F12000 je napisao/la: 15.03.2025., 07:31
Jučer sam prvi put nakon duže vremena ušao na portal preko mobitela i baš sam se ugodno iznenadio fluidnošću i intuitivnim dizajnom stranice. Veličina teksta je baš pogođena i odlično odgovara sve veličini ekrana. Pohvale
Hvala, dosta se bavim portalom u posljednjih mjesec dana. Internet ide ka enshitifikaciji, mi ćemo obrnutim smjerom. Bit će tu još tweakova, čak i za forum kojeg je najbolje ne dirati.
F12000 je napisao/la: 15.03.2025., 07:31
Jučer sam prvi put nakon duže vremena ušao na portal preko mobitela i baš sam se ugodno iznenadio fluidnošću i intuitivnim dizajnom stranice. Veličina teksta je baš pogođena i odlično odgovara sve veličini ekrana. Pohvale
Realista je napisao/la: 15.03.2025., 10:59
Zasto nema vise opcije za odabir komentara: najstariji, najnoviji, najbolji
Ima, samo odi u svoj control panel.
Hvala na info. Nekako mi je bila draza i smislenija ona verzija kad mogu odma na clanku odabrati.
Nekad sam znao ovisno o clanku promijeniti malo ovo pa malo ono, brzinski. Sad treba 4-5 klikova da se dođe do necega sto je prije bilo 1-2.
A vjerujem da nisam pitao, sam ne bi nikad nasao tu opciju u kontrolnoj ploci jer tamo gotovo nikad ne idem.
Poštovani! Što mislite o konstantnom plakanju i kmečanju Red Bulla u vezi mini DRS-A, jučer su počeli i bacati sumnje na održavanje i zagrijavanje guma i još drugih stvari i cinkanje i pritsak prema FIA-i za Mclaren .....pa čak i za Ferrari.... izgleda da su zaboravili kad su oni plovili tzv. mutnim vodama ili sivim zonama i to godinama......... zanimljivo,a ujedno i slikovito, .....samo se oni bune i kukaju....
Godišnji pretplatnik na mjesečnoj bazi? Ne kontam... Ista je stvar, nema reklama ni za jedne ni za druge, samo što u prvom paypal skida 3 eur svaki mjesec, a u drugom slučaju 36 eur jednom godišnje.
Ma ono što Grah0 misli je što često imaš za softvere:
5€ mjesečno - ukupno 60€ u godinu dana - možeš otkazati svaki mjesec,
48€ godišnje - 4€ mjesečno, ali nema otkazivanja prije isteka godinu dana.
Ali naravno sve to ovdje nema smisla jer je iznos pretplate isti i simboličan.