zelot je napisao/la: 22.02.2023., 09:10
Sad sam isao gledati za f1tv i ne mogu naci di se kupuje. nudi mi samo onaj paket za 26.99 koji koliko vidim ne podrazumjeva f1 live.
Jel moze netko nakeljit link na kojemu se kupuje normalan cijeli paket pa da mogu pratiti ako bude neka akcija takodjer.
zelot je napisao/la: 22.02.2023., 10:53
haha ne radi, prebacuju me automatski na njemacki store i tamo ocito nema f1tv pro
ali hvala za link svejedno
Nije dostupno u DE..
Moze se kuput recimo u HR i normalno gledat bez obzira da li je ta usluga dostupna u zemlji u kojoj se nalazis, bez VPNa.
Da li su za ovu sezonu ista promjenili, ne znam ali sumnjam.
avetma je napisao/la: 23.02.2023., 09:18
U subotu navečer ili u nedjelju, nakon testiranja.
Yes. Nadam se,...... pozitivi!!!!!!!
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
VettelFerrari je napisao/la: 12.02.2025., 11:31
Upravo čitam da je Šolak prodao sva prava na sportske prijenose Telekomu Srbije, točnije Areni Sport.
Znači li to da se F1 vraća na Arenu?
Aaaaaaaaaaaaaaa.......ne!
Ja sam na Sport Klubu......................
ne znam što će bit s tim, jer se ove prodaje ne odnose na hrvatsku.
''Grupa je također postigla dogovor o prodaji kompanije Eon TV International (holding kompanija poslovanja NetTV Plus), kao i prava prijenosa sportskih događaja na zapadnom Balkanu (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Srbija) kompaniji Telekom Srbija.''
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.