Pozdrav
-
Pucko99
- Karting
- S nama već: 5 god
- Navija za: Red Bull
Pozdrav svima
Član portala sam oko godinu dana, ali nisam baš zalazio na forum do danas da postavim jedno pitanje pa san primjetio ovaj dio za predstavljanje članova. Imam 22 godine, F1 pratim od malih nogu najviše sa tetkom, ali samostalno i aktivnije od 12 godine. Najdraži tim mi je Red Bull, od novih vozača Max, a malo stariji Seb i Alo.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobrodošao @Pucko99! 

-
r2d2
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
Poštovanje,
Portal pratim duže vremana i do sada nisam bio aktivan na forumu. Kako se to promjenilo red je da se predstavim.
Iz Zagreba sam , imam oko 50 godina i formulu pratim s više ili manje strasti zadnjh četrdesetak. Trenutno ne navijam za nikoga posebno, ali draže bi mi bilo da naslov uzme Max. Simpatiziram skandinavske vozače u britanskim momčadima.
Portal pratim duže vremana i do sada nisam bio aktivan na forumu. Kako se to promjenilo red je da se predstavim.
Iz Zagreba sam , imam oko 50 godina i formulu pratim s više ili manje strasti zadnjh četrdesetak. Trenutno ne navijam za nikoga posebno, ali draže bi mi bilo da naslov uzme Max. Simpatiziram skandinavske vozače u britanskim momčadima.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
lijep pozdrav!
što te nagnalo da napišeš prvu poruku na forumu nakon 4 godine ?
što te nagnalo da napišeš prvu poruku na forumu nakon 4 godine ?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Pozdrav!r2d2 je napisao/la: 04.10.2021., 15:16 Poštovanje,

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
DobrodošaoPucko99 je napisao/la: 28.08.2021., 19:53 Pozdrav svimaČlan portala sam oko godinu dana, ali nisam baš zalazio na forum do danas da postavim jedno pitanje pa san primjetio ovaj dio za predstavljanje članova. Imam 22 godine, F1 pratim od malih nogu najviše sa tetkom, ali samostalno i aktivnije od 12 godine. Najdraži tim mi je Red Bull, od novih vozača Max, a malo stariji Seb i Alo.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pozdrav @Marko+-, dobrodošao! 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Dobro nam došao