Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Bottas kroz šalu: Možda mogu doći u petak navečer

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bottas kroz šalu: Možda mogu doći u petak navečer

Ante Vetma

Valtteri Bottas ove sezone nije imao previše vremena za treninge petkom, a problemi s pouzdanošću bolida spriječili su ga da odradi potrebne krugove i uđe u ritam i u Monaku.

Ferrarijev MGU-K je otkazao poslušnost i ekipa je za drugi trening morala montirati novi element, kao i novi mjenjač. Bottas je na kraju dana završio na 13. mjestu.

Svejedno, Finac je bio dobro raspoložen:

“Rekao sam Fredu (Fredericu Vasseuru, šefu ekipe, op. u.) da bih u Bakuu možda mogao doći u petak navečer.”

“Hoću reći, ovo je loša sreća. Sad je u pitanju skroz drugi problem – MGU-K. Mislim da se isto dogodilo Micku. Siguran sam da rješavaju problem, ne znam koji je uzrok. Na drugom treningu nije bilo novih problema.”

“Ne možemo puno toga učiniti. Mislim da si ne možemo priuštiti više ovakvih problema. Ispred nas je dugačka sezona. Vidjet ćemo…”

Kad je u pitanju propuštanje slobodnog treninga – Monako je vjerojatno posljednja staza na kojoj želite da se to dogodi.

“Definitivno vam ovdje treba svaki krug. Kroz drugi trening mi je trebalo par krugova da uđem u ritam. Definitivno sam se svakim krugom osjećao sve bolje.”

“Ovdje je i promet problematičan. Nemate previše čistih krugova prije kvalifikacija. Nadam se da će 3. trening biti čist.”

Bottas je na kraju dobio i kaznu od 1000 eura zbog prekoračenja ograničenja brzine u pit-laneu.

“Dobio sam kaznu jer je MGU-K još uvijek bio aktivan. Uključio sam ograničenje brzine, ali nisam mogao usporiti. To je bilo čudno.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10143 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4078 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj