Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Sad zamisli najavis ovako nesto i onda to ne napravis....
SuperLiga here we come.....
SuperLiga here we come.....
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Evo jedan blast from the past.
https://twitter.com/RobHarris/status/1228385273232416769
https://twitter.com/RobHarris/status/1228385273232416769
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nije to Malaga da se trenira strogoca....
Inace Lille
Inace Lille

Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
City se nije trebao nalaziti u finalu LP da je UEFA provela sankcije koje je City zaslužio, ali eto bogatima se oprašta.
Upravo zato ne vjerujem u kazne za navedene klubove.
Real i Barcelona imaju pola milijarde pratitelja na društvenim mrežama, Juve blizu 150 milijuna. Istina, to je samo broj na društvenim mrežama, ali je barem okvirni pokazatelj baze navijača. U ovo doba korone kada nema gledatelja na stadionima, ne znam da bi bilo pametno izbaciti ova 3 kluba ako je UEFA-i do profita, a znamo da je. Jedini prihod trenutno su tv prava, i onda bi oni izbacili ova 3 kluba koji vjerojatno čine skoro pola ukupnih gledatelja LP?
Svi klubovi koji su potpisali za SL zaslužuju kaznu, ali kazna po meni ne bi bila nikakvo izbacivanje, već nešto puno korisnije. Svaki klub po 50 milijuna eura za lokalne male klubove.
Real i Barcelona imaju pola milijarde pratitelja na društvenim mrežama, Juve blizu 150 milijuna. Istina, to je samo broj na društvenim mrežama, ali je barem okvirni pokazatelj baze navijača. U ovo doba korone kada nema gledatelja na stadionima, ne znam da bi bilo pametno izbaciti ova 3 kluba ako je UEFA-i do profita, a znamo da je. Jedini prihod trenutno su tv prava, i onda bi oni izbacili ova 3 kluba koji vjerojatno čine skoro pola ukupnih gledatelja LP?
Svi klubovi koji su potpisali za SL zaslužuju kaznu, ali kazna po meni ne bi bila nikakvo izbacivanje, već nešto puno korisnije. Svaki klub po 50 milijuna eura za lokalne male klubove.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
UEFA nije provela sankcije, zato jer su izgubili na sudu, a ne zato što su popustili da kazne bogate.senna66 je napisao/la: 08.05.2021., 11:05 City se nije trebao nalaziti u finalu LP da je UEFA provela sankcije koje je City zaslužio, ali eto bogatima se oprašta.
Ako su izgubili na sudu, znači da nije bilo sve kao što je servirano.
Što se mene tiče i treba žestoka kazna za ovu ekipu što još neće da priznaju da su promašili cijeli fudbal. Samo što će teško biti kaznu provesti, možda i tu dođe do suda, ali u svakom slučaju treba im zadati žestoku glavobolju.
Ne vjerujem da će doći do izbacivanja. Niti treba takvu kaznu primjeniti, niti smatram da bi to bilo pametno.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Za gospodina sa tim iskustvom, poprilicno naivno..Har Kl je napisao/la: 08.05.2021., 11:22 UEFA nije provela sankcije, zato jer su izgubili na sudu, a ne zato što su popustili da kazne bogate.
Ako su izgubili na sudu, znači da nije bilo sve kao što je servirano.
Od kazni za navedene klubove nema nista...
Malo ce se preko medija natjecat ko ima veca cojones i to je to...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
ter Stegen drzi Barcu... Nadam se da ce Atleti izdrzat...
Krama opet rastura...
BVB ispustio 2 razlike, nista novoga nazalost a vrlo bitno u vidu nastupa u LP....
Krama opet rastura...
BVB ispustio 2 razlike, nista novoga nazalost a vrlo bitno u vidu nastupa u LP....
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Točno sam znao da će završiti 0-0 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kakav panjizam od Atletica u drugom dijelu.... Real ima najtezi raspored do kraja, Barca najlaksi...
Atleti moraju uzet naslov....
Atleti moraju uzet naslov....
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Gajba Rebica 
Juventus

Juventus

Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Nešto je trulo u Torinu
Real gubi protiv Seville

Real gubi protiv Seville

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Barem malo pozitive u remijima Reala i PSGa 

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Apsolutno se slažem.f1zd je napisao/la: 09.05.2021., 23:05 Baš šteta što nisam mogao gledati utakmice večeras.
Juve izgubio
PSG nije dobio
I šteta što je Real dao gol..
Ja sam šaltao s jedne na drugu.
Ne znam za koji mi je više drago što je ispalo tako.
PSG igrače prala nervoza opasno, Kimpembe fasovo crveni.
Još ih je Navas spasio od poraza.
I šteta za onaj Realov bubreg u 93-94 minuti.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”