Tražim po forumu i ne nalazim NASCAR temu što mi je vrlo čudno jer ipak,NASCAR je poznat veoma u svijetu.
I ne bih ništa posebno komentirao,samo, dal ste znali da ovaj vikend voze na stazi Autodromo hermanos Rodriguez ?
Čudno mi za te aute da se tamo utrkuju.. bit će vrlo zanimljivo..nadam se da će bit prijenos na Sport Klubu.. zna li netko ??
Inače,dal pratite NASCAR ?
Button,Raikkonen i Kvyat su se okušali tamo i nisu dobro prošli..jedino je JP Montoya bio dobar ...
Ostale serije (general)
WEC, WRC, Indy...
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Jako rijetko bacim pogled na NASCAR, ali znam da su inače prijenosi na Sport Klubu tako da pretpostavljam da bi i ta utrka trebala bit na njihovim kanalima.
Inače, NASCAR ima nekoliko utrka godišnje koje se voze na ovim, nama klasičnim, trkaćim stazama tipa COTA, Watkins Glen itd. Ostatak su njima standardni ovali. Koliko sam vidio, ovo je prvi put da će vozit u Meksiku.
Inače, NASCAR ima nekoliko utrka godišnje koje se voze na ovim, nama klasičnim, trkaćim stazama tipa COTA, Watkins Glen itd. Ostatak su njima standardni ovali. Koliko sam vidio, ovo je prvi put da će vozit u Meksiku.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
Je,COTA-u voze,a tamo su vozili i Button i Raikkonen,ali stvarno su bili loši...
I watkins glen,da.. i još neku stazu gdje je neki Australac u debiju osvojio pobjedu..ček moram provjerit ime
I watkins glen,da.. i još neku stazu gdje je neki Australac u debiju osvojio pobjedu..ček moram provjerit ime
- BatteryVolttas
- Karting
Shane van Gisbergen .. ipak nije aussie nego je novozelanđanin...
i da, pobjedio je na debiju u NASCARU u Chicagu 2023..bolesno.. neka ulična staza. nije bila ovalna..
Popratim tu i tamo,nekad i gledam navečer na SK,ali kad bude onaj CAUTION ,nekad iskreno i zaspim i ujutro zaboravim pogledati tko je pobjedio..
Uglavnom,znam sve te vozače i pratim donekle,ali stvarno predugo traju te utrke i dosta su mi monotone,ali ovaj Mexico bih mogao pogledati baš .. očekujem taman kad F1 završi nastavim gledati NASCAR ..
i da, pobjedio je na debiju u NASCARU u Chicagu 2023..bolesno.. neka ulična staza. nije bila ovalna..
Popratim tu i tamo,nekad i gledam navečer na SK,ali kad bude onaj CAUTION ,nekad iskreno i zaspim i ujutro zaboravim pogledati tko je pobjedio..
Uglavnom,znam sve te vozače i pratim donekle,ali stvarno predugo traju te utrke i dosta su mi monotone,ali ovaj Mexico bih mogao pogledati baš .. očekujem taman kad F1 završi nastavim gledati NASCAR ..
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Ja sam počeo pratiti prošle sezone, pogledam tu i tamo utrku. Imaju dosta odbojnih pravila, ali samo utrkivanje je odlično.
Ovo im je prva internacionalna utrka od 90-ih kada se vozilo na Suzuki i Motegiju.
Koristit će F1 konfiguraciju bez spore sekcije nakon drugog pravca. Mislim da ideja nije loša ni za F1 ubuduće

Ovo im je prva internacionalna utrka od 90-ih kada se vozilo na Suzuki i Motegiju.
Koristit će F1 konfiguraciju bez spore sekcije nakon drugog pravca. Mislim da ideja nije loša ni za F1 ubuduće

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nekad se i u F1 prolazilo kroz Peraltadu.
Tu je Mansell 1990. izveo jedno od "najmudastijih" preticanja u F1, kada je Bergera pretekao sa vanjske strane
Tu je Mansell 1990. izveo jedno od "najmudastijih" preticanja u F1, kada je Bergera pretekao sa vanjske strane
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- BatteryVolttas
- Karting
Utrkivanje je odlično jer većinom bude fotofinish kad se zbiju svi nakon "cautiona" ...mislim odlično.. odlično bude zadnjih 3-4 kruga.. inače... Daytona traje 4-5 sati,pa teško je to pratit stalno s istim entuzijazmom,iskreno...
- BatteryVolttas
- Karting
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Nisam mislio na takve slučajeve. Pogledaj drugu polovicu Martinsvillea jesenas ili Cotu iz ove sezone. Najgore je što cautoni često useru zanimljivu borbu, pa netko zbog lošeg pitstopa totalno ispadne iz konkurencijeBatteryVolttas je napisao/la: 13.06.2025., 08:37 Utrkivanje je odlično jer većinom bude fotofinish kad se zbiju svi nakon "cautiona" ...mislim odlično.. odlično bude zadnjih 3-4 kruga.. inače... Daytona traje 4-5 sati,pa teško je to pratit stalno s istim entuzijazmom,iskreno...
- BatteryVolttas
- Karting
Mogu jedino sažetke pogledat.. gdje da nađem cijele utrke..a i nemam baš vremena toliko .. sažetke mogu pogledati
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Evo bacio sam ponovno pogled na raspored. Bit će prijenos na Sport Klub HD kanalu. U nedjelju je utrka od 21 h.BatteryVolttas je napisao/la: 12.06.2025., 20:28 ..nadam se da će bit prijenos na Sport Klubu.. zna li netko ??
Lasciatemi guidare...
- BatteryVolttas
- Karting
e odlično ! hvala na informaciji.. taman se uključim oko 22 nakon utrke iz KanadeOsella je napisao/la: 13.06.2025., 15:07Evo bacio sam ponovno pogled na raspored. Bit će prijenos na Sport Klub HD kanalu. U nedjelju je utrka od 21 h.BatteryVolttas je napisao/la: 12.06.2025., 20:28 ..nadam se da će bit prijenos na Sport Klubu.. zna li netko ??

sjajni motosport vikend