U svakom slučaju odlična predstava KTM-a pred novim direktorom

Lošebrale je napisao/la: 29.07.2025., 07:34 Ove godine po prvi put idem na utrku (nova staza u Mađarskoj ) pa me zanima da li se mogu unijeti svoje piće i hrana ?
Hvala
Možda neko ima iskustva sa drugih staza
Pa ja bio baš na toj , D .. ozbiljno... dolaze solidnom brzinom i imaš jedan odličan zavoj .. tu je recimo Bautista pao baš ispred mene u Race 2 u nedjelju.. i vidiš kako odlaze u onaj spori spori zavoj,no to je to.. .. ekran nije dovoljno velik da možeš komotno pratit utrku i ne vidiš ni poredak ni ništa nažalostLošebrale je napisao/la: 30.07.2025., 17:36 Kupio sam tribinu Grandstand D. Idemo ja i moja dva sina . Dolazimo u petak i ostajemo do kraja . Krećemo iz Splita .
Ništa nije bio sad na WSBK ,ali malo je falilo da me ne puste jer nisam imao kartu kupljenu budući da je bilo moguće kupiti samo do petka online... Imaš rezerviran parking ( ogromna livada pored staze ) kad imaš kartu koju ćeš pokazati u zadnjem kružnom toku pred "PARK-om" kako piše na tablama, 3 km pred stazomLošebrale je napisao/la: 31.07.2025., 08:03 E da , još jedan info . Koliko je ulaz sa autom na stazu ?
Thx