MotoGP 2025.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sprint podij: Braća, Bez (gaća).
Fabio pao s P4, Pecco P5 iza talijanskog Fabija.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ubi me ako Dukac GP24 nije bolji od GP25.
Mlađi buraz stalno na repu starijem.
Da, stariji pobjeđuje, ali to je čisto na njegov kvalitet.
I opet u dosta slučajeva, na guzove.
Dvostrukog MotoGP prvaka (i Moto 2 prvaka, i čovjeka sa 40 pobjeda) niđe na vidiku.
Pa nije zaboravio voziti preko noći, a nema nekih padova.
Bez opet pokazuje aktuelnom prvaku da Aprilia može na podij, pa i do pobjede.
Fabiu je sevap dati bolju mašinu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ne znam zbog čega bi 24. bio bolji od 25. Prije bi rekao da Alex ima kompleks starijeg brata, odnosno jednostavno nema muda protiv Marca. I to su novinari već spomenuli. Opravdavao se da je Marc jednostavno brži, ali danas nema taj alibi. Nikada neće biti prvak dok god Marc vozi. On je Ralf moto gp-a. Šteta za Fabia, očito vozi tu yamahu na rubu. Pogotovo kada vidimo gdje su bile ostale yamahe. A ova staza je uvijek odgovarala njima. Sve u svemu drago mi je što ne plaćam nikakvu pretplatu zbog moto gp-a jer je jednostavno loša sezona.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Zato što je GP24 nešto (pa skoro) i najbolje što se pojavilo ikad u kraljevskoj klasi moto šampionata.
GP25 nije izbalansiran, pa su onda kombinovali sa nekim dijelovima iz GP24, pa onda to ispao neki Frankenštajn, daleko od savršenstva kakav je bio (i još uvijek je) GP24.
Koji mi je nešto kao Mclaren MP4-17D iz 2003., dotjeran do savršenstva, jer MP4-18 nije nikada vidio službenog vikenda.

Zašto mislim da je GP24 "bolji" od GP25?
U 2024. braća Marquez su vozili GP23 i Marc je bio (završavao, u prosjeku) daleko ispred Alexa.
Sada, kad Marc vozi GP25 a Alex GP24, stariji brat je puno manje ispred (nekada su to nijanse) i smatram da to izvlači prvenstveno svojom kvalitetom.
U prilog ovome govori i odnos snaga između Pecca i Alexa prošle godina (GP24>>GP23), spram odnosa njih dvojice ove godine (GP25>>GP24)
Sličnu paralelu možemo povući između Alexa i DiGe. Prošle godine su vozili GP23 i bili su li-la. Ove godine Alex na GP24 ima skoro duplo više bodova od DiGe, koji jaše GP25.
Pecco i Morbidelli su prošle sezone obojica vozili GP24. Razlika na kraju je bila nebo i zemlja, preko 300 bodova, Pecco je bio brži od Morbidellija u svim sprintovima i svim trkama. Ove sezone kada Morbidelli vozi GP24 a Pecco GP25 razlika je 30 bodova nakon nešto manje od pola prvenstva, a Morbidelli je par put završio ispred u dvoboju i par puta je puhao Peccu za vratom čitavo vrijeme.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Pecco je nedavno rekao da bi se rado vratio na GP24 ali naravno pravila ne dozvoljavaju...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡