08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

Ecclestone poručio Hamiltonu da prestane sa žalopojkama

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ecclestone poručio Hamiltonu da prestane sa žalopojkama

Ante Vetma

Lewis Hamilton i Bernie Ecclestone

Lewis Hamilton i Bernie Ecclestone

Bernie Ecclestone je poručio Lewisu Hamiltonu da prestane sa žalopojkama. Iako je Mercedesov prvak većinu 2016. proveo dobro raspoložen – Ecclestone se očigledno osvrnuo na Hamiltonove komentare o jednom sucu iz vremena dok je vozio karting. Lewis je rekao da je u to vrijeme sudio jedan “šu*ak” kojem je cilj bio pokvariti svima vikend. Kaže da ga sada ovo podsjeća na ta vremena. Podsjećamo, Lewis će idućim prijestupom vjerojatno dobiti 10 dodatnih mjesta na gridu.

“Rekao sam mu da prijeđe preko toga jer je ispred nas još 17 utrka,” kaže Ecclestone.

“Nije kraj svijeta. Nije se žalio dok je pobjeđivao, zar ne? On treba naučiti lekciju. I dalje apsolutno vjerujem da će osvojiti naslov.”

Tako siguran nije Jacques Villeneuve koji misli da Rosberg izgleda dovoljno dobro da ostane ispred Lewisa.

“Ove godine je gladniji uspjeha nego Lewis. Mislim da to čini razliku u njihovim rezultatima. Naravno da Hamilton i dalje želi pobjeđivati, ali moj dojam je da mu taj uspjeh nije toliko važan kao prije, iz nekog razloga.”

“Probudit će se u nekom trenutku. Pojavit će se kritike i počet će gubiti navijače, a to mu se neće svidjeti.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3668 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ecclestone#Hamilton

Komentiraj