Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Pa isto tako se može reći i za npr. Hardena..... :chill:
Trica mu je na rafal :mrgreen:
Mislim, on vuče Houston.
Zajebanciju na stranu.
Kawhi se jednu protiv Dallasa fino ispromašivao (izgubili su), baš sam gledao tu....
Dobro, agree to disagree, ne možemo svi imati isto mišljenje.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Samo sta Leonard sa 20+ suteva je pod normalno da je na oko 60ak posto ,a Harden s isto toliko jedva prede 40 %. Kad ga bas nenormalno ide onda je na 50 % :rofl:
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Frantic je napisao/la: 05.09.2020., 18:15 Kawhi se jednu protiv Dallasa fino ispromašivao (izgubili su), baš sam gledao tu....
Obe koje su izgubili je za 2 poena bio nesto iznad mizernih 50% suta..
Trica 33% 5 od 15 u dve tekme..
Nije to bas fino ispromasivanje.. Spomenuti Harden kad ima takvu vecer procenata utrpa 60.. Jer je ispuco 45 lopti..
Na ostalima koje su dobili na nekih 65% za 2..
Trica definitivno steka, ali ne puca previse.. 5 od 17 u ostale 4 tekme..
Fino Alla Fine

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@frantic donekle si u pravu, imam taj neki hate prema Lakersima i Kingu, ne toliko prema njemu koliko prema franzisi u kojoj igra. Ne sporim da je u top3 lige uz KL i KD i da je majstor svog zanata, ali ono sto me kod njega zivcira odnosno sto mi najvise smeta je njegov ego, koji je prevelik.Uvijek je on u pravu, uvijek on zna najbolje, njegov Legacy je Najveci itd itd. Kad je Kobe poginuo pa kome je najteze pa Kingu, pola kugle zemaljske zna kad je on na WCu ili kad jede, sad kad su htjeli praviti bojkot prvi se on usprotivio ali doso Jordan i rekao da bi se trebalo igrati i naravno da ce se igrat. Otiso sam predaleko sa ovim, samo kazem sta me zivcira kod njega, nikako igracke kvalitete koliko taj ego. Osobno uvijek sam sto se tice sportista gledao kakav je ko kao igrac a ne kao covjek, ako si ti majstor svog zanata sta mene boli briga kakav si kao covjek ali evo to s Kingom nije slucaj, izgleda da mu ipak zamjeram sto igra u Lakersima.

Da se samo vratim na temu, osobno KD mi je najbolji igrac, ne najdraži ali najbolji sigurno bar za mene. 6 10 visina ima sve sto bi jedan vrhunski igrac trebao imati, poslije Jordana najbolji scorer koji je ikad igrao kosarku.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Ja nemam ni omiljenu ni mrsku franšizu,ali u ponekom periodu mog praćenja NBA, LeBron mi je jako išao na živce, do trenutka kad sam i navijao za njega da dobije Warriorse itd.
Sad više ne znam,košarka se promjenila , a LeBron dominira već 15 + sezona, tako da,respektiram ga i najbolji je igrač svih ovih godina u NBA, ali ponekad netko bude bolji na ta 3 mjeseca dok traje play off,tipa Kawhi zna podići razinu svoje igre,ili Steph Curry, KD,ma ne znam baš KD jer KD je trebao gadnu pomoć da dođe do tih prstenova, iako sad se vidi da je WestBRICK baš uteg za momčad heh. Iako sam navijao za Russella kad je ostao sam,ali i on je imao PG13 koji ipak nije čovjek za velike utakmice itd itd.
Harden pumpa statse i njega ne smatram ozbiljnom prijetnjom, tako da , king će proći sitnu prijetnju zvanu Houston .
Inače,smatram se Timberwolves fan još od Szszerbiak ere ;) Olowokandi - Garnett- Spreewell- Szszerbiak - Cassell je moja petorka snova ;)

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Alonso
*Shit stirring alert*
Pobjednik finala istoka će na kraju biti prvak NBA-a. :prcnjau: :koska: :kokice:
You should never underestimate the predictability of stupidity

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ljudi, ja sam se zayebavao sa onim za Hardena.... :rofl:
Jedna tekma protiv Dallasa, baš sam upratio jednu seriju, jedan solidan segment tekme (kao i Edin i Kole), da se Kawhi ispromašivao i izgriješio, sigurno, znam šta pričam
Kakve su mu bile cifre ukupno , ne da mi se sad provjeravati, ali je baš bio loše zaredao
@Alonso, i meni je James arogantan, "ja ovo - ja ono - ja dsz...." zato mi baš i nije nešto drag. Malo sam "popustio", čisto zbog toga što je došao u franšizu za koju navijam.
E sad što se tiče KDa, meni su i James i Kawhi i Steph (zdravi),...., "bolji" (najbanalnija riječ za upotrijebiti) od njega. KD je meni lik poput Grka. Naravno, ono što ga razdvaja od Grka su prstenovi, ali možda nekad i Grk napusti Buckse i ode put ekipe s kojom će osvojiti titule (kao što je svojedobno uradio i KD).
Uradio je to i James (odlaskom u Miami), ali je sve POPRAVIO sa onom titulom u Cavsima (ustvari, tad sam već blago "popustio" prema njemu).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Meni sa beš ne sviđa kod Jamesa to što ide stvarati super ekipe da bi došao do prstena. Drag mi je bio jedino u Cavsima, prvi put, kad nije uzeo titulu. Ali je bio uvijek blizu, barem da osvoji istok. Ona druga serija u Cavsima, opet nije imao neku ekipu, ali ni onaj naslov nije zaslužio, zbog kriminalnog suđenja. Trebali su ih Warriorsi metlirat...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Toronto na 2:2.. Koliko ce bit skupa ona smijesna obrana Bostona u game 3 cemo saznat za 2 dana :zubo:
Kawhi 40 minuta nicega jutros..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Koliko smo tu spominjali Leonarda zadnjih dan dva , i eto bas sad odigra tekmu za zaborav.
Eto Frantic-u argumenta :D :rofl:
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
To ono klasicno zazivanje.. Đinksali smo..
Ne moze taj sad uzet, nije bio aktualan kad je on sanjo bacanje cigli protiv Dallasa :zubo:
Fino Alla Fine

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@frantic ureko si Kawhia :prcnjau: :gandalf:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Frantic
Formula 1
Formula 1
Nećemo sad čovjeka sahranjivati zbog jedne loše tekme

@crash, nisam ja ništa sanjao
Kao što rekoh, imao je blokadu od nekoliko minuta, možda se mogla prelomiti tekma u korist Clippersa, da je on bio bolji u tim posjedima (ono, 3-4 lakša šuta fulao zaredom + izgubljena) a nije, znam šta sam gledao
Eh da, to je bila ona sa produžecima.
I nije imao u oba poraza Clippersa nešto iznad mizernih 50% šuta, već 47,6%, te 45,5% u ovoj sa produžecima (sad provjerio)
Ne mijenja puno činjenicu da su prošli Dallas, da je bio najbolji kod svoje ekipe protiv Dallasa, ali čisto da budemo načisto da nisam ništa sanjao, a pogotovo nisam sanjao nikakvo "ciglarenje" (nisam ni napisao da je ciglario)

Boston bi se mogao ujedati za guzicu zbog one trojke OGa u trećoj tekmi.

A Miami zasad izgleda najbolje u play-offu, nek priča ko šta hoće.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 06.09.2020., 10:50 I nije imao u oba poraza Clippersa nešto iznad mizernih 50% šuta, već 47,6%, te 45,5% u ovoj sa produžecima (sad provjerio)
Ako procitas moj post opet, vidjet ces sta docno pise za ove postotke :zubo:

Fino ispromasiva se lako prevede u ciglarenje :zubo:

Malo smo aktivniji ovdje jer nam je F1 malo manje interesantna i nema toliko salty stvari..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sad vidio da si napisao samo za 2
Opet ne mijenja poentu onoga što sam napisao.
A nisam napisao da se isciglario
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
:pivo:
Bas sam happy sto Heat igra rano danas.. Taman za pogledat prije spavanja..
Nadam se metli :zubo:
Nisu mi Bucksi neki warriori pa onak, ocekujem i neku predaju 👀
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Nick Nurse je jebeni genijalac :chill:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
CrashOverride je napisao/la: 06.09.2020., 11:29 :pivo:
Bas sam happy sto Heat igra rano danas.. Taman za pogledat prije spavanja..
Nadam se metli :zubo:
Nisu mi Bucksi neki warriori pa onak, ocekujem i neku predaju 👀
Trebali su na HTV-u danas uzet termin za prijenos, šteta.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Wehrlein94
Da, to bi bilo idealno..
Koliko vidim, prenosi Arena premda cu gledat na ABCu..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 06.09.2020., 13:07 Nick Nurse je jebeni genijalac :chill:
Za razliku od Budweisera, a vjerovatno i Hegela :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡