MotoGP 2025.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Lošebrale
Karting
Karting
S nama već: 18 dana
Navija za: MM
Hvala ti na informacjama

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 1 god 10 mj
Navija za: Fisichellu
Možda trollam,ali ipak je tema Moto GP,pa sad opet molim nekoga iskusnijeg dal zna jel moguće kupiti paddock kartu i za Moto Gp ?
Imaju neke VIP karte , a to mi je malo too much za dati a i uključuje neki "friday paket " samo a ja baš u petak nikako ne mogu ići na Balaton, planiram samo u subotu posjetit ...
Sad sam kontaktirao info moto gp-a ( korisničku podršku ) i ne nude karte za pojedinačne dane nego moraš kupiti za cijeli vikend >.<

Jutros sam gledao bila je neka opcija kupit nešto RIDER/D i tu je pisalo imaš pristup Gresini boxu i kratko druženje sa Alex Marquezom te D sektor karte za utrke i treninge... ali sad je već nestala ta opcija...
Evo upravo ispitijem Matta u korisničkoj podršci,ali nije raspoložen baš za moja pitanja... XD

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
Evo pronašao sam dakle... treba izdvojiti "samo" 3462 eurića i imaš pristup paddocku , Alexu Marquezu i uključen je doručak i ručak ( subota i nedjelja ) te čak i pit walk je uključen ... i još mnogo toga haha

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 5 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
https://www.autosport.com/motogp/news/s ... /10747598/
Čini se da su šuškanja o ulasku Steinera u MotoGP bila točna.
Navodno je na čelu ekipe od nekoliko investitora koji će kupiti Tech3.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Grah0
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: #93, #33
Užas

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
Bezzechi uzeo pole na A1 Ringu ispred Alexa Marqueza i Pecca Bagnaije...
MM93 će startati 4. , a Bestia 5.
Quartararo i Yamahe odvratno loše sa 16. i nižim mjestima ( Miller valjda 20.) :thumbsd:
Oliveira isto očajan kao i obično .. bojim se da će ga šutnut iako ima ugovor i za 2026. :(

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovo je jedna od rijetkih staza na kojoj MM nema pobjedu, ali ni da starta zadnji, ne bi bio za otpis.

Vrijedi spomenuti da vozači od ovog vikenda imaju novo pomagalo - kontrolu stabilnosti:
From the Austrian GP, the first version of a stability control system is coming to MotoGP. Stability control is a system that reduces engine torque when/if the bike slides, reducing that slide. It’s slightly different to traction control, which instead reacts to the tyre spinning.
Reakcije su mješovite, MM-u i Acosti se ne sviđa uvođenje toga, a tu je i dežurni kritičar elektronike Casey Stoner koji je naširoko popljuvao taj dodatak.

U Moto3 je tako, pomalo prikladno, prikazan jedan primjer nevjerojatne ručne kontrole stabilnosti :klanjam: :klanjam:

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
MM93 pobjednik sprinta, ispred Alexa Marqueza i Pedra Acoste...
Koliko su opet loši ovi naši komentatori na SportKlubu..naime..Bagnaija radi grešku, proklizava mu motocikl i to je užasno utjecalo na Bastianinija koji je odmah pao nekoliko pozicija a Bešo ( komentator) ne uzima to u obzir nego nakon 2. kruga spominje kako je Bastianini loše startao .
Raul Fernandez držao visoko 5.mjesto i odjednom ga nema u poretku, Bešo bleji i ne kuži da je Raul nažalost bio prisiljen odustati i samo spomene da je Quartararo sada 10. a ne 11. ... užasno loše praćenje utrke od naših komentatora , baš me to iritira...
Moj Miguel Oliveira očaaajan 18....

Evo, nakon kraja utrke, već je pobjednički krug odvežen,tek sada Bešo shvaća da Raul nije završio utrku..kaže šteta šteta..pa on je bio tamo oko Bezzeckija, na 5. mjestu... Sherlok Homes Bešo :facepalm: užas
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡