NASCAR

WEC, WRC, Indy...

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 1 god 8 mj
Navija za: Fisichellu
Ma otvorit ću ja novu temu da imamo gdje raspravljati o NASCAR-u...
Vozi se svaki vikend, ponekad su utrke dosadne da zaspim uz njih,ali ponekad i odgledam do kraja..
Uglavnom, pratim NASCAR paralelno sa F1 i Moto GP i ta serija definitivno zaslužuje ponešto pažnje .

Da otvorim temu sa jednim od najprepoznatljivijih vozača, KYLEOM BUSCHOM,takozvanim "candymanom"..
Dakle, čovjek ima nestvarne 102 pobjede u XFINITY SERIES te 63 pobjede u NASCAR CUP SERIES, u glavnoj NASCAR seriji...te 2 vozačka naslova ( 2015, 2019 ) .

slika

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
Kišno otvaranje u Mexicu.. Preece uzeo prvi stage nakon što je van Gisbergen u 18.krugu odličio ostaviti vodstvo i prrijeći na slickove kako bi imao dalje u utrci bolju poziciju za pobjedu... bit će veoma zanimljivo :)

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
I da, definitivno je ovaj momak razina iznad svih u NASCAR-u što se tiče "normalnih " staza :)
Pobjeda Shane van Gisbergena u uvjerljivom stilu.. vodio je maltene cijelu utrku.. dominacija

slika

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
Kako moćno izgledaju ove proslave pobjeda ...
I da, naravno,Shane je osigrao mjesto u "play offu"

slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Kada je bio Indy 500, pokušao sam pogledati Charlotte 600...... i nisam uspio......
Onda sam par dana poslije počeo gledati snimku, tu Charlotte 600, i mogu ti reći da tu ima šore. I potencijala...... dobri su i zamljivi, stalno akcija...... ali NASCAR natjecanje je "prebukirano", toliko utrka, to je teško za ispratiti..... cijelu sezonu u komadu.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
Slažem se..
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡