MotoGP 2025.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Moje mišljenje je da sadašnja pravila umjesto da omoguće proizvođačima približavanje u performansama , očito učinkovito djeluju u suprotnome smjeru. Nije Marc nista kriv. On koristi slabu konkurenciju na Ducatijima jer realno drugi proizvođači kasne poprilično. Martin je out, Fabio i Rins su na sporoj yamahi, Mir je na sporoj hondi. KTM ima finacijskih problema i lagano pada u razvoju. Pecco je psihički propao , a mali Alex ima kompleks starijeg brata. Od uvođena hole shot devicea, krilaca i tc-a i zajedničkog ecu moto gp nazaduje umjesto da napreduje. To je barem moje mišljenje. Može biti da sam u krivu. Ali ovakve utrke me uopće ne privlače.

- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
Ovo što kažeš Pecco psihički propao.. a čovječe ima 2 titule u džepu .. kako možeš tako past u glavi.. je da je MM93 opasan konkurent ali slomio se miliun puta .. daj skuliraj se Pecco, ti si tu gazda,mislim ono...
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Vidio sam negdje da je Marquez prvi vozač od 2015. koji je završio sve sesije trkaćeg vikenda na 1. mjestu. Zadnji vozač koji je to ostvario je bio također on.
Pecco nešto bolji napokon, barem je došao do postolja.
Mir je odradio dobru utrku i završio na 7. mjestu. Baš je nakon dugo vremena ostvario neki viši plasman.
Marc ima 32 boda više od brata Alexa i 93 boda više od trećeplasiranog Pecca.

Pecco nešto bolji napokon, barem je došao do postolja.
Mir je odradio dobru utrku i završio na 7. mjestu. Baš je nakon dugo vremena ostvario neki viši plasman.
Marc ima 32 boda više od brata Alexa i 93 boda više od trećeplasiranog Pecca.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Da, bila je grafika odmah nakon utrke, zadnji put je tako pomeo cijeli vikend prije 10 godina na Sachsenringu
Utrka generalno dosadna, ali ipak vrijedi izdvojiti Franca i Fermina koji su pružili fantastičnu borbu. Nisam gledao dvojku, ali sudeći po prednosti pobjednika, vrijedilo bi škicnuti 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg

- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 7 mj
- Navija za: Fisichellu
Dakle Toprak ipak ide u Pramac Yamahu od 2026.. ha ne znam..
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ajde, nakon nekoliko godina se napokon završila ta saga o prelasku Topraka u MotoGP.
Zanimljivo svakako. Vidit ćemo kako će se prilagoditi na prijelaz sa WSBK na GP mašine.
Zanimljivo svakako. Vidit ćemo kako će se prilagoditi na prijelaz sa WSBK na GP mašine.
Lasciatemi guidare...