F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

BBC prestaje s emitiranjem Formule 1 (anketa)

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Coulthard, Jordan

Ono što su mnogi predviđali, danas se obistinilo. BBC više neće emitirati Formulu 1, a tu ulogu sada preuzima Channel 4, koji će prenositi 10 utrka, baš kao što je radio i BBC. Time je raskinut ugovor koji su imali s FOM-om, no produžen je ugovor o radio komentiranju. Znalo se da je BBC u problemima, kada su prije nekoliko sezona počeli prenositi samo polovicu utrka, te se potpuni krah mogao nazirati.

“Sadašnji financijski položaj BBC znači da moramo napraviti neke poteze koje ne bismo željeli“, rekla je Barbara Slater, direktorica BBC sporta.

Svaka odluka o prestanku emitiranja nekog sporta ili sportskog događaja je vrlo razočaravajuća i to radimo nevoljko.”

Biste li voljeli vidjeti Coultharda i Jordana na Sky Sportsu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

 

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Krivo pišete, dragi novinari. Britanski “Channel 4” je kupio prava i iduće godine će prenositi sve na isti način kao i BBC ove godine, a to znači 10 utrka uživo, besplatno.

  Sky Sports nastavlja prenositi sve, ali to Britanci dodatno plaćaju (kao u nas MaxTV).


  0

  0
 2. Ross Brawn Tuzlaensis Prikaži

  Nisu bolje ni zaslužili nego da propadnu, kad donose glupe poteze poput izbacivanja legendarnog trojca Top Geara. Nikada više neće zabilježiti onakvu gledanost


  0

  0
 3. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

  Definitivno Natalie Pinkham zamijeniti sa Suzi Perry!! .. ili barem sa Pollyanna Woodward koja je također radila ‘Gadget Show’ (kao Suzi), ugodnog glasića i još ljepšeg stasića. Imaju lijepe i pametne prezentere na en. tržištu, a stave iritantni akrap. Za nevjerovat.


  0

  0
 4. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Jordana prebaciti na skysports.


  0

  0