Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Da. Nesto nemam srece s tim ranijim tekmama.
Caruso ubio agresivnoscu. Murray corak, Gordon nije potrca kako spada sinoc, definitivno ga ozljeda zakocila.
OKC polozio ispit.
Tesko reci da sam iznenadjen obzirom kako igra Denver i sa koliko igraca ali opet i vece ekipe su imale chockove u ovim tekmama.
Let the games begin 🥳

Inamo novog frontmena ekipa sa prstenon :party:
Fino Alla Fine

Zbagy
Karting
Karting
S nama već: 2 mj
Navija za: kaos u 1. zavoju
OKC riješio utakmicu odličnom obranom po meni. Caruso odigra jednu od najboljih obrana na Jokicu. Iako, sudacki kriterij je dosta pomogao. Na nekim utakmicama bi bio isključen do poluvremena.
Murray i Porter Jr. katastrofa. Gordon slomljen.
Morat ce Denver u veći remont preko ljeta. Premalo tu igrača ima za ozbiljnu rotaciju.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Vukovi nestali u drugom poluvremenu, naročito u zadnjoj četvrtini, u kojoj Mrav, mislim, nije dao poena. Iako je SGA na momente bio zaštićen više nego polarni medvjed, Vukovi ne mogu u tome tražiti opravdanje za onakvu predstavu i poraz.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Cijelu tekmu su ispod razine tekme. Napadacki grozni cijelo vrijeme, naravno ima i do OKCa.
Malo su se trazili, probavali svasta i digli napad u drugoj dionici.
Vukovi ce se tesko prilagodjavat, OKC bi ih treba obrambeno pojest.

Puno me vise zanima finale istoka, ekipe koje igraju skroz suprotnu kosarku.
Knicksi izgledaju kvalitetnije ali cemo vidit tko ce sto nametnut i bas me zanima kako ce se postavljat obrane i napadi, ono - tko ce koga.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Istok će (bi trebao) biti ludilo.
Napaljenost i neki flashbackovi od prije 30-ak godina. :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nezvanično, SGA je MVP.
Zvanično ćemo saznati tokom noći ili sutra ujutro.
Čekali da vide ko će dobiti u seriji i plasirati se u finale zapada, pa da se onda odluče za MVP trofej :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
A dobro. MvP je dns takav kakav je. Ne mozes dat nekoliko nagrada a kome god da ga das imat ce nestko nesto za reci.

Rekli bi neki, choke.
Knicksi bez Brunsona napravili najvecu razliku. Puno se vise oslanjali na radjenje sansi kroz dodavanje i stegli obranu.
Metno covjek 43, KAT 35 a kod gostiju Haliburton 31 a Nesmith 30.
Kakav krumpir za produzetak Indiane a opet, sreca Knicksa sto nije trica, 1 cm. Kako covjek igra PO. Ulazak na dvicu ali ne, idem ja pobjedu, fuck it ali osta kratak jedan centimentar.
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Da ne zaboravim suce koji su radili svakakve pogreske. Vise su bili na strani Knicksa kroz tekmu
Jedna recimo velika kada nisu sudili silaznu putanju za Knickse a u tranziciji Pacersi metnuli tricu.
Brunson dvije vezane izgubljene lopte u produzetku vratili Indianu prvi puta u prednost nakon poluvremena em su i njega probijali najvise u u produzetku i jos onaj airball na kraju za novi produzetak.
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ne znam dal je tocan info, svakako zvuci nevjerojatno.
Over the last 27 postseasons, teams were 0-970 when they trailed by 14 or more points in the final 2:50 of regulation.

That's now 1-970.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Znači, ludnica u startu.
I protiv Bucksa i protiv Cavsa su imali ovakve tekme.
Ovaj podatak za zaostatak -14, na 2:45 do kraja, od 1997/98, u PO je do sinoć bio 0-994, prema nba.com
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 7 mj
Navija za: Fisichellu
Kako su na Tribina podcastu znali da će se ovo već u prvoj utakmici dogodit..da će Haliburton pokazivati "choke"...
aaa
ali moram priznati da me iako,ponavljam,nisam Knicks fan , ovo zabolilo vidjet ujutro rezultat,a pogotovo nakon odgledanih sažetaka..
Nemojte mi zamjerit,ne mogu gledat noćne utakmice u 2 ujutro.. moram djecu u 7 raspremit u vrtić i školu tak da.. teško bi mi bilo ostat budan toliko dugo.. :)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Jos jedna relativno lagana mirna tekma za OKC.
Ovaj puta izgubljene lopte problem sa Vukove, to im je nekako boljka cijelo vrijeme, jedino su protiv Lakersa to imali pod kontrolom.
Inace @Battery ja osobno ne gledam live te kasne tekme, zbudim se ranije ujutro i lagano upalim, pogledam, premotam reklame, neke timeoute, pauze.... Live idu ove ranije ili ako sam bas zgubidanio cijeli dan pa mogu i kasnije nesto da ne zacorim 🤗
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡