PulsManager 2019.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ako netko ima želje voditi, neka se javi. Ja ću pomoći oko procedure koju treba obaviti nakon svake utrke. Nije ništa spektakularno, automatizirao sam dosta toga, ali ipak treba pedantno srediti rezultate u određenom formatu za što treba malo vremena za naučiti.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne sad, iduće sezone.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hoće, startne pozicije se gledaju, a od nekud moraju krenuti.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Snalažljiva neka ekipa u tom slučaju
S druge strane, ako stavite Bottasa pa se kvalifikacije održe - onda ste nagrabusili 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hoćeš voditi? 

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ja sam jos uvijek misljenja da treba pokrenuti manager sa nekom minimalnom novcanom kotizacijom.
Veliki dio kotizacije ide na nagrade za oderdeni broj mjesta , a npr 20% ostaje u "kući".
Tako bi se i portalu isplatilo a i ekipa bi imala puno vise motiva igrati.
Naravno , nemoraju biti novcane nagrade ako to nije "po zakonu" ili sta ja znam.
Ali bi se ti novci mogli preusmjeriti u neke majice koje ce se dodjeljivati za nagrade i slicno.
Znam da ima takvih tipova managera pun internet , ali Puls je ipak Puls
Veliki dio kotizacije ide na nagrade za oderdeni broj mjesta , a npr 20% ostaje u "kući".
Tako bi se i portalu isplatilo a i ekipa bi imala puno vise motiva igrati.
Naravno , nemoraju biti novcane nagrade ako to nije "po zakonu" ili sta ja znam.
Ali bi se ti novci mogli preusmjeriti u neke majice koje ce se dodjeljivati za nagrade i slicno.
Znam da ima takvih tipova managera pun internet , ali Puls je ipak Puls

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nema smisla, izgubili bi jako puno mlađih igrača koji možda nemaju još naviku plaćati za online stvari, a moguće da nemaju ni načina jer nemaju kartice/paypal.
@Sarma: Evo na ovom videu ti se vidi otprilike kako izgleda admin panel. Uređuješ iduću utrku, cijene vozača/motora/šasije + bonus igru. Rezultate utrka ne radiš ti nego ih ja radim unutar Baze rezultata, a onda kad ja to sredim - ti u igri samo checkiraš onu kvačicu "izračunaj rezultate stare utrke".
@Sarma: Evo na ovom videu ti se vidi otprilike kako izgleda admin panel. Uređuješ iduću utrku, cijene vozača/motora/šasije + bonus igru. Rezultate utrka ne radiš ti nego ih ja radim unutar Baze rezultata, a onda kad ja to sredim - ti u igri samo checkiraš onu kvačicu "izračunaj rezultate stare utrke".