko nam ništa poklonit neće..
tako da, NY je definitivno zaslužio i prošao dalje.. kažem, kao onaj koji nije njihov fan,želim im da uzmu Prsten.
tako da, NY je definitivno zaslužio i prošao dalje.. kažem, kao onaj koji nije njihov fan,želim im da uzmu Prsten.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Thibs je ratnik. Uvijek mi je bio ok premda nekad zna bit malo tezak.
Svakako da cu da navijam za Pacerse ali necu biti jako razocaran ako prodje NewYork. Ova ekipa mi je ok, za razliku od onih Ewingovih.
Svakako da cu da navijam za Pacerse ali necu biti jako razocaran ako prodje NewYork. Ova ekipa mi je ok, za razliku od onih Ewingovih.
Fino Alla Fine