Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

r2d2
Karting
Karting
S nama već: 8 god
@Kico
Ne bih se složio. Mislim da Vlado, a idrugi bez obzira na 'status' imaju pravo izraziti nezadovoljstvo održavanjem portala. pogotovo ako to rade pristojno i argumentirano te na pravom mjestu, a to bi trebalo biti ovdje.
@Vlado
Ne znam zašto je Ante išao ad hominem, a ne argumentima, ali moje iskustvo je da obično zna što radi.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Dok god je sadrzaj free ja nemam zamjerke, ne smetaju mi te neke stvari kao nekima, moje pracenje i razumijevanje sporta ne ovisi o azurnosti portala, nekim izjavama urednistva koje nemam potrebu komentirat kao i nekih korisnika.
Koliko znam ekipa koja tipka nije na platnoj listi portala i sve sta napisu je za mene veliki plus.
Atmosfera je zdrava, sadrzaj je ok, forum je dobar za nas starije, rasprave su uglavnom na mjestu, etc...
Kada sav sadrzaj portala bude pod pretplatom onda ocekujes drukcije standarde i onda ce nas vecina preispitat da li zeli ostat i placat nesto sto im nije ok.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 16.02.2024., 09:50 Dok god je sadrzaj free ja nemam zamjerke, ne smetaju mi te neke stvari kao nekima, moje pracenje i razumijevanje sporta ne ovisi o azurnosti portala, nekim izjavama urednistva koje nemam potrebu komentirat kao i nekih korisnika.
Koliko znam ekipa koja tipka nije na platnoj listi portala i sve sta napisu je za mene veliki plus.
Atmosfera je zdrava, sadrzaj je ok, forum je dobar za nas starije, rasprave su uglavnom na mjestu, etc...
Kada sav sadrzaj portala bude pod pretplatom onda ocekujes drukcije standarde i onda ce nas vecina preispitat da li zeli ostat i placat nesto sto im nije ok.
:klanjam: :thumbs: :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
r2d2 je napisao/la: 16.02.2024., 08:09 @Kico
Ne bih se složio. Mislim da Vlado, a idrugi bez obzira na 'status' imaju pravo izraziti nezadovoljstvo održavanjem portala. pogotovo ako to rade pristojno i argumentirano te na pravom mjestu, a to bi trebalo biti ovdje.
@Vlado
Ne znam zašto je Ante išao ad hominem, a ne argumentima, ali moje iskustvo je da obično zna što radi.
Portal je dobar u više smjerova, i nadam se da će potrajati.
Ja sam slabo pridonio, napisao sam samo jedan tekst.
Mislim, da je glavna kvaka, što je sada manje ekipe. Smanjio se broj ljudi koji rade ovaj portal; dva Ante, Luka, Lovro, sorry ako sam nekoga zaboravio.......

Pravo glasa imaju svi članovi portala. Ali treba biti tolerancije, i rješavati eventualne STVARNE nejasnoće...... svaka čast demokraciji, ali znaju se, i trebaju se znati osnove pristojnog ponašanja. Treba biti PRAVOG reda, i međusobnog i uzajamnog respekta na ovom F1 portalu.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

F1car
Karting
Karting
S nama već: 2 god 7 mj
Pratim već duže vrijeme ovaj portal, i ovo mi je tek prvi komentar, primijetio sam da ovdje ima uistinu vrhunskih fanova i poznavatelja formule 1, dok s druge strane imamo situaciju da ova trojica sto vode portal moram priznati da su veliki klaunovi i ne poznavatelji ovog sporta.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
F1car je napisao/la: 16.02.2024., 12:50 Pratim već duže vrijeme ovaj portal, i ovo mi je tek prvi komentar, primijetio sam da ovdje ima uistinu vrhunskih fanova i poznavatelja formule 1, dok s druge strane imamo situaciju da ova trojica sto vode portal moram priznati da su veliki klaunovi i ne poznavatelji ovog sporta.

Koji vrag te tjerao da pišeš komentar?

F1car
Karting
Karting
wapi je napisao/la: 16.02.2024., 19:19
F1car je napisao/la: 16.02.2024., 12:50 Pratim već duže vrijeme ovaj portal, i ovo mi je tek prvi komentar, primijetio sam da ovdje ima uistinu vrhunskih fanova i poznavatelja formule 1, dok s druge strane imamo situaciju da ova trojica sto vode portal moram priznati da su veliki klaunovi i ne poznavatelji ovog sporta.

Koji vrag te tjerao da pišeš komentar?
Lega buraz bracika,jel piše na početku teme slobodno iznesite svoje mišljenje, u čemu je problem? Koji je vrag tebe tjerao da ovo pišeš?

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
CrashOverride je napisao/la: 16.02.2024., 09:50 Dok god je sadrzaj free ja nemam zamjerke, ne smetaju mi te neke stvari kao nekima, moje pracenje i razumijevanje sporta ne ovisi o azurnosti portala, nekim izjavama urednistva koje nemam potrebu komentirat kao i nekih korisnika.
Sadrzaj nije free, covjece dragi.

Ja mislim da znam da si top donator, ako ne prvi sigurno nisi poslednji. Kao i dragi Frantic ili Avalon. Ako postoji poenta onda je ona da Ante vise nije posvecen ka nama, neki od nas prije donacija samo ukazali povjerenju njemu. Ovo je emotivno prije svega. I jasno je da zivot ima svoje puteve, ako nista drugo... molim Antu da bude malo njezniji ka zajednici. Cuvaj ekipu Ante. Ti si nas bukvalno vrbovao.

Ja na kraju dana obozavam ovu zajednicu koju manje vise poznajem skoro 15 godina. Ante je uvijek bio zajeban. I to je ok.

Veliki pozdrav svima, svima!
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
@Vlado
Meni je najveci problem "ad hominem". Ne zanima me nista drugo. Citirano me stvarno iritira. Jer nije bitno. Status nije ono sto se od njega dobija vec ono sto "on"moze pruziti. Status je odgovornost.

Opet, Ante je ozbiljna intelektualna gromada, tako da treba biti oprezan.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
pigmalion je napisao/la: 16.02.2024., 11:43
@Vlado
Mislim, da je glavna kvaka, što je sada manje ekipe. Smanjio se broj ljudi koji rade ovaj portal; dva Ante, Luka, Lovro, sorry ako sam nekoga zaboravio.......

Pravo glasa imaju svi članovi portala. Ali treba biti tolerancije, i rješavati eventualne STVARNE nejasnoće...... svaka čast demokraciji, ali znaju se, i trebaju se znati osnove pristojnog ponašanja. Treba biti PRAVOG reda, i međusobnog i uzajamnog respekta na ovom F1 portalu.

Zbog tebe krisim pravilo postovanja za redom. Slazem se, tvoje ime ili nadimak koji dovoljno govori.

Taj put sam prosao. Ali nije bilo strasno, vec sam bio sit i napojen. Pozdrav!
No!

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
vlado je napisao/la: 16.02.2024., 23:26
@Vlado

Zbog tebe krisim pravilo postovanja za redom. Slazem se, tvoje ime ili nadimak koji dovoljno govori.

Jutro.

Nisam siguran da razumiješ moj nadimak?

http://www.osang-kc.hr/index.php/edukac ... l=&start=7

Mislio si na ovo, ili?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ja ponekad pomislim da @vlado trola.
A šta reći o ovom F1Caru, lik ima desetak naloga i na svakom truje Antu. Lik je idiot.

F1car
Karting
Karting
Grah0 je napisao/la: 17.02.2024., 12:03 Ja ponekad pomislim da @vlado trola.
A šta reći o ovom F1Caru, lik ima desetak naloga i na svakom truje Antu. Lik je idiot.
Budi pristojan, sto si nepristojan na ovom kulturnom i finom portalu. Nemoj se ponašati kao🐷🐷🐷

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Nezz,meni F1 pulsmediju,na mobitelu i doma sporije ucita i sporije otvara stranicu,nezz da li itko drugi ima takav problem,uvijek treba malo duze da otvori,mislim nije problem,ali mi je uvijek otvaralo stranicu istom brzinom kao i sve ostale stranice?!...
Engine mode 11!
Position 5!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
pigmalion je napisao/la: 17.02.2024., 07:19
vlado je napisao/la: 16.02.2024., 23:26

Jutro.

Laz je najvece zlo.

Tako je. Upravi si. Fulao sam. Ali i dalje sam relativo blizu.

»Ne zanima me jubav! Dovoljna mi je moja umjetnost!«

Nieces mi zamjeriti, vjerujem. Camino de Santiago
Nisam siguran da razumiješ moj nadimak?

http://www.osang-kc.hr/index.php/edukac ... l=&start=7

Mislio si na ovo, ili?
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 17.02.2024., 12:03 Ja ponekad pomislim da @vlado trola.

Ja nekada pukusam da provociram ali nikada ne trolujem. Nisam uspjesan u te dvije kategorije. Ali mi je jako stalo, sto me ne opravdava da pokusavam navedeno na pocetku.
No!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Neki makeover 🥳 Opet mi stari da se navikavamo na nove stvari 🫣
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
:vrhunski:
Samo bez reklama, jesam ja to možda slučajno potvrdio, nisam ni vidio šta piše i pojavile se reklame :?

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Naravno da nema reklama za donatore 👍

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
TOP je odmah na prvu, još kad se navikneš :thumbs: