avetma je napisao/la: 26.03.2025., 08:42
Super da nudiš konzolu, stavio sam šifre grešaka dolje desno da ne moram pitati konzolu
Error 1 sugerira da je zapelo na prvoj provjeri adblockera, što je prilično slam dunk, bar bi trebalo biti. Iako je adblocker onemogućen vidljivo na tvom screenshotu, neki browseri imaju ugrađen blocker u sebi. Baci pogled kod lokota lijevo od adrese u address baru, tamo gdje je inače clear site data, i slično.
I bez obzira na to, molim te pošalji mi ispis iz konzole kad otvoriš naslovnicu, i kad otvoriš neki članak.
Dodatno pitanje - jednom kad se zatvori taj prozor upozorenja, ima li reklama vidljivih na stranici?
Otkrio sam problem... Browser Privacy u Firefoxu mi je postavljen na Strict, kad dodam https://f1.pulsmedia.hr/ u exceptione, nema poruke. Vjerojatno je slično i u Chromeu.
Nije li malo čudno da je autor tekućice tako jako istaknut na naslovnoj strani, čak je važniji i od naslova i od sadržaja tekućice, a autori "velikih" članaka su vidljivi tek kad otvoriš članak.
Moj prijedlog je da staviš veliko naslov tekućice (kao sad autor), autor kad sad naslov i da autora takvim malim slovima dodaš iznad naslova u sekciji velikih članaka, kao što ima onaj koji je "izdvojen".
Za tekucice je ideja (bila) da ne pišemo samo mi, nego da se otvori za javnost. Neka vrsta feeda kao na društvenim mrežama. To bi išlo brže, kraće, a isticanjem autora personaliziram objavu. Odnosno, manje je formalno nego kod vijesti, s namjerom. A i računam da ne škodi potpisati prikladno autora koji se potrudio malo doprinijeti pojačanju pulsa portala (doslovno).
Za ove gore vijesti nije loša ideja objaviti autora, imam još neke ideje, ali nije prioritet. Sad moramo stabilizirati redakciju, vidjeti tko je tu srednje i dugoročno...
avetma je napisao/la: 11.04.2025., 10:15
Za tekucice je ideja (bila) da ne pišemo samo mi, nego da se otvori za javnost. Neka vrsta feeda kao na društvenim mrežama. To bi išlo brže, kraće, a isticanjem autora personaliziram objavu. Odnosno, manje je formalno nego kod vijesti, s namjerom. A i računam da ne škodi potpisati prikladno autora koji se potrudio malo doprinijeti pojačanju pulsa portala (doslovno).
Za ove gore vijesti nije loša ideja objaviti autora, imam još neke ideje, ali nije prioritet. Sad moramo stabilizirati redakciju, vidjeti tko je tu srednje i dugoročno...
Poslao si direktnu donaciju, napisano je ranije u ovoj temi da tako ne mogu primiti, a napisao sam ti i odgovor direktno na paypal.
Odnosno, mogu, ali te sustav onda ne bilježi kao pretplatnika, pa nema smisla. Ako si naumio otvoriti pretplatu, molim te odi na https://f1.pulsmedia.hr/zapocni-pretplatu pa kroz sustav...