Tehnikalije
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sjajan dokumentarac!Iceman je napisao/la: 15.07.2018., 13:12 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QS4pejg43Ug[/youtube]

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Dali timovi smiju obojati donji dio bolida kamuflažom da se ne vidi detaljno podnica? Znamo da je Red Bull to radio na karoseriji za vrijeme testiranja.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Prekrasna mi je bila ona tamno-plava sa ovogodisnjih testiranja.MrDoomroom je napisao/la: 26.07.2018., 21:13 Dali timovi smiju obojati donji dio bolida kamuflažom da se ne vidi detaljno podnica? Znamo da je Red Bull to radio na karoseriji za vrijeme testiranja.

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Hmmmm možda smiju (neznam), ali to je dodatnih pola kile bojeMrDoomroom je napisao/la: 26.07.2018., 21:13 Dali timovi smiju obojati donji dio bolida kamuflažom da se ne vidi detaljno podnica? Znamo da je Red Bull to radio na karoseriji za vrijeme testiranja.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ali je na "dnu" bolida, pa je solidan balast.zjurina je napisao/la: 27.07.2018., 13:16Hmmmm možda smiju (neznam), ali to je dodatnih pola kile bojeMrDoomroom je napisao/la: 26.07.2018., 21:13 Dali timovi smiju obojati donji dio bolida kamuflažom da se ne vidi detaljno podnica? Znamo da je Red Bull to radio na karoseriji za vrijeme testiranja.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk![]()
![]()
![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Evo prototip krila od Force Indie za sljedeću godinu![ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]
Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
-
Anonimus4138
- GP3
Novi retrovizori od Red Bulla![ link do slike ][ link do slike ]
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ja bi rekao da mi Redbull postaje aerodinamički izgubljen, počeli su sve po malo kopirati, prvo Mercova rješenja, sad i Ferrarijeva više puta, kao da nemaju onu neku svoju viziju i koncept.
Što se tiče ovih retrovizora, po meni su nelegalni kao i Ferrarijevi s dodatnim krilcem, jasno je da se jedan dio mora ukloniti, ili ovaj prema dolje koji drži hladnjake, ili ovaj donji tanki vodoravni. Ovaj donji dio bi zapravo svima zabranio, izvoli stavit jedan dio koji je dovoljno debeo i čvrst da drži retrovizor i bez razmišljanja.
Što se tiče ovih retrovizora, po meni su nelegalni kao i Ferrarijevi s dodatnim krilcem, jasno je da se jedan dio mora ukloniti, ili ovaj prema dolje koji drži hladnjake, ili ovaj donji tanki vodoravni. Ovaj donji dio bi zapravo svima zabranio, izvoli stavit jedan dio koji je dovoljno debeo i čvrst da drži retrovizor i bez razmišljanja.
-
Anonimus4138
- GP3
Neznam bas Renato da je Red Bull izgubljen,svake godine oni dofuraju nesto novo.ako pogledas malo bolje oni su oko postojeći retrovizora dodali ove dodatke,a da ti ponestane ideja to da!! Polako ti svi pocnu kopirati jedni druge pa bolidi postanu slicni pa se pravila mijenjaju!
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Znam ja to sve, i po pričama, imaju veliku prednost u aerodinamici (u što baš nisam siguran 100%), koja je možda plod namjernog žrtvovanje maks brzine. Ali nekako, oni su bili ti čije su se ideje kupile, sad ispada da su neke stvari s Merca preuzeli, s Ferrarija usisnike i retrovizore sad, nekako i 2017. i 2018. dobri jesu na tom polju, ali nemaju ništa značajno, što će drugi kopirati. Možda su bez ideja, ili je AN primjerno manje fokusiran na F1.
-
Anonimus4138
- GP3
Istina da,al RB je najbolji u proizvodnji šasije na koji dolazi sve ovo ostalo,A i imaju onaj cuveni test bed di mogu testirati motor i sasiju pri velikim opterećenjima jedan od razloga kako je Honda riješila vibracije u motoru,uglavnom nekad se kopira Red Bull nekad Ferrari a nekad Mercedes,pa cak su i McLaren kopirali proslogodisnji,mislim da Red Bull zadnje dvije godine radi dosta slicnu šasiju,i moguće da radi Honde se to promijeni a to je dvosjekli mac!!
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
@kic
može kakav link o rb test bed-u i testiranju hondine pu?
može kakav link o rb test bed-u i testiranju hondine pu?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Red Bull je i ranije kopirao. Dobra riješenja svi kopiraju. Bitno je ko ih usavrši. Red Bull to uglavnom radi bolje od drugih. Onih sezona kada su osvajali naslove, kopirali su neke ideje od Saubera. Ali naravno da Sauber ne može sa tim uraditi šta može Red Bull.
-
Anonimus4138
- GP3
Zeko nadem link samo treba prolistat temu str13 na F1 technical! Mislim da je bio spanjolski ili japanski clanak o tome,kad nadem posaljem ti pp ili objavim tu!