MotoGP 2023.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

U kojoj ćete mjeri pratiti ovogodišnju sezonu?

Anketa je završila: 07.04.2023., 06:25.

Sve kvalifikacije, sprintove i utrke
1
8%
Sve sprintove i utrke
0
Nema glasova.
Poneke sprintove i sve utrke
9
75%
Samo utrke
2
17%

Ukupno glasova: 12

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Dani je napisao/la: 23.09.2023., 07:18 Tko onda ostaje u yamahi ? Fabio i tko još?
Rins prelazi u Yamahu.

Nisam gledao cijele kvalifikacije, ali sam naišao na video gdje je Aleix poludio na ekipu u boxu. :prcnjau:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pada kiša u Indiji, stoga su MotoGP-u dodali 15-minutni trening od 11:40, sprint po novome počinje u 13 sati.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Rins i Fabio na yamahi. Jako dobra kombinacija. Još da srede taj prokleti motor.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Pecco, konju jedan s hvataljkama
Čovjek se svojski trudi da ne odbrani titulu
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Odlična borba Martina i Fabia u zadnjem krugu.
Bez se pobjedom priključio borbi za naslov, a Marin je sada samo 13 bodova iza Pecca (bez je na -44).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Danas sam tek vidio koliko je ustvari ovo dobra staza. Sjećam se da je u f1 bila onako dosadnjikava. Fabio je doslovno odvozio maksimum ovog motora. Vidi se nedostatak snage kod ubrzanja, top speed čak ni nije bio toliko loš u odnosu na hondu. Uglavnom zanimljiva utrka.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Bez je bio uvjerljivo najjači ovog vikenda, sprint bi isto ovako izdominirao da ga Marini nije udario na startu i bacio na začelje. Martin je izvukao zadnje atome snage za onaj zadnji krug protiv Quartarara, kako ga je zaobišao izvana :klanjam: Pecco si nepotrebno komplicira prvenstvo koje je daleko od kraja.

Fabiju svaka čast na podiju, jednostavno vrhunski vozač koji koristi svaku priliku. Šteta što Marc nije ostao u toj borbi da vidimo kako bi on izgledao do kraja.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Martin dodatno smanjio Peccovu prednost pobjedom na sprintu u Japanu, sad je samo 8 bodova između njih :kokice: Binder je završio drugi, a Pecco treći nakon momačkog otpora Millera. Glavna utrka je sutra u 8.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hehe, samo 3 boda razlike
Pecco od gotovog napravi veresiju.
Dobro, još 6 trka do kraja, mislim, može (matematički) i Fabio uzeti titulu.
Ali Martin je u velikom naletu.
Biće zanimljivo :kokice:
BTW, novi dizajn MotoGP službene stranice je sranje.
Lakše kucati na wikipediji "MotoGP 2023 season" pa vidjeti trtenutni poredak u prvenstvu nego na njihovoj službenoj stranici. :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Jorge u zadnjih par utrka definitivno opravdava nadimak Martinator :) U Japanu je i po suhom i po kiši bio nezaustavljiv, ali daleko je kraj sezone, još šest vikenda i 12 utrka od kojih svaka može biti presudna. Zadrže li Martin i Pecco ovako dobre forme, čeka nas fantastična završnica sezone koja se donedavno činila riješenom. Bilo je lijepo vidjeti Marca na podiju nakon dugo vremena, nadam se da će dogodine to biti normalna pojava, štogod vozio.

Što se tiče rezultata, meni je Wikipedia uvijek bila preglednija i jednostavnija za korištenje od bilo koje službene stranice. Ni stara MotoGP stranica meni nije bila nešto draga, meni je sad lošija samo jer moram napraviti dodatni klik da s naslovne dođem do rasporeda utrka.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
Frantic je napisao/la:Hehe, samo 3 boda razlike
Pecco od gotovog napravi veresiju.
Dobro, još 6 trka do kraja, mislim, može (matematički) i Fabio uzeti titulu.
Ali Martin je u velikom naletu.
Biće zanimljivo :kokice:
BTW, novi dizajn MotoGP službene stranice je sranje.
Lakše kucati na wikipediji "MotoGP 2023 season" pa vidjeti trtenutni poredak u prvenstvu nego na njihovoj službenoj stranici. :chill:
Pecco je prošle godine jedva, ali JEDVA na daleko najboljem bajku, uzeo titulu i to protiv Fabia koji je vozio uz Hondu i najgori bajk.
Meni se čini da je Martin u ovom trenutku nezaustavljiv, a Pecco ako izgubi titulu neka kuka opet na satelitske momčadi, iako je i sam došao iz jedne takve.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Može kukati samo na sebe zbog ona 2 pada i gubitka 40-50 bodova (za treći nije kriv, bio je pometen, još je i dobro prošao, mislim zdravstveno).
Nema ama baš nikakvog opravdanja ako ne osvoji titulu.
Fabio je vozio (i vozi) Yamahu. ;) :shush:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Pogledaj sta sam ja napisao, koji UZ Hondu

Frantic
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 02.10.2023., 11:20 Pogledaj sta sam ja napisao, koji UZ Hondu slika
:bonk: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
adio mamlaze i fala na (skoro) svemu. nadam se da ćeš se vratit i ne pravit sranja.

https://www.hondaracingcorporation.com/mm93-news.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Znači i službeno kraj jedne ere.

Po meni logičan potez s obje strane. Zadnjih nekoliko sezona je bilo baš mučno gledati kombinaciju Marquez-Honda tako da je najbolje da je došlo do međusobnog rastanka.

Eh, Honda... Stvarno je loša ove sezone - sve to stoji, ali možda je došlo i do nekokvog zasićenja u odnosu s MM-om. Ne bi me čudilo da i jedna i druga strana nakon ovog raskida ugovora malo 'prodiše'.

Honda se sada može posvetiti nekim drugim vozačima. Očito bi Zarco trebao sjesti na Marcovo mjesto, tako da vozačka kombinacija Mir-Zarco djeluje dosta zanimljivo. Sve to, naravno, u slučaju da iz tvornice isporuče dobru mašinu.
Jesu li to sposobni nakon ovih par sezona? :prcnjau:

Što se pak tiče Marqueza, njemu gotovo sigurno slijedi prelazak u Gresini.
MM na Ducatijevom stroju? Mislim da nam ova kombinacija svima izmamljuje osmijeh i da svi jedva čekamo sljedeću sezonu. :pivo:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10528508/
Motorsport piše da odlazi u Gresini na Ducatija. Dogodine neću preskočiti niti jednu trku onda. :mrgreen:
A Honda kad (i ako) napravi dobar motor onda svaki vozač može biti prvak, ponovit će se povijest kao sa Rossijem kad je vozio Hondu.
edit: očekujte poplavu repsolovih ce be erki 1000 sa brojem 93. na oglasima :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Mislim da je ovo najbolja stvar za obje strane. Honda moze u miru da traži izlaz iz krize, a Marquez da pronadje svoj zen. Jer zadnjih par mjeseci postali su neuracunjivi...

Držati će origi Ducati Marqueza na oku, ako bude bad ass, eto njega na tvornički motor.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Kakav crni tvornički Ducati, šta vi pričate ljudi. Više šansi ima Fabio da dođe u Ducati nego MM. KTM ga uzima '25, Milleru noga u guzicu, Binder i MM u RB KTM, Acosta i još neki wonderkid u GasGas.
Jedva čekam sljedeću sezonu i da MM pokaže kakav je to šampion i da opet Pecco plače i kuka na satelitske timove.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Drago mi je zbog ove vijesti. Najbolji zaslužuju biti na najboljem motoru (okej, neće biti najnoviji motor, ali bi i dalje trebao biti vrlo konkurentan). Bilo bi odlično da i Fabio dobije bolji motor.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡