Lijepo je vidjeti Ferrari na najvišoj stepenici u Imoli. Drago mi je što su Giovi i cijela postava #51 došli do pobjede i vodećeg mjesta u prvenstvu.
Bravo i za Micka koji je odlično odvozio svoj dio i ostavio Kubicu iza. Inače, došao je do postolja točno 22 godine nakon što je Michael na istom mjestu pobjedio u utrci koju je posvetio preminuloj majci...
WEC
WEC, WRC, Indy...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fakat.Osella je napisao/la: 20.04.2025., 21:47 Lijepo je vidjeti Ferrari na najvišoj stepenici u Imoli. Drago mi je što su Giovi i cijela postava #51 došli do pobjede i vodećeg mjesta u prvenstvu.
Bravo i za Micka koji je odlično odvozio svoj dio i ostavio Kubicu iza. Inače, postolje na istom mjestu točno 22 godine nakon što je Michael pobjedio u utrci koju je posvetio preminuloj majci...
I Ralf je bio na postolju.
Zanimljivo je bilo gledati Fuoca i Buemija kako se naganjaju skoro sat vremena, kao onomad MS i Ferdo, 2 godine uzastopce

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 2 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Bilo je zanimljivih dvoboja na stazi.
Inače, bacio sam pogled na ljestvicu - Aston Martin je jedini proizvođač iz hypercar društva koji nakon dvije utrke nema nijedan bod.
Mislim da je Ralf tu utrku završio na 4. mjestu.
Inače, bacio sam pogled na ljestvicu - Aston Martin je jedini proizvođač iz hypercar društva koji nakon dvije utrke nema nijedan bod.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
U pravu si, nešto sam si uvrtio u glavu da je Ralf bio drugi
AM se uči, rješavaju dječije bolesti, mislim da jedini imaju običan motor (ne hibrid), imaju godinu ili dvije iskustva manje u odnosu na konkurenciju.....
AM se uči, rješavaju dječije bolesti, mislim da jedini imaju običan motor (ne hibrid), imaju godinu ili dvije iskustva manje u odnosu na konkurenciju.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Aston konzistentan u svim natjecanjimaOsella je napisao/la: 20.04.2025., 22:22 Inače, bacio sam pogled na ljestvicu - Aston Martin je jedini proizvođač iz hypercar društva koji nakon dvije utrke nema nijedan bod.![]()

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Krenulo ih. Lawrence na aparatima, ali nema frke bar će Lance u F1 baciti još koji: I'm beached.croatic f1 je napisao/la: 21.04.2025., 17:50Aston konzistentan u svim natjecanjimaOsella je napisao/la: 20.04.2025., 22:22 Inače, bacio sam pogled na ljestvicu - Aston Martin je jedini proizvođač iz hypercar društva koji nakon dvije utrke nema nijedan bod.![]()
![]()
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: sve powered by honda
Drug Neff minus tamo, pa je slo materijala....prekrasni dani u spa. Aston najbolji zvuk. Čestitke crvenima!
A danguba gofffy slo materijale sa hockenheim classica.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
Ne sumnjam.zekohonda je napisao/la: 11.05.2025., 16:34 Drug Neff minus tamo, pa je slo materijala....prekrasni dani u spa. Aston najbolji zvuk. Čestitke crvenima!
Atmosferski V12

Ja se oduševio čuvši ga prvi put na TVu (Qatar), a mogu zamisliti uživo.
Frantic je napisao/la: 28.02.2025., 20:48 Kako je lijepo čuti V12![]()
Još ljepše je vidjeti Ferrari 1-2-3 (trenutno)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”