Prijava poruka i komentara

Obavezno pročitati prije pisanja!

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Izbrisano sve oko zastave :facepalm:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
sve? ne budi tako siguran. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

F12013
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Ante, zašto se ne obriše baš sve gdje se spominje zastava . Ako ćemo ići na to što koga vrijeđa, onda najbolje sve pobrisati. Ili pustiti sve ili sve brisati. Sve drugo je zauzimanje stava.
Moje mišljenje. Nisam cjepidlaka, samo ako se već briše onda nek se sve briše, tako je najpoštenije za cijelu kulturu komentiranja.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Možda mi je nešto promaklo, pogledat ću...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo izbrisao sam još 2 koje su se pojavile u međuvremenu. Brišem poruke u kojima se krene raspravljati o zastavama, a ne vidim razloga brisati ako je netko mislio da je ono hrvatska zastava. Kad bih gledao tko se na što vrijeđa - trebalo bi brisati sve, ali pobogu - nismo pahuljice da se vrijeđamo na svaku sitnicu. Samo pisati u dobroj namjeri i držati se F1 - pa će biti ok.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
https://www.f1puls.com/42054/vettel-bli ... ent-101977

Ovo bi se moglo obrisati jer vrijeđa komentatore. Mislim da treba ljude trenirati da ne komentiraju komentatora nego njegov stav.
Ja sam isto više puta u napasti, ali kad pročitam još jednom prije "send".... ispravim se. :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
:thumbs:

F12013
Karting
Karting
Ok Ante, sklizak teren, ali složit ću se. Ovo je ionako one off situacija. Držimo se one "neću politiku u svoju butigu". Osim, naravno kad je f1 politika u pitanju ;)

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Kad citam ovaj podforum sve vise mi je drago sta na portalu nisam niti otvarao clanak za Monzu :D.
Naravno , prvi je razlog jer mi se neda citati 150 komentara :mrgreen: :mrgreen:
slikaslika slika

wapi Verified
GP3
GP3

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ok, zar ovo što radi ovaj Alonso sa nekim brojem, se ne smatra spamom? Neko bi htio prodiskutovati i sa nekim drugim, a da mu se on ne ubacuje u diskusiju... Lik ima oko pola komentara na nekoj vijesti. I nije mu prvi put.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
kako je krenuo još će odgovoriti i na svoj vlastiti komentar.
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Zatvorio sam komentare na tom članku, lik se stvarno pogubio, a ja nemam vremena prolaziti kroz stotinu komentara i brisati spam. Dok sam se vratio za komp niklo je još 30 komentara. :prcnjau:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Nominiram obojicu svaki dan po cijeli dan offtopic komentari, provokacije i trollanje. Dokle?

https://www.f1puls.com/42701/hamilton-m ... ent-104706

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dosta iritantni likovi, banirani jedan i drugi.

Kimi Räikkönen
Karting
Karting
S nama već: 6 god 1 mj
Pozdrav, ne mogu se sa svojim nadimkom ulogirati na portal i baci poruku neka se obratim na forum, pa se evo obraćam.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mislim da neće proći ništa s ä ili ö :) Morat ćeš drugi nadimak odabrati...

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Navija za: Sve driven by Verstappen
Mini rant o komentarima zadnjih par dana.

Komentari već dulje vrijeme (barem godinu dana) nisu na nekadašnjoj razini, a sve je kulminiralo zadnjih dan-dva. Teški očaj od komentara na člancima o trojcu FIA-Mečka-Ferrari. Cijeli portal su preplavile teorije zavjere kojih se nebi postidili ni najveći biseri interneta popu Flat Earthera ili Anti-vaxxera. Prije su takvi komentari bili ograničeni na Facebook, a sad su se počeli i tu pojavljivati.

Možda sam ja problem pa to samo mene smeta, ali nebi imao ništa protiv da se portal malo pročisti od takvih komentatora :chill:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jeste, ali mislim da je to uvijek tako kad je neko burno razdoblje. Opališ minus ako se ne slažeš, klikneš uskličnik i prijaviš ako misliš da takvim komentarima nema mjesta na portalu.

leomx33
Karting
Karting
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
neznam gde se ovo pise, ali zasto clanovi se ne potpisuju u moju temu? jel mozda problem u softwareu portala i registracije potpisa?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡