Nzm, apropo Leclerca i Ferrarijevog departmana za startegije i sad Lewisova situacija... Meni se čini da su većina pa i taj Paja zaboravili na Sebastiana Vettela i njegove muke 2020 godine. Bukvalno par ljudi iza Seba. Ako Leclerc nije iz tog naučio nešto, onda se ja pitam za njegovu inteligenciju i način razmišljanja. Leclerc je vozač koji samo sluša i retko se zapita da li je nešto ispravno ili ne, nije otporan na greškice i vadi se na sirovu brzinu koju poseduje.BatteryVolttas je napisao/la: 07.08.2025., 08:54 Imaju često pametne "obzervacije " tipa.. Charles je odrastao u toj džungli Ferrarija i lakše se snalazi u svom tom kaosu dok je Lewis došao iz uređenog Mercedesa gdje su godinama, prvo Ross Brown sa Michaelom Schumacherom slagali slagalicu da bi taj Mercedes bio ono što je bio i sad jednostavno se Lewis tu ne može snaći dovoljno brzo i dovoljno dobro a Leclercu je ovo prirodno stanište..on za drugačiji način funkcioniranja osim kaosa i ne zna.
To je jedan dobar zaključak.
Plus , Q2, Lewis za koliko 0,012 ispada , Leclerc prolazi, mijenjaju se uvjeti u Q3..možda bi se i LH borio za pole da je kojim slučajem upao u taj Q3..tanka je nit između uspjeha i katastrofe .
Uglavnom,da..dobri su,ali preeeedugački.. na pola sam ugasio.kažem.. nemam vremena slušat to preko 3 sata nažalost .
Zar vam to nije normalno da odjednom Lewis ne funkcionira na stazi u prvoj godini bez Boningtona? Vaš kontraargument bi bio "ima dosta vozača koji su menjali timove pa se snalazili" ali Adami je horor inženjer a Ferrari ima unapred zacrtane strategije koje se izgleda ne prilagođavaju naglim izmenama tokom sesije. Previše hejtanja vozača zarad nečeg što ima logične razloge zašto je to tako.
A Ferrari i ne veruje vozačima jer imaju unapred kalkulisane parametre. Pa evo Leclerc dobije pogrešne gume i eto ne dopuštaju mu da na svoj način upravlja utrkom u Mađarskoj. Takav Ferrari ne zaslužuje nikog, ni Lewisa a ni Charlesa. Ko državni posao.