Bome napokon rade kako treba što se tiče transfera... Sada su zaista u igri za naslov, naravno da je još uvijek Dinamo favorit - gledao sam ih malo protiv Istre i ništa posebno, mlako, slabo...
Kup bi Hajduk trebao uzeti, ako ova ekipa ostane sljedeću sezonu + još neko dobro pojačanje, budu onda prvi favorit za naslov
Slažem se sa Space, odličan posao kojeg treba nastaviti.
Euforiju treba spustiti malo na zemlju. I kup se vrlo lako može prosuti, a kamoli prvenstvo gdje je glavni favorit ipak DInamo.
Strah me samo tog mentaliteta dolje koji je dosta nestrpljiv. U slučaju da se i ove godine ne osvoji ništa ne treba dizati paniku. Treba vremena.
Kombinacija Kalinić-Livaja je prejaka, barem prvih 60ak minuta u kojima Kalinić može odigrati na europskoj razini s obzirom na godine i manjak natjecateljske forme. Uz kvalitetan trening dignut će on to još.
Daleko najjači Hajduk u zadnjih 10 godina, mislim da ovako jaki nisu bili od one ekipe s Kalinićem, Ibričićem, Subašićem, Sharbinijem, Gabrićem...
S ovakvim kolektivom priželjkujem barem kup i skupinu nekog europskog natjecanja, a smatram da se i s Dinamom u prvenstvu mogu ravnopravno boriti, pogotovo kad im je samo Oršić u pravoj formi, a Ivanušec, Petković i ostali pružaju jako loše partije.
Moram reći da mi je nekako nogomet pao u očima zadnjih par godina. Toliko mladih igrača za koje nikad u životu nisam čuo. Pogledam startnu postavu Barcelone i mislim si gdje je ono vrijeme kada sam znao svakog igrača na terenu i na klupi. Tako je to kada sam godište Messija i Vettela.
Da se ne kaže da nemam pojma o ničemu još uvijek pratim malo rezultate Slaven Belupa iz emocionalnih razloga.
To ce biti jos dosta dodatnih tekmi za klubove.
A i ovako je raspred prekrcan sa nacionalnom ligom , nacionalnim kupom (kupovima) , europska natjecanja , nacionalne kvalifikacije , nacionalne prijateljske utakmice , liga nacija itd itd. I vec su se masovno zalili klubovi i igraci na gust raspored , sta ce tek sada biti
To što je potencijalno bio faul na Donnarummi ne umanjuje činjenicu da je ispao debil na kvadrat.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Taman krenuo da napišem nešto za drugi gol, kad ono .....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.