Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Jones je jednostavno bolji, bez obzira na godine.
Svaka cast Stipi. Respekt. Mirovina 🍺
Nema tu zezancije, u tom sportu jedna greska i svako svakoga moze slomit.
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Usyk jos jednom pokazao tko je na boksackoj sceni.
Nije da je netko sumnja.
Kako rece covjek, that punch was "Ivan"
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ono je baš bila škola boksa u subotu.
Pokazao još jednom da je neprikosnoven u boksu i skinuo najačim imenima u teškoj kategoriji 2x skalp.

Najavio je prije koji mjesec da planira odraditi dvije borbe, a neku noć da želi koji mjesec prvo odmoriti pa onda razmišljati o budućim izazovima.
Ponude ne nedostaje, Arapi će sigurno biti spremni masno platiti još koju borbu. Po meni borba sa Parkerom ima najviše smisla, ako skonta da se bori.
Ako i ne skonta, nema mu se šta prigovoriti, on je svoje ime uklesao u povijesti boksa. Sam sebe ne smatra najvećim svih vremena, pa iz poštovanja ne bih mu davao taj epitet. Ali niko to više ne može ni opovrgnuti.

300+ pobjeda u amaterskom boksu, olimpijsko zlato, apsolutni prvak poluteške kategorije, 2x apsolutni prvak teške kategorije, samo po sebi govori o Usikovoj briljantnosti.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kad vec bacaju pare na njega, uzet ce jos koju stotinu miliona 🤗

Uz ovo sto si nabroja, lik je bas likeable.
Fino Alla Fine

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 4 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ma čovjek je osvojio sve što se može osvojiti. Ima zlatne medalje sa svih važnih natjecanja u amaterskom boksu, a sad je po treći put postao neprikosnoveni prvak (kruzer jednom i dva puta u teškoj). Pobjedio je po dva puta boksače koji su se većinom smatrali najboljima u ovoj eri teške kategorije (Fury i Joshua).

Što je još zanimljivo, većinu najbitnijih mečeva je odradio na gostujućim terenima. U kruzeru kad je osvojio prvi put titulu protiv Poljaka je slavio baš u Poljskoj pa kasnije protiv Huntera, Hucka, Gassieva, onog Latvijca, Bellewa - sve te mečeve je boksao u njihovim zemljama. Tu je i meč protiv Joshue kad osvaja većinu teškaških titula i sad Dubois (s tim da bi vrlo vjerojatno i drugi meč s AJ-em i oba protiv Furyja odradio također u Engleskoj da nismo u eri tih velikih mečeva u Arabiji).

Svakako, već sad bez problema možemo reći da je među najvećima svih vremena i to općenito, gledajući sve kategorije.

Što se tiče sljedećeg meča, ja bih ga volio vidjeti protiv Parkera. Mislim da treći meč protiv Furyja nema niti malo smisla, ali ako mu se nudi neka neviđena lova nek odradi i to.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡