Vidim da se nitko nije predstavljao u zadnjih godinu dana. Nadam se da nam nije kultura izumrla.
Pozdrav svim clanovima portala i ljubiteljima Formule 1.
Pratim Formulu 1 od malena i oduvijek sam navijač Ferrarija.
Inace nisam korisnik foruma, ali mislim da se s godinama, a i željom za većim znanjem, probudila neka želja za sudjelovanjem.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ja sam 89. godište, tako da gdje sam bio 91., vjerojatno vam nije zanimljivo niti se sjećam ičega iz te godine.
Ako pitanje ima veze s formulom, Ayrtona Senne se također ne sjećam iz tog vremena. Osim naknadnog citanja i gledanja njegove biografije kad sam se upoznavao s veličinama ovog sporta.
Najlakše po starim prdonjama udarat
Eto, @krstasu su 32., što znači da ga '91. nije bilo niđe
@Zbagy
No sikiriki
Standardno pitanje za nove članove koji se uredno predstave.
Nema veze sa stažom i F1, pusti se @Vetme
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pozdrav @CroF1Crew i dobrodošao!
Hvala na odgovorenom prijemnom pitanju!
Prate li mlatimudani F1 i ako da, za koga drukaju?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
AlkY je napisao/la: 13.03.2025., 15:15
Vidim svi ovdje pozdravljate CroF1Crew. Dali sam ja corav ili lud , ja nevidim neki njegov post. Ni predstavljanje , niti spominjanje kanala
sumLJam na vetmu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.