Ostale serije (general)
WEC, WRC, Indy...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Imali smo identičnu situaciju na F1 testiranju u Bahreinu ove godine
Ali, svakako je nezgodnije kad se dogodi za vrijeme utrke.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
trenutno #911 porsche i #98 bmw u sekundi.
kevin estre otišao do sudija zbog kroviranja astona.
https://www.youtube.com/watch?v=30WitcBtzgI
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
100 sekundi kazne za #911, Bmw #98 bi trebao ovo lagano uzeti ako se ne razbiju ili nešto slično.zekohonda je napisao/la: 22.06.2025., 12:05 trenutno #911 porsche i #98 bmw u sekundi.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Danas i sutra se vozi 24h Spa. Prijenos je na Sportskoj TV.
Išao sam baciti oko tko sve vozi ove godine. U BMW-u s brojem 46 Rossiju su se pridužili Rene Rast i - Kevin Magnussen.
U jednom od Mercedesa dio posade je i Kamui Kobayashi.
Išao sam baciti oko tko sve vozi ove godine. U BMW-u s brojem 46 Rossiju su se pridužili Rene Rast i - Kevin Magnussen.

U jednom od Mercedesa dio posade je i Kamui Kobayashi.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Je, već nekoliko godina imam zadovoljstvo prenositi tu utrku. Mada, realno, ne vidim razlog zašto bi itko tko razumije engleski slušao moje laprdanje kada ima free stream (kao i svih ostalih utrka GT World Challengea) na YT kanalu same serije.
To rade ljudi koji su uistinu ondje, bivši vozači, koji i poznaju ljude koji danas voze, razgovaraju s njima, imaju informacije iz prve ruke... Tako da su neusporedivo bolji od onoga što ja mogu ponuditi. Ove godine čak ne mogu dobiti niti njihov komentar u slušalice da maznem poneku informaciju i štiklec, tako da na kraju u prijenosu pričam o Dagmaru Šusteru, Lelli Lombardi, Dragi Regvartu, Đaniju Šverku, Lorisu Kesselu... čisto da popunim vrijeme.
Što se same utrke tiče, sasro sam se nakon onog sudara na Blanchimontu, rijetko se viđa tako silovit udes. I, usprkos izrazitoj antipatiji koju imam prema tom brendu. čak mi je drago da je Lambo dobio, realno su se doimali najbržima tijekom najvećeg dijela utrke.
To rade ljudi koji su uistinu ondje, bivši vozači, koji i poznaju ljude koji danas voze, razgovaraju s njima, imaju informacije iz prve ruke... Tako da su neusporedivo bolji od onoga što ja mogu ponuditi. Ove godine čak ne mogu dobiti niti njihov komentar u slušalice da maznem poneku informaciju i štiklec, tako da na kraju u prijenosu pričam o Dagmaru Šusteru, Lelli Lombardi, Dragi Regvartu, Đaniju Šverku, Lorisu Kesselu... čisto da popunim vrijeme.

Što se same utrke tiče, sasro sam se nakon onog sudara na Blanchimontu, rijetko se viđa tako silovit udes. I, usprkos izrazitoj antipatiji koju imam prema tom brendu. čak mi je drago da je Lambo dobio, realno su se doimali najbržima tijekom najvećeg dijela utrke.