Hamilton: Ovaj bolid vas odmah kazni ako želite još malo pritisnuti, vrlo je prkosan

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 11 komentara

Lewis Hamilton će u sutrašnju utrku krenuti s pete pozicije, što će mu biti ponovljeni najbolji subotnji rezultat ove godine. Međutim, iako su i on i timski kolega George Russell odradili solidan posao – još uvijek su otprilike sekundu daleko od pole positiona.

“U usporedbi s jučerašnjim nastupom – ovo danas je dobar rezultat. Također, u usporedbi s vikendom u Saudijskoj Arabiji – ovo je dobar rezultat. Lijepo je biti opet ovdje gore. Bilo je jako teško u Džedi biti tako daleko od vrha.”

“Jučer je bio težak dan i imali smo veliki zaostatak. Svi u tvornici su odradili odličan posao da shvate što da napravimo sa setupom. Mislim da smo izvukli najviše što smo mogli iz bolida danas. Imam dojam da je u mom bolidu bilo još nešto vremena. To je dobra stvar. Istovremeno, šteta što nisam uspio izvući još to malo što je preostalo.”

“Problem je u tome što vas ovaj bolid odmah kazni kad pokušate pritisnuti još mrvicu… Prilično je prkosna. Kao poskok ili kao čegrtuša. Nikad ne znate…”

Spomenuo je i dupinjanje koje je kod Mercedesa prilično izraženo:

“Moramo to pretrpjeti. Moramo pronaći koliko je moguće poskakivati, a da nam pritom mozak ne lamata previše. To pokušavamo napraviti.”

“George i ja imamo blago drukčije bolide. Pokušavamo različite pristupe. Na mom bolidu imamo nešto što ga čini težim, ali to nije ništa pretjerano. Što god je potrebno ekipi da dobije više informacija – to ćemo učiniti. Nadam se da možemo početi s napretkom.”


Odgovor

11 komentara

  1. Ayrton Senna
    MCLfan Prikaži

    Izgleda da je jako teško posložiti bolid ili to samo kuhaju momčadi koje su u vrhu a sad nemogu biti bolje od nekih koje su jako napredovale,kako mclaren napreduje iz utrku u utrku za par utrka borba za pobjedu garantirana(barem moja želja x:))



    11
    9

    2
  2. Kimi Raikkonen
    Michael Schumacher Prikaži

    Treca utrka u nizu gdje su oba bolida na razlicitim postavkama samo da se dobije što više informacija/podataka, jasno govori u kojim su problemima u Mercedesu. Još je zanimljivije da se pojavila informacija da nisu donjeli ništa “novog”.



    16
    16

    0
  3. Michael Schumacher
    ZJ11 Prikaži

    Ferrari F14T vibes



    17
    16

    1
  4. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Naughty, naughty…



    7
    6

    1
  5. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    bez ove floroscentne zelene bi išo bolje :P



    9
    7

    2
  6. Renault
    zd1400rt Prikaži

    “Problem je u tome što vas ovaj bolid odmah kazni kad pokušate pritisnuti još mrvicu… Prilično je prkosna. Kao poskok ili kao čegrtuša. Nikad ne znate…”

    Ae, tako je to sa sporijim bolidima. Svi uni letaju amo tamo kada zere prečeraš nebil uvatija po sekunda….



    9
    1

    8

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.