Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Alfa Romeo: Boriti se u sredini je dobar osjećaj

Katarina Predovan

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Alfa Romeo: Boriti se u sredini je dobar osjećaj

Katarina Predovan

S promjenom pravilnika promijenila se i forma pojedinih momčadi, a jedna od njih je i momčad Alfa Romea. Nakon teške sezone 2020. te 2021., ove godine su napredovali te se više ne nalaze u borbama na dnu poretka. Na prvoj utrci sezone obojica vozača završili su u bodovima. Na VN Saudijske Arabije Bottas je bio prisiljen na odustajanje, dok je na VN Australije završio na osmom mjestu. Trenutno se nalaze na šestom mjestu u poretku konsktruktora.

“Lijepo je vratiti se – puno je bolje boriti se s Alpineom i AlphaTaurijem nego sa medicinskim automobilom!”

“Ne, to je dobar osjećaj, a i utrke su na kraju vrlo uzbudljive za nas, ali mislim i za sve ostale također.”

“Ne moramo se previše obazirati na plasman. Opet, pred nama je još 20 utrka i najvažnije je da budemo fokusirani na naš razvoj i ono što moramo poboljšati.”

“Jer mislim da imamo puno prostora za napredak na bolidu i u momčadi, i siguran sam da ćemo, ako smo usredotočeni na pravu stvar, napraviti dobar korak.”

Frederic Vasseur

Nakon prelaska iz Mercedesa u Alfa Romeo, Valtteri Bottas dobio je ulogu vođe tima. Vasseur je potvrdio kako se Bottas dobro uklopio u momčad:

“Znate kada ide dobro, ide dobro. Vrlo često, kada ne ide dobro, analizirate odnos među ljudima.”

“Ali siguran sam da čak i kad s Valtterijem nismo zadovoljni kvalifikacijama – imali smo dobre rasprave kako bismo shvatili što ne valja, i svi su ostali pozitivni. Također zato što znamo da smo u Q1 bili na šestom mjestu, a tempo je bio tu.”

“Ali ne, prilagodba je savršena. Više sam nego sretan.”

Frederic Vasseur

Zadnji donatori:
Vordas
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10061 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Katarina Predovan
Pulsmedia autor
250 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. sve je ok dok ne krenete prestizati Merc na stazi, onda se pazite :D    16

    0