MrDoomroom je napisao/la: 13.07.2019., 16:52
Umalo pogodio JP
1:25:095 PP
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Auuuu, svaka čast
8 miljki.
Jel još uvije 8 miljki?
Pošto ne igram više
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
MrDoomroom je napisao/la: 13.07.2019., 16:52
Umalo pogodio JP
1:25:095 PP
Auuuu, svaka čast
8 miljki.
Jel još uvije 8 miljki?
Pošto ne igram više
Ne znam koliko je ali sam nakon utrke sveukupno dobio 14370000 €
Šteta što nisam pogodio u tisućinku sekunde da odem u mirovinu na vrhuncu. Ono zamisli prognozirao sam PP 100% točno
Nisam siguran ali mislim da je već bilo pogodaka PP bolje od mojeg.
Ništa, to bi bilo prekucavanje igre.
I onda u stilu "Sretno, prijatno!"
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ja zaboravio koga imam u ekipi. Juče nisam imao interneta od pola FP3, a posle FP3 uvijek idem gledat šta bih mijenjao. I evo sad vidim da sam imao Vettela i Kvyata.
Motor Honda, i to je dobro, ali me Renaultova šasija razočarala. PP sam fulio za 0.7s. Ali dobro, bio bih bliže da je Ferrari odlučio voziti kvalifikacije do kraja.
S obzirom na to da Pierre Gasly nije zadovoljio performansama u PulsManageru, Croatic F1 Team objavljuje prekid suradnje s Francuzom. Na njegovo mjesto doći će mladi Alex Albon pored kojeg će zbog Tajlađaninove vrlo pristupačne cijene od VN Belgije nastupati Carlos Sainz. Objavu o nastavku suradnje s Hondom kao dobavljačem motora donijet ćemo nakon internih konzultacija oko ponuda koje nam upravo stižu iz Maranella
croatic f1 je napisao/la: 12.08.2019., 14:58
S obzirom na to da Pierre Gasly nije zadovoljio performansama u PulsManageru, Croatic F1 Team objavljuje prekid suradnje s Francuzom. Na njegovo mjesto doći će mladi Alex Albon pored kojeg će zbog Tajlađaninove vrlo pristupačne cijene od VN Belgije nastupati Carlos Sainz. Objavu o nastavku suradnje s Hondom kao dobavljačem motora donijet ćemo nakon internih konzultacija oko ponuda koje nam upravo stižu iz Maranella
Do kraja lovimo top 50!
A odmah pometnja nakon RB objave za swap Albon - Lord
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
A cijene ce se mjenjati poslije utrke kao svaki puta jer da se desi drukcije nebi imalo nikakvog smisla (nebitno makar Kubica otisao u Mercedes na ljetnoj stanci )
Jer to vam je kao kad u nogometnom fantasyu kupite veznjaka za 4,5 m a ustvari je klasican napadac , totalni OOP ( onaj tko igra FPL ce znati ako itko igra hehe )
Nije vam to nikakva zarada zamijeniti nekoga iz sredine sa Albonom. Svi su oko 25 do 30 milja, ako se ne varam. Ja sam zamjenio direktno Gaslyja sa Albonom.
Maxi09 je napisao/la: 14.08.2019., 12:59
Ja sam odmah nakon objave zamijenio ekipu iz:
Mclaren - Honda - Lewis - Max
u:
Merc - Honda - Lewis - Alex
Bodova će biti previše, sad samo čekam da mogu stavit nazad Maxa umjesto Albona i to je ekipa koja će mi do kraja biti relativno standardna.
A kada dođeš u situaciju da možeš Hondin motor zamijeniti Mercedesovim?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 14.08.2019., 13:05
A kada dođeš u situaciju da možeš Hondin motor zamijeniti Mercedesovim?
Iskreno, mislim da će Bottas pasti u formi u drugom dijelu dok će se paket RB - Honda samo dizat, Albon bi po mom skromnom mišljenju mogao dobro parirat Maxu, u 2-3 desetinke i to bi moglo biti dosta za dvoboje između Ferkana, Bottasa i njega.
Isto tako TR ove godine ne izgleda kao da pada kao što je to bio slučaj prijašnjih sezona. U rangu su RP, a Williams je eto nažalost Williams. Jedino će vjerojatno imat utjecaj kad će uzimat kazne RB.