vjerojatno je i to jedan od razloga zašto smo dobili dobru utrku umjesto onog cirkusa kad bude 500 "pretjecanja" jer nitko ne želi predvoditi kolonu.
Kvotam ovo u ime svih koji uslovno rečeno hejtaju ovaj način utrkivanja. Ja sam mišljenja da je to sasvim OK utrkivanje i da je kul novi trend u seriji koja ide iza svih granica motorsporta a to je trkanje na zatvorenim stazama s EV formulama. Oni koji ovo ne vole zapravo naginju ka tradicionalnom utrkivanju uz koje smo odrasli gledajući benzince, dizelaše, i sl. no svet se menja a motorsport naravno podleže uvek radikalnim promenama tako da uvek imamo određene trendove i one koji zavole iste pa im se ne dopadaju stari.
E sad, recimo meni je način na koji funkcioniše AM pomalo bedast. Zašto vozač mora da radi tkzv Long Lap da bi aktivirao AM i tako zapravo oda svima da je to aktivirao? Zašto nemamo princip kao Push to Pass, lepo da se vozači iznenade kad protivnik odjednom napada, pa da nezna jer ima AM, pa mu TR kaže "ovaj ima AM, ovaj ima AM, pazi, pazi".
Meni recimo smeta što kul trendovi u FE se gaze jer ne podležu konceptima koji se vezuju uz serije koje imaju motor sa unitrašnjim izgaranjem. A sama FE se gubi jer nezna kako da udovolji mainstreamu.