Pozdrav svima, Hrvoje iz Sibenika. Od 2016. zivim i radim u Norveskoj. Nakon duze pauze poceo sam ponovo pratiti F1 i sad nema povratka, navucen. Igram i F1 2021, pratim e-natjecanja, prvenstva itd. Veselim se novoj sezoni i ovom zanimljivom forumu. Lip pozdrav svima.
“If you no longer go for a gap that exists, you’re no longer a racing driver.” – Ayrton Senna
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
CrashOverride je napisao/la:Velkommen ....
Kako ti ekipa gore izgovara ime ??
Sta radis u No i gdje?
Kad si vec tu
Nikako he,he...zovu me po prezimenu. To im je problem, posebno u zapadnoj Norveškoj u Bergenu di živim. Ljudi iz Osla i drugih komuna nemaju tih problema. Počeo sam na platformi u Sjevernom moru sad radim u Bergenu kao monter i IT tehničar za veliku multinacionalnu kompaniju.
Poslano sa mog SM-A226B koristeći Tapatalk
“If you no longer go for a gap that exists, you’re no longer a racing driver.” – Ayrton Senna
Hahahaa... Znao sam Ja sam bio 6 godina tamo i kad se sretnu sa tako nekim imenom, nikako ne zelenu granu...
Super ti job.. Za koju firmu radis ?
Bergen mi je spica
CrashOverride je napisao/la: 09.01.2022., 19:13
Hahahaa... Znao sam Ja sam bio 6 godina tamo i kad se sretnu sa tako nekim imenom, nikako ne zelenu granu...
Super ti job.. Za koju firmu radis ?
Bergen mi je spica
FMG (First Mover Group) novo ime od nedavno jer smo se udruzili u konzorcij Svedska, Danska, Njemacka. Zvali smo se Bemann pa Relokator. Na platformi sam radio za Nocas Security.