Euro 2020
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Ma nama nitko nikad ne valja ni ti pase,kod nas u državi od 4 milijuna ljudi ima jedno milijun trenera svi sve znaju,kod nas ljudi znaju i baustelu i radit struju i programirati,i sve,lose igraju nek im je njima na sramotu,ali bas smo licimjerna nacija,kad smo dobri onda hvale na sve strane,kad ne valja odmah grane i kamenje po svima,katastrofa iako ne pratim nogomet nit me zanima,ali smo banana,kako moze netko komentirat neciji rad a nikad to nije radio, katastrofa...
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Dobro to je klasika kod nas. Čim krene po zlu, trebaju padati glave...Kico je napisao/la: 13.06.2021., 18:41 Ma nama nitko nikad ne valja ni ti pase,kod nas u državi od 4 milijuna ljudi ima jedno milijun trenera svi sve znaju,kod nas ljudi znaju i baustelu i radit struju i programirati,i sve,lose igraju nek im je njima na sramotu,ali bas smo licimjerna nacija,kad smo dobri onda hvale na sve strane,kad ne valja odmah grane i kamenje po svima,katastrofa iako ne pratim nogomet nit me zanima,ali smo banana,kako moze netko komentirat neciji rad a nikad to nije radio, katastrofa...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
@Kico
Ne moras sad trubu svirat ovdje...
Pomalo.. Uzbudjes se zbog nicega..
Ne moras sad trubu svirat ovdje...
Pomalo.. Uzbudjes se zbog nicega..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Eng - Hrv je zasad najlošija tekma.f1zd je napisao/la: 13.06.2021., 21:07 U prvih 7 minuta utakmice Nizozemska-Ukrajina više akcije nego u našoj![]()
Ova ako završi i sa 0:0, opet će biti bolja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ma dinamično čovječe, to se trči, igra dodava, mijenjaju pozicije i ne staje ni momenta... a ne ovo kad su naši igrali.
Koda ovo igraju mladi a ono prije bili pokazna utakmica penzića !
Koda ovo igraju mladi a ono prije bili pokazna utakmica penzića !

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ne gledam Dalića kao nekog stručnjaka, ali ne treba njega kriviti za poraz. Po meni je izveo najbolji mogući sastav.
Mi jednostavno nemamo niti jednu liniju u koju se možeš pouzdati. Iznenađen sam da nam je čak i vezni red podbacio za koji sam očekivao nešto , ali eto tako je.
Vjerujem da ove preostale dvije utakmice možemo dobiti, iako i tu očekujem tešku muku. Nakon toga što bude bit će. Samo neka se podigne atmosfera i samopouzdanje, nekako mi djeluju kao da toga nema ni za lijek. To je ono što me posebno rastužilo.
Nema predaje.
Mi jednostavno nemamo niti jednu liniju u koju se možeš pouzdati. Iznenađen sam da nam je čak i vezni red podbacio za koji sam očekivao nešto , ali eto tako je.
Vjerujem da ove preostale dvije utakmice možemo dobiti, iako i tu očekujem tešku muku. Nakon toga što bude bit će. Samo neka se podigne atmosfera i samopouzdanje, nekako mi djeluju kao da toga nema ni za lijek. To je ono što me posebno rastužilo.
Nema predaje.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Slovaci dobili Poljake 2-1.
- zjurina
- Formula 1
Definitivno nemmaju završnicu... EVO 81.va minuta... ide centaršut... tri igrača stoje pred golom u trokut formaciji ... i ni trc...
- plus loptu odbija obrambeni igrač i svi tri stoje i gledaju ko blepci ...

- plus loptu odbija obrambeni igrač i svi tri stoje i gledaju ko blepci ...

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Nema Raula, Morientesa, Torresa (Fernanda, ne Ferrana
), Ville....
Spala knjiga na Moratu.
On i ako postigne gol, velika vjerovatnoća je da će biti poništen
A bome, nema ni Xavija ni Inieste.

Spala knjiga na Moratu.
On i ako postigne gol, velika vjerovatnoća je da će biti poništen

A bome, nema ni Xavija ni Inieste.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zjurina
- Formula 1
Evo, kaže Prosinečki - fali im "killer"
Mmm da, to je to ... nemaju jednog Ronalda, jednog Messija... lol.. to je tak. kad su naviknuti imati takve igrače, a ti igrači nisu Španjolci... haha jedan Argentinac, drugi Portugalac...
EDIT: da, baš sam i htio reči fali im nekadašnjii igrač koij je davao golove - Raul

Mmm da, to je to ... nemaju jednog Ronalda, jednog Messija... lol.. to je tak. kad su naviknuti imati takve igrače, a ti igrači nisu Španjolci... haha jedan Argentinac, drugi Portugalac...
EDIT: da, baš sam i htio reči fali im nekadašnjii igrač koij je davao golove - Raul
Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 14.06.2021., 23:07, ukupno mijenjano 1 put.