MotoGP 2025.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: sve powered by honda
o balaton parku:
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... oQTcbaymMA
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... oQTcbaymMA
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 9 mj
- Navija za: Fisichellu
Možda trollam,ali ipak je tema Moto GP,pa sad opet molim nekoga iskusnijeg dal zna jel moguće kupiti paddock kartu i za Moto Gp ?
Imaju neke VIP karte , a to mi je malo too much za dati a i uključuje neki "friday paket " samo a ja baš u petak nikako ne mogu ići na Balaton, planiram samo u subotu posjetit ...
Sad sam kontaktirao info moto gp-a ( korisničku podršku ) i ne nude karte za pojedinačne dane nego moraš kupiti za cijeli vikend >.<
Jutros sam gledao bila je neka opcija kupit nešto RIDER/D i tu je pisalo imaš pristup Gresini boxu i kratko druženje sa Alex Marquezom te D sektor karte za utrke i treninge... ali sad je već nestala ta opcija...
Evo upravo ispitijem Matta u korisničkoj podršci,ali nije raspoložen baš za moja pitanja... XD
Imaju neke VIP karte , a to mi je malo too much za dati a i uključuje neki "friday paket " samo a ja baš u petak nikako ne mogu ići na Balaton, planiram samo u subotu posjetit ...
Sad sam kontaktirao info moto gp-a ( korisničku podršku ) i ne nude karte za pojedinačne dane nego moraš kupiti za cijeli vikend >.<
Jutros sam gledao bila je neka opcija kupit nešto RIDER/D i tu je pisalo imaš pristup Gresini boxu i kratko druženje sa Alex Marquezom te D sektor karte za utrke i treninge... ali sad je već nestala ta opcija...
Evo upravo ispitijem Matta u korisničkoj podršci,ali nije raspoložen baš za moja pitanja... XD
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 9 mj
- Navija za: Fisichellu
Evo pronašao sam dakle... treba izdvojiti "samo" 3462 eurića i imaš pristup paddocku , Alexu Marquezu i uključen je doručak i ručak ( subota i nedjelja ) te čak i pit walk je uključen ... i još mnogo toga haha