MotoGP 2025.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Ocekivao sam mnogo više od Pecca. Vjerovao sam da ce se nositi sa Marquezom ali ovo je daleko daleko od toga
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: KMag, Seb
Ja sam očekivao da će pojedinci koji su sumnjali u Mamlaza izaći iz skrovišta i napisati par riječi. Ili ga pohvaliti, ili reći da ga Ducati favorizuje u odnosu na momčadskog kolegu. Ili se čeka povratak velikog Martina

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 6 mj
Navija za: Fisichellu
Iskreno,nit sam hejter nit sam obožavatelj Marq Marqueza , ne sviđa mi se ova dominacija...
Nemam što reći...
A što može Martinator kad se vrati ?? Što može ???
Polomio se, dolazi na novu , slabu Apriliju.. što očekivati od njega ?
Ove sezone ništa

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: KMag, Seb
BatteryVolttas je napisao/la:Iskreno,nit sam hejter nit sam obožavatelj Marq Marqueza , ne sviđa mi se ova dominacija...
Nemam što reći...
A što može Martinator kad se vrati ?? Što može ???
Polomio se, dolazi na novu , slabu Apriliju.. što očekivati od njega ?
Ove sezone ništa
Ne sviđa se ni meni dominacija. Što se mene tiče bilo bi najbolje da su svi bajkovi tu negdje, u desetinku ili dvije, pa nek bolji pobjedi.
A ja ne vjerujem da je ta Aprilia toliko slaba, pogledaj rukija Oguru kako vozi.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Fakat nema hejtera nigdje. Licno nisam bas ljubitelj MM93. Mogu reci da sam marginalno vise za VR46. Ali treba covjeku cestitati, sto je najgore gledajuci ga imam utisak da ima tu još rezerve dvije tri desetinke do krajnjeg limita. E sada izgleda da je pametniji pa vozi koliko treba a ne dok se ne skrši kako je znao u prošlosti. Sve u svemu mislim da je najdraže Gigiju Daligni. Jedan od najvećih ikada je želio da dodje na njegov prototip, bio spreman da vozi godinu dana prakticno dzabe za privatni, nesatelitski tim. I na kraju kad je dosao u fabriku dominira. Iz njegovog staništa, teško da može bolje.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

BatteryVolttas
Karting
Karting
Ai Oguri svaka čast.. čovjek je isto bio polomljen u Moto 2.. cijelu sezonu ga nije bilo nigdje,ali vratio se i osvojio prošle sezone i baš mi je drago,no iskreno,nisam očekivao ništa od njega u Moto GP,a kad ono on top 5 rezultat odmah prvi vikend..bravo

BatteryVolttas
Karting
Karting
Ma što reći nego Marc Marquez je baš svijet za sebe,nenormalno je dobar,ali s druge mi je strane žao ko psu šte Enea Bastianini nije uspio na Ducatiju.
Bestia mi se činio kao next big thing...
Sad je baš ono,nigdje... on i Rins, izgubili se i izgubili svoje mjesto a kad imaju svoje dane, čine se vrhunski...Rins na COTA-i, ili one 2 pobjede na kraju za Suzuki...a Bestia kad dominira,onda uništi konkurenciju...
Za njega mi je najviše žao.. čovjek ima 7 !!! pobjeda u Moto GP.. to je već respektabilna brojka..ali ...dugo ćemo čekati do nove njegove pobjede :(

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Problem je što ducati nema konkurenciju. Koliko god oni (dorna) forsirali zajednički ecu , ova debilna krilca, a da ne pričan o hole shot uređaju. To je sve ubilo moto gp. Utrke izgledaju kao nekakvi sprintevi onih utrka ubrzanja motora. Zadnje dvije-tri sezone uopće nemam volju gledati moto gp. Nekako je sterilno.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Kakav luđački prvi krug sprinta
Mamlaz umalo pao
Sad sve po starom :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ovog samo pad ili kvar može spriječiti da pobijedi.
Buraz drugi, Pecco treći.

Mada je podsjetio na samog sebe u prvom krugu kada je pretjerao i umalo pao, a mogao je i bez toga, jer ih (prve pratioce) očigledno hladno "ima" na 10 ili 20 (i više) krugova.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ono je baš bilo teško ludilo od kruga :shock: I taman do kraja kruga se sve smirilo i vratilo u normalu. Marc nastavlja savršeni niz, a iako je (sasvim logično) u sjeni brata, impresivno je što je svaki put doslovno u njegovoj sjeni i redovito sa starim motorom dere Pecca. Također bravo za Fabija Q i koškanje s Rossijevom djecom.

:thumbsd: za KTM koji je lijepo diferencirao tvorničku i satelitsku ekipu s onim lijepim većim žutim krugom na Tech3 i sad ih opet izjednačio stavljanjem iste livreje na tvorničku :bonk:

BatteryVolttas
Karting
Karting
Nema Martina,nema Oliveire, meni se ovo ni ne gleda..prvenstvo Ducatija..
Bolji je World Superbike..
Eno Razgatioglu na BMW-u fotofinish pobjeda nad Bulegom..i tamo se sve pobjede računaju pod pobjedu..a u Moto Gp..sprint su samo bodovi.. jbš to

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
:kokice:

BatteryVolttas
Karting
Karting
Kako mi ide na živce ovaj Bešo komentator na SK..
Čovjek je užasan..
Na moto 2 utrci.. 2/16..kaže.. još 14 krugova.. to je puno,ali je i malo...
Onda.. čini se da se staza suši,ali GOLO OKO može varat.. no shit Sherlock..
Čovjek uvijek daje takve komentare da na kraju ispadne da je bio u pravu..

BatteryVolttas
Karting
Karting
Šta je sad ovaj shit show..daj ljudi ,nemam vremena ja sad čekat oće počet ili ne

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Može me netko brzinski uputiti u cirkus koji se dogodio? Upalio sam stream misleći da ću možda uloviti start, a vidim da sam propustio neke teške ludorije :mrgreen:

BatteryVolttas
Karting
Karting
MM93 prvi kreće u box po slick motor, i za njim Bagnaia i ostali koji su procjenili da kiša prestaje..
Marini,Fabio i neki ostali još na startu i čekaju start.. i Vinales počne trčat suviše kasno kao da nije ni imao motor..i RED FLAG..

BatteryVolttas
Karting
Karting
croatic f1 je napisao/la: 30.03.2025., 21:05 Može me netko brzinski uputiti u cirkus koji se dogodio? Upalio sam stream misleći da ću možda uloviti start, a vidim da sam propustio neke teške ludorije :mrgreen:
Plati total tv i imaš SK sve treninge live, sprint,kvale..moto 3 moto 2 i Moto GP.. sve živo prenose svaku utrku..
Jedino mi se Bešo gadi ( komentator )

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
:thumbs:

Uletio sam kao padobranac u prijenos pa mi je falilo konteksta. Spomenuli su nešto u prijenosu da je Maverick sve zakuhao, inače ne bi bilo odgode. Marc lija čekao zadnji čas za promjenu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Eto ga :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡