Bez obzira na Hondino potencijalno "dizanje", ima tu staza gdje će oni (trebali bi, mislim tu i na Maxa) biti čak i iza Ferkana.
A vjerujem i da će Bottas imati boljih rezultata.
Svejedno, ne bi imao ništa protiv da bude suprotno od mog razmišljanja, čisto radi zanimljivosti sezone.
Ionako sam se povukao, tj. ne igram više Manager.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma ionako nemam sad para da promjenim motor u Ferkana iako se čini da bi na sljedeće 2 trke to mogao biti pun pogodak.
Merc i Lujo su na drugoj razini i dobivaju konstantno odlične bodove (izuzev Njemačke) tako da sigurno neću stavit umjesto njih.
Nada ostaje da bude kaos i da nekako RB bude ispred Ferkana.
Što se tiče momčadi, zadovoljan sam Mercedesovom šasijom, dečki su izvukli maksimum ovdje. Iz Honde su svi bili korektni osim Maxa Verstappena koji nam je prosuo lijepe bodove. Iznimno sam zadovoljan Albonovim debijem za Croatic F1 Team, dok Carlos jednostavno nije imao sreće. Carlos uopće nije trebao nastupati za nas, no koštala nas je administrativna greška zbog koje se nismo na vrijeme sjetili kupiti Pereza i postaviti pole prognozu jer smo se sjetili, standardno, par minuta nakon početka prijenosa kvalifikacija.
Promjene za Monzu su itekako moguće s obzirom na solidno povećanje budžeta na VN Belgije. Pregovaramo s novim proizvođačima motora, a u kontaktu smo i s nekim od top vozača. Zasad ništa nije službeno, no tijekom tjedna očekujte zanimljive novosti #staytuned #top100jevaljdaidaljenaš
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma lako za ta 2 vikenda.
Osobno bi mi bilo zao da se prestane sa igranjem. Jer i to je davalo neku posebnu draz utrci. Prvo navijas za svoje za koje uvijek navijas pa sa strane navijas za ekipu na manageru