Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

DDR
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 26.03.2025., 08:42 Super da nudiš konzolu, stavio sam šifre grešaka dolje desno da ne moram pitati konzolu :)

Error 1 sugerira da je zapelo na prvoj provjeri adblockera, što je prilično slam dunk, bar bi trebalo biti. Iako je adblocker onemogućen vidljivo na tvom screenshotu, neki browseri imaju ugrađen blocker u sebi. Baci pogled kod lokota lijevo od adrese u address baru, tamo gdje je inače clear site data, i slično.

I bez obzira na to, molim te pošalji mi ispis iz konzole kad otvoriš naslovnicu, i kad otvoriš neki članak.

Dodatno pitanje - jednom kad se zatvori taj prozor upozorenja, ima li reklama vidljivih na stranici?
Otkrio sam problem... Browser Privacy u Firefoxu mi je postavljen na Strict, kad dodam https://f1.pulsmedia.hr/ u exceptione, nema poruke. Vjerojatno je slično i u Chromeu.

Homepage sad izgleda ovako:
slika

Konzola:
slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 2 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
avetma je napisao/la: 25.03.2025., 19:19 @osella: Javi molim te javlja li se još uvijek isti problem.
Čini se da je riješeno.
Danas nisam imao taj problem, a bude li se kojim slučajem pojavio, obavijestit ću. :pivo:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

DDR
Karting
Karting
S nama već: 7 god 5 mj
Kod mene na Chromeu ne iskače i prikazuju se reklame.
Na Firefoxu iskače, ali se ne prikazuju reklame... Očito kod mene problem.

Hvala Ante na brzoj reakciji.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 3 mj
Kontakt:
prodavani difuzor je naš novi godišnji pretplatnik. Zahvaljujem :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je naš novi godišnji pretplatnik, zahvaljujem! 🍻

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Nije li malo čudno da je autor tekućice tako jako istaknut na naslovnoj strani, čak je važniji i od naslova i od sadržaja tekućice, a autori "velikih" članaka su vidljivi tek kad otvoriš članak.
Moj prijedlog je da staviš veliko naslov tekućice (kao sad autor), autor kad sad naslov i da autora takvim malim slovima dodaš iznad naslova u sekciji velikih članaka, kao što ima onaj koji je "izdvojen".

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Za tekucice je ideja (bila) da ne pišemo samo mi, nego da se otvori za javnost. Neka vrsta feeda kao na društvenim mrežama. To bi išlo brže, kraće, a isticanjem autora personaliziram objavu. Odnosno, manje je formalno nego kod vijesti, s namjerom. A i računam da ne škodi potpisati prikladno autora koji se potrudio malo doprinijeti pojačanju pulsa portala (doslovno).

Za ove gore vijesti nije loša ideja objaviti autora, imam još neke ideje, ali nije prioritet. Sad moramo stabilizirati redakciju, vidjeti tko je tu srednje i dugoročno...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 10 mj
Ja bih samo da pohvalim ekipu na portalu.. Clanci samo nicu, sad imam drugi problem u vidu stizanja citanja istih :prcnjau:
Samo jako :kokice:
Fino Alla Fine

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
avetma je napisao/la: 11.04.2025., 10:15 Za tekucice je ideja (bila) da ne pišemo samo mi, nego da se otvori za javnost. Neka vrsta feeda kao na društvenim mrežama. To bi išlo brže, kraće, a isticanjem autora personaliziram objavu. Odnosno, manje je formalno nego kod vijesti, s namjerom. A i računam da ne škodi potpisati prikladno autora koji se potrudio malo doprinijeti pojačanju pulsa portala (doslovno).

Za ove gore vijesti nije loša ideja objaviti autora, imam još neke ideje, ali nije prioritet. Sad moramo stabilizirati redakciju, vidjeti tko je tu srednje i dugoročno...
OK. Ima smisla. Hvala na objašnjenju.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: McLaren
Iako sam isključio AB, imam isti problem kao i osella. Mora li se taj tajmer stalno pojavljivati prilikom svakog klika?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Molim te pošalji screenshot, vjerojatno ti je uključen adblock koji sad dolazi ugrađen u mobilne browsere...

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
@ Ante, nemam instalirano na mobitelu

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
sluno13 je naš novi godišnji pretplatnik. Zahvaljujem :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dani je naš novi pretplatnik. Zahvaljujem 🍻

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kenzo je naš novi pretplatnik, zahvaljujem! :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kenzo, dvaput si napravio pretplatu, otkaži slobodno jednu od njih :)

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ante, zbog cega si mi odbio godisnju preplatu?
No!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Poslao si direktnu donaciju, napisano je ranije u ovoj temi da tako ne mogu primiti, a napisao sam ti i odgovor direktno na paypal.

Odnosno, mogu, ali te sustav onda ne bilježi kao pretplatnika, pa nema smisla. Ako si naumio otvoriti pretplatu, molim te odi na https://f1.pulsmedia.hr/zapocni-pretplatu pa kroz sustav...

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sad je uhvatilo 👍

vlado je tako postao nas novi godišnji pretplatnik. Pretplatnik #30. Zahvaljujem! 🍻

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
OK, Ante.

Prvo sam krenuo pisati kako nije bitno za "titulu" preplatnika onda se sjetim da je bitno kao primjer i generalno za nas portal.

Posalo sam kroz sustav. Javi ako nije stiglo.
No!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡