Jedino pravilo: ako spominjete odgovor, obavezno koristiti tag 【spoil】. On je na ovoj alatnoj traci šesti od straga, kao prekriveno oko.
Dnevna zagonetka
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 2 mj
- Kontakt:
Popratna tema za dnevnu zagonetku.
Jedino pravilo: ako spominjete odgovor, obavezno koristiti tag 【spoil】. On je na ovoj alatnoj traci šesti od straga, kao prekriveno oko.
► Prikaži “Spoiler”
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 10 mj
- Navija za: Max Verstappen
To ti je familija od naseg predsjednika Vetme, sve preko veze.AMG je napisao/la: 21.01.2022., 14:27 Kakva je ovo politika sa ovima što odgovore za 1.734s, svaka čast... imamo iznimne ljude među nama![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
E da, zaboravio sam napisati upute za varanje:
1) otvorite direktno copy/paste u browser ovu adresu
2) kad se otvori source stranice, ctrl+f i upišite "odgovor" tako da vam browser pronađe liniju u kodu gdje piše odgovor
3) sad otvorite zagonetku kao svi ostali i brzo to utipkajte.
4) osjećajte se ponosno i pametno jer ste provalili zagonetku u koju sam stavio točno 0 zaštitnih sigurnosnih mjera, i u kojoj može varati i malo dijete ako poželi.
1) otvorite direktno copy/paste u browser ovu adresu
Kod: Označi sve
view-source:https://f1.pulsmedia.hr/dnevna-zagonetka/
3) sad otvorite zagonetku kao svi ostali i brzo to utipkajte.
4) osjećajte se ponosno i pametno jer ste provalili zagonetku u koju sam stavio točno 0 zaštitnih sigurnosnih mjera, i u kojoj može varati i malo dijete ako poželi.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema nagrade, igra je nagrada. 

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 5 mj
- Navija za: Love Parade

Ja mislim da je ovaj varao (a sad je li ili nije nek se nitko ne naljuti ja sam samo sumnju izrazio) kolike su šanse da klikneš sva potrebna slova za manje od 2sekunde?
P.S. ja sam jutros probao desni klik na kućicu inspect element i vidio odgovor (nakon što sam odgovorio)

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
r2d2
- Karting
- S nama već: 7 god 10 mj
Molim kolege iz Red Bulla da ne optužuju Hamiltona za varanje.
Ova Današnja se mogla brzo riješiti: a, e, i zna se da je 'orao', ali slažem se da je to teško ispod dvije sekunde.
Meni je trebalo dvadesetak od kojih sam pola izgubio na o jer sumi prvo pali na pamet Lotus ili Manor

Ova Današnja se mogla brzo riješiti: a, e, i zna se da je 'orao', ali slažem se da je to teško ispod dvije sekunde.
Meni je trebalo dvadesetak od kojih sam pola izgubio na o jer sumi prvo pali na pamet Lotus ili Manor
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne mora se klikati, možeš na tipkovnici upisati. A za varanje - koga briga, gore sam napisao kako se vara - pa može tko hoće.
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ja sam prvo slovo kliknuo E i onda muk... Pa sam sva moguca slova ispritiskao ko orangutan I cesao se po glavi, da bi nekako nab'o na "Eagle"... Iskreno, pojma nisam imao.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Isto tako. Ne bi inače nikada pogodioSlavenowsky je napisao/la:Ja sam prvo slovo kliknuo E i onda muk... Pa sam sva moguca slova ispritiskao ko orangutan I cesao se po glavi, da bi nekako nab'o na "Eagle"... Iskreno, pojma nisam imao.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: sve powered by honda
Piše mi 52 sekunde.
Nema šanse da sam toliko potrošio.
Jesu li greške povezane s vremenom? 1 greška +3/5 sekundi i slično?
Nema šanse da sam toliko potrošio.
Jesu li greške povezane s vremenom? 1 greška +3/5 sekundi i slično?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 4 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Jedna greška je opomena, dvije već 5 sec time penalty.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
Kad počne odbrojavati vrijeme?
Imam osjećaj da mi je sada počelo odbrojavati odmah kad sam otvorio zagonetku, a nisam je počeo rješavati, jer sam pregledao druge tabove (naslovnu i forum).
Pa je ispalo 317 sec
A u principu riješio sam je, uz jednu grešku za cca. 5-6 sec.

Imam osjećaj da mi je sada počelo odbrojavati odmah kad sam otvorio zagonetku, a nisam je počeo rješavati, jer sam pregledao druge tabove (naslovnu i forum).
Pa je ispalo 317 sec

A u principu riješio sam je, uz jednu grešku za cca. 5-6 sec.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema vremenskih kazni, a počne odbrojavati kad se otvori zagonetka. Ma ima sto načina za varanje, možete onda samo refreshat tab i samo upisat rješenje, nije uopće bitno, tu je da se zabavimo i eventualno da se gugla kad netko naiđe na pojam za kojeg dosad ne zna.