Dobra je današnja zagonetka.
Čini mi se je već bila.
A bio mu je i "kolega" nekad.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
croatic f1 je napisao/la: 23.01.2025., 10:57
Opet ova budala
Nepotizam od strane vlasnika portala i algoritma koji "baca"dnevne zagonetke, u vidu najbrže riješene zagonetke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
otkad postoji ovo da se može vidit kako je ko odigro? fora.
spoiler ako niste danas odigrali:
sad sam sazno da me pretekao ' mrblack69' koji je FRAZER NASH pogodio sa nizom FRAZENSH . i to sve za 6,1 sekundu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ne znam je li tako otkad je uvedena zagonetka, ali znam da sam davno i ja skroz slučajno otkrio to. Kad klikneš na nick, vidiš kojim redoslijedom je pogađao slova.
Najgore mi je kad budu ove neke ekipe iz 50-ih ili one što su samo nastupale na Indyju dok je bio dio kalendara.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
zekohonda je napisao/la: 14.08.2025., 14:45
otkad postoji ovo da se može vidit kako je ko odigro? fora.
.....
Dobro jutro
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”