Svjetsko prvenstvo - Katar 2022.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Očito si samo vidio rezultat...zjurina je napisao/la: 23.11.2022., 16:07 Njemačka kao i Argentina - nisu mogli dati gola iz igre nego tek iz penala u prvom poluvrijemenu![]()
& onda iz nastavka popušili dva komada iz igre od boljeg protivnika![]()
- Pastor
- Formula 1
Izlaskom Mullera izgubio se presing Njemačke. Niko neće da potrči dok ga Muller ne natjera...
Vrlo loše izmjene Flicka. Njemačka dominirala do ovih smiješnih izmjena. Ali nije lopta htjela u gol. Japanci iskoristili svoje šanse. Prelijep drugi gol. Neuer se dobro postavio, braneći šut po zemlji, što je klasika u takvim situacijama. Ali mu je ovaj poslao kroz uši, što bi se reklo.
Japanci trojanski konj za Nijemce. Većina ih igra po Bundesligi.
Vrlo loše izmjene Flicka. Njemačka dominirala do ovih smiješnih izmjena. Ali nije lopta htjela u gol. Japanci iskoristili svoje šanse. Prelijep drugi gol. Neuer se dobro postavio, braneći šut po zemlji, što je klasika u takvim situacijama. Ali mu je ovaj poslao kroz uši, što bi se reklo.

Japanci trojanski konj za Nijemce. Većina ih igra po Bundesligi.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Njemačka je igrala jako dobro, ali Japan se isto tako nije predao.
Bas sad vidio snimke glave Al Shahranija. Strašno. Još strašnije da se nije odmah reagiralo na utakmici. Vjerojatno jer je sudac mislio da krade vrijeme bezveze. Taj nikada više neće igrati nogomet.
Bas sad vidio snimke glave Al Shahranija. Strašno. Još strašnije da se nije odmah reagiralo na utakmici. Vjerojatno jer je sudac mislio da krade vrijeme bezveze. Taj nikada više neće igrati nogomet.

- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Pa da, Njemci su tak dobro igrali da su zgubili lol ...

- Pastor
- Formula 1
Sad hoćeš da kažeš da su se Nijemci povukli?zjurina je napisao/la: 23.11.2022., 17:33 Evo za primjer ko igra dobro - Španjolci - u pola sata igre 3-0 & i dalje igraju aktivno i napadaju. Nisu usporili niti stali na loptu.

Stvarno, ili nemaš blage o fudbalu, ili nisi gledao ni minute od te utakmice. Nijemci su poslije gola pogađali dva puta okvir gola, u jednom napadu imali 4 šanse. I još hrpu manjih prilika. Ako je to povlačenje i stajanje na loptu, onda...
Kao što rekoh, nije htjela lopta u gol. A od izlaska Mullera i malo kasnije i Musiale, Japan je bio bolji protivnik. Ali to je greška trenera.
Evo šta kaže statistika za Špance, šutali 8 puta u okvir gola, dali 7. Nijemci su šutali 9 puta. A van okvira 26, Španci 17...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ovako što sam mogao "pohvatat", neke tekme super, neke jednosmjerne (ali barem je bilo brdo golova), a neke su odron teške kategorije.
Mene je Kanada izuzetno iznenadila.
OK, prevagnula je individualna kvaliteta Belgije kod jedne duge lopte i neiskustvo Kanade (profulan penal, iako ga je profulao lik koji uredno igra UefaCL), ali sam očekivao da će stradati kao što je stradala Kostarika.
Rezultatski, naravno, pohvale idu Japanu i S.Arabiji.
Mene je Kanada izuzetno iznenadila.
OK, prevagnula je individualna kvaliteta Belgije kod jedne duge lopte i neiskustvo Kanade (profulan penal, iako ga je profulao lik koji uredno igra UefaCL), ali sam očekivao da će stradati kao što je stradala Kostarika.
Rezultatski, naravno, pohvale idu Japanu i S.Arabiji.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”