Formula 2

WEC, WRC, Indy...

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ubija pauza ova najvise. Jbg svaka 2 mjeseca trka. Vise i zaboravis sta si gledao. Bas lose osmisljeno sve ovo.

slika
slika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ne pratim inace Formulu 2, ali mi je prosle godine (i predprosle u F3 cak) Shwartzman upao u oci. Cinilo se jedno vrijeme da bi mogao biti kandidat za F1, ali falilo je malo konzistentnosti i iskustva. Nisam upucen, ali cini se da ove sezone nije jedan od vodecih, a za sada je i novopridosli kolega pruzio odlicne predstave. Zna li netko nesto vise?

Krstas
Formula 1
Formula 1
A rano je govoriti o bilo cemu. Tek je jedan vikend odvezen. Ima da se vozi. Svarcman ima telenta al nije konstatan. Piastri obecava, nema sta. Teo Puser takodje. Vidjecemo. Naredna trka je u Monaku. Za mjesec dana. Tu ce kvalifikacija biti jako bitne.

Cak se pricalo da Svarcmana hoce Red Bul odnosno Alfa Turi. Ali na kraju nista od toga. U ruki sezoni boriti se za titulu, to obecava. Ali na kraju pao. Vidjecemo ga u ovoj.
Piasti, Lawson i Versur su imali dobre trke. Ali to ne znaci sada nista. Gledaju se na kraju bodovi i plasman.
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Utrka Formule 2 po mokroj stazi :kokice:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Odlično prestizanje Lawsona (za P1) u trećem sektoru, izveo Leclercov manevar :thumbs:

Krstas
Formula 1
Formula 1
🥳🥳
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
slika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Lawson je, cini se, diskvalificiran iz druge sprint utrke i pobjeda pripada Ticktumu. Navodno je mijenjao neke postavke pred utrku koje nije smio. Tuzno s obzirom na rezultat, ali ima jos puno do kraja.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Jebaće im @Krstas sve po spisku..... :gandalf: :nulanulasedam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
Necu da psujem na forumu. Bas u toj kolicini ali svakako mogu reci: pas im majku jebo. Kakva stoka.

Mislim nije uredu. I sam Tiktum je rekao da nije fer. Umjesto -11 sada nam Zou bjezi 26 bodova.
Nepotrebo skroz. Kazni ga za narednu trku, kazni ga ovako ili onako ali nemoj zbog bizarnog razloga oduzimati pobjedu.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Eto ga, Theo
Još meni zaštekao Sky stream, pa našao Canal+, a francuski komentator u extazi, hralja na sav glas :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Koji kreteni u Uni-ju. Tri VSC-a ne iskoriste sa Zhou-om. Mogli su imati i bolji plasman, i zagrijati gume pod VSC-om. Ne znam gdje je mogao, ali kad je u regularnoj utrci izašao odmah iza Drugovitcha, a pri tom još izgubio vremena u onih nekoliko krugova dok se vozilo punim gasom, mogao je biti negdje oko prve dvojice. A i zagrijao bi gume, koliko toliko, prije nego se ugasi VSC. I opet bi imao najsvježije gume za pokušaj postavljanja najbržeg kruga...

Frantic
Formula 1
Formula 1
I ja sam to primijetio, a nešto kontam, kakvo je tamo pravilo za promjenu guma pod VSCom, nisam upućen? :neznam:
I nisam primijetio da je iko išao na promjenu pod VSCom.
Doduše, svi osim Zhoua su i bili promijenili gume..... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bili bi kreteni da jesu mijenjali gume pod VSC-om - u F2 je zabranjena promjena guma pod VSC-om (pod SC-om se smije normalno). To je pravilo uvedeno baš nakon jedne utrke u Monaku, mislim da je riječ o 2018., kada su se svi gubitnici pod VSC-om žalili na cijeli taj sustav. Zato su suci vjerojatno i forsirali VSC iako se Armstrong pošteno razbio, nisu htjeli pokloniti pobjedu Zhouu.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
To je onda još gore što nisu pustili SC. Redari su izlazili na stazu da guraju bolide pod VSC-om. Pomislio bi čovjek da im je važnija sigurnost od toga hoće li neko iskoristiti SC u svoju korist... :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 23.05.2021., 15:38 Bili bi kreteni da jesu mijenjali gume pod VSC-om - u F2 je zabranjena promjena guma pod VSC-om (pod SC-om se smije normalno). To je pravilo uvedeno baš nakon jedne utrke u Monaku, mislim da je riječ o 2018., kada su se svi gubitnici pod VSC-om žalili na cijeli taj sustav. Zato su suci vjerojatno i forsirali VSC iako se Armstrong pošteno razbio, nisu htjeli pokloniti pobjedu Zhouu.
Ok, hvala. :pivo:
Ono što se događalo tada na stazi / boxovima, mi je sugerisalo da je baš to u pitanju, ali eto, nisam znao.... :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
Pol pozicija i +4 boda 🥳
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
I u F2 nastavljaju u istom ritmu kao u F1.
Samo se sakupljaju u barijerama.
Safet, pa njegov virtualni buraz, cirkus....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Već sam mislio da su Vipsu pustili krivu himnu, bila mi je užasno poznata cijelo vrijeme, a estonsku himnu znam da dosad nisam čuo - ispada da oni i Finci imaju istu himnu. Svašta se nauči uz praćenje motorsporta :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 05.06.2021., 17:26 Već sam mislio da su Vipsu pustili krivu himnu, bila mi je užasno poznata cijelo vrijeme, a estonsku himnu znam da dosad nisam čuo - ispada da oni i Finci imaju istu himnu. Svašta se nauči uz praćenje motorsporta :D
:shock:
Zanimljivo
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡